:wub:
Buna ziua....
eu sunt din California(USA) si vin in Romania pt o luna.
Vroiam sa stiu ce fel de fuel(combustibil) folositi acolo ca sa stiu daca trebuie sa imi aduc de aici sau pot cumpara acolo.
Eu foloses 20% nitro Blue Thunder.
Exista ceva asemanator acolo?
Pagina 1 din 1
20% nitro fuel combustibil american vs romanesc...
Postat 10 March 2004 - 07:16 AM
mai bine vii cu el de acasa, ca aici e cam seceta la nitrometan.ai grija insa la avion, nu stiu cum o sa treci cu el.
bafta si minuni!
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 10 March 2004 - 07:40 AM
mizzone, la 10 Mar 2004, 07:16, a spus:
mai bine vii cu el de acasa, ca aici e cam seceta la nitrometan.ai grija insa la avion, nu stiu cum o sa treci cu el.
bafta si minuni!
bafta si minuni!
dar ce folositi pt combustibil acolo?
e posibil sa cumpar un motor de acolo pt un HPI savage 25 care sa mearga cu cobustibil din romania??
Daca da... cam cat costa...
multam
Postat 10 March 2004 - 06:55 PM
Sa stii ca eu la savage-ul meu am bagat cel mai des combustibil fara nitro de la RHC si a mers ok! E drept ca alta viata e cu nitro...
Oricum RHC-ul iti face combustibil cu cat nitro vrei tu asa ca nu vad de ce ar fi nevoie sa iti cari combustibilul tocmai de-acolo.
La urma urmei ...mai da-i si ei altceva sa bea... :D
Oricum RHC-ul iti face combustibil cu cat nitro vrei tu asa ca nu vad de ce ar fi nevoie sa iti cari combustibilul tocmai de-acolo.
La urma urmei ...mai da-i si ei altceva sa bea... :D
Arata acest topic
Pagina 1 din 1