Modelism - RHC Forum: Se mai respecta regulamentul la vanzari? - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Se mai respecta regulamentul la vanzari? cam ciudat

#1 Useril este offline   protheus 

• 日本語
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1719
  • Inregistrat: 26-August 07
  • Interests:Cate un pic din fiecare domeniu.

Postat 19 December 2008 - 07:24 PM

In ultima vreme, se pare ca nu se mai respecta cam nimic pe la vanzari. Vad up-uri cu duiumul la distanta de ore, nici macar zile (si eu am dat, recunosc, dar pentru reduceri masive de pret), conversatii ca pe mess intre vanzator si anumiti incepatori, de parca s-a intors domnul clone care vorbeste cu el insusi, poze de peste tot de pe net, numai ale produselor nu (cand sunt, ca nici de astea nu prea se mai pun)......

Vad ca sunt anunturi cu zecile pe zi, e mult de munca, dar s-a vazut ca unul nu a respectat, au inceput toti sa faca la fel.

Ce se poate face sa fim de ajutor?
 "Pai, impartim egal totul, o jumate tu, o jumate eu si o jumate Ion."  
0

#2 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 19 December 2008 - 08:42 PM

probabil ca ar fi mult mai corect, elegant si sobru ca sectiunea de la vinzari sa se desfasoare ca si o "mica publicitate",in regim de postare "one single time", fara comentarii si up-uri fortate sau mai ales superflue; astfel, se posteaza anuntul, se inchide si nu se mai posteaza in el DELOC; se da numarul de telefon, iar tranzactia se finalizeaza "live", fara atitea comentarii de pe la toti ciurli-burli, care mai de care mai priceputi/informati(???!!!???). cine are nevoie de ceva, are optiunea "cauta". cit despre inchiderea valabilitatii anuntului, dupa un timp prestabilit se sterge automat sau cel care a postat anunta inchiderea printr-o SINGURA adaugire.
o fi greu?
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#3 Useril este offline   gun man 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 956
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 19 December 2008 - 09:25 PM

Se respecta doar pt cei care nu sunt preteni cu oranduirea! :lol: :lol:
0

#4 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3630
  • Inregistrat: 09-June 07

Postat 19 December 2008 - 10:53 PM

Ar trebiu un moderator sa intre si sa faca curatenie.
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#5 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 20 December 2008 - 08:02 AM

Vezi postareamizzone, la Dec 19 2008, 08:42 PM, a spus:

probabil ca ar fi mult mai corect, elegant si sobru ca sectiunea de la vinzari sa se desfasoare ca si o "mica publicitate",in regim de postare "one single time", fara comentarii si up-uri fortate sau mai ales superflue; astfel, se posteaza anuntul, se inchide si nu se mai posteaza in el DELOC; se da numarul de telefon, iar tranzactia se finalizeaza "live", fara atitea comentarii de pe la toti ciurli-burli, care mai de care mai priceputi/informati(???!!!???). cine are nevoie de ceva, are optiunea "cauta". cit despre inchiderea valabilitatii anuntului, dupa un timp prestabilit se sterge automat sau cel care a postat anunta inchiderea printr-o SINGURA adaugire.
o fi greu?
bafta si minuni!

Foarte corect si de bun simt! Cam asa ceva v-am spus ca se intampla pe alte forumuri cand s-a mai discutat pe tema asta.

Nu Gun man, nu-i asa cum zici. Pur si simplu sunt atatea postari la vanzari ca ar trebui sa stea cineva 24 de ore din 24 sa le controleze.

Se pare ca solutia propusa de Mizzone este singura viabila. In felul ala se controleaza mult mai usor sectiunea de vanzari si apar si avantaje pentru restul membrilor forumului. Singurii nemultumiti ar putea fi vanzatorii incorecticare nu vor mai putea sa-si traga in sus anuntul prin diverse tertipuri.

I-am trimis un mesaj lui Silviu cu o propunere legata de aceasta problema.

Aceasta postare a fost editata de navigator: 20 December 2008 - 08:16 AM

0

#6 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19177
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 20 December 2008 - 09:09 AM

Nici aia nu va fi solutie, cine vrea sa fie incorect va posta acelasi obiect zilnic, ca sa fie in top, eventual inchizandu-l pe cel anterior.
Ar trebui introdusa si o limitare la postare de ... un obiect / saptamana ?
Cat de des ar putea vinde cineva care nu face din asta o afacere?
... cu picioarele pe pamant ...
0

#7 Useril este offline   Dexter_Jr 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1589
  • Inregistrat: 28-February 06

Postat 20 December 2008 - 10:39 AM

Vezi postarearenatoa, la Dec 20 2008, 09:09 AM, a spus:

Nici aia nu va fi solutie, cine vrea sa fie incorect va posta acelasi obiect zilnic, ca sa fie in top, eventual inchizandu-l pe cel anterior.
Ar trebui introdusa si o limitare la postare de ... un obiect / saptamana ?
Cat de des ar putea vinde cineva care nu face din asta o afacere?

care face asa ia warn si nu mai posteaza o saptamana, asta prima data. a doua oara trecem la masuri mai nasoale
Experimental Rocketry
The only way to fly...

