Salutare. Am gasit o magazie de C.D. Goldstar si vrea sa ma ajutati sa o leg la radiocasetofon, ambele sunt pentru autovehicul.Atasez si imagini cu locul unde ar trebui sa intre mufa de conexiuni precum si diagrama producatorului ce se afla lipita pe magazie.Va multumesc anticipat.
Salut si numai bine.
...
Pagina 1 din 1
Va rog sa ma ajtati. Magazie de cd
Postat 02 November 2008 - 10:00 AM
salutare
din cate stiu eu clenciul la magaziile astea de CD (mi-am dorit si eu una ca nu am decat radio in masina) este CABLUL. Nu ai cablul original, cam poti sa uiti. Nu stiu ce se poate face dar daca si magazia si radioul sunt Goldstar, ai puta incerca la LG sa procuri un cablu (sa nu te socheze pretul)
Bafta si succes
din cate stiu eu clenciul la magaziile astea de CD (mi-am dorit si eu una ca nu am decat radio in masina) este CABLUL. Nu ai cablul original, cam poti sa uiti. Nu stiu ce se poate face dar daca si magazia si radioul sunt Goldstar, ai puta incerca la LG sa procuri un cablu (sa nu te socheze pretul)
Bafta si succes
Postat 23 November 2008 - 10:58 AM
Salut
Mai ai nevoie de inca o unitate care face legatura intre magazie si radio, unitatea aceasta se leaga la magazie cu conectorul DIN care apare in diagrama.
Uite o poza:

Asta in caz ca nu ai rezolvat ceva.
Bafta
Mai ai nevoie de inca o unitate care face legatura intre magazie si radio, unitatea aceasta se leaga la magazie cu conectorul DIN care apare in diagrama.
Uite o poza:

Asta in caz ca nu ai rezolvat ceva.
Bafta
1. on-road 1:10 robbe rb-540.
2. off-road 1:8 ansmann e-terrier.
3. off-road 1:10 hpi e-savage.
2. off-road 1:8 ansmann e-terrier.
3. off-road 1:10 hpi e-savage.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1