0

#8 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 December 2008 - 10:42 AM

Ca sa constati ca "face asa" trebuie sa ii monitorizezi, ori aici citesc ca tocmai la asta nu se mai face fata...

Vezi postareaDexter_Jr, la Dec 20 2008, 10:39 AM, a spus:

care face asa ia warn si nu mai posteaza o saptamana, asta prima data. a doua oara trecem la masuri mai nasoale

0

#9 Useril este offline   protheus 

• 日本語
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 December 2008 - 11:09 AM

Daca ar permite softul acesta, propunerile ar fi cam asa:

1.limitare de deschidere subiect la unul pe saptamana de catre aceeasi persoana;

2.maxim un subiect deschis de o persoana in acelasi timp (nu cum sunt acuma, "vand surub" si apoi alt subiect "vand piulita" );

3. cel care deschide subiectul sau alte persoane (pentru cei cu "intra pe mess" , "ti-am dat MI"-de parca nu ii apare ca a primit mesaj) nu au acces la ele pentru adaugare produse si/sau modificare pret/oferta decat prin cerere la moderator si/sau la terminarea perioadei de 7 zile (adica timp de 7 zile de la creere subiectul sa fie automat inchis, deabia dupa o saptamana putandu-se posta in cadrul sau o singura data si se reia perioada inchisa).

Desigur doar daca permite softul

Stima si respect,

Catalin C.
0

#10 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 20 December 2008 - 11:16 AM

...de unde tot veniti frate cu inventiile astea, fiecare isi asuma riscul pentru ceea ce face,pentru asta exista moderatori, in topuri forumurile sunt cotate in functie de nr de accesari si postari!!!
...tabula crasa, mortua est!
0

#11 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 December 2008 - 11:19 AM

Asta a fost funny... sa intelegem ca rhc este o afacere, il tin numai pentru click-uri si reclama, ca altfel il inchideau de mult?

Vezi postareaipsihi, la Dec 20 2008, 11:16 AM, a spus:

...de unde tot veniti frate cu inventiile astea, fiecare isi asuma riscul pentru ceea ce face,pentru asta exista moderatori, in topuri forumurile sunt cotate in functie de nr de accesari si postari!!!

0

#12 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 20 December 2008 - 11:32 AM

...intelegi ce vrei sau cat poti, statistica nu se ocupa numai de afaceri!!!
...tabula crasa, mortua est!
0

#13 Useril este offline   cata_adc 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 113
  • Inregistrat: 09-November 08
  • Interests:Sporturile cu motor, mai nou AUTOMODELISM ;)

Postat 20 December 2008 - 12:02 PM

Catalin spor la treaba.
Si eu sunt pe forumuri si aceasta problema ne mananca zilele. In loc sa discutam despre lucruri mai interesante si sa ajutam, ne ocupam de anunturile de la publicitate.
Cred ca cei ce administreaza forumul au ultimul cuvant de spus. Inceputul e greu apoi lumea se va conforma.
Toate cele bune
Spektrum DX3R DSM2
Traxxas REVO 3.3 #5308
HPI Savage X 4.6 Reverse
Tamiya TT-01 XB BMW 320si
0

#14 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 20 December 2008 - 01:27 PM

nu va mai enervati ca vin sarbatorile.o sa ma uit in soft sa vad ce pot face ,sa-i mai linistim de up-istii nostrii.
flying is my life...
0

#15 Useril este offline   protheus 

• 日本語
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 December 2008 - 01:59 PM

Multumim Silviu, stiu ca serviciul ne mananca zilele astea de sfarsit de an (mai ales luna decembrie de pe la inceput la mine), de asta am propus ceva mai mult spre automatic, decat sa stea un moderator cu ochii toata ziua doar pe Bursa. Daca se va putea face, e spre bine, daca nu, e la fel ca inainte. De stricat nu se poate strica mai mult decat sa se mai potoleasca cei cu vandutul second - noi (ca de fapt cam asa am vazut in ultimul timp, totul "nou, nefolosit", "in cutie, nedesfacut", mai ceva ca la magazine).

Cred ca se poate inchide topicul sa nu creeze polemici.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu