BillyBoy32, la Dec 2 2008, 11:04 PM, a spus:
Pai si eu am prezentat acel motor tot pentru membrii forumului care au ocazia sa puna mana pe asa ceva sa-l ia cu incredere , daca nu or sa fie multumiti o sa-l iau eu si dau la schimb un 755.Si uite ca se poate face bici si cu 160 mAh.....1.3Ah eu zic ca e un consum de invidiat pentru ce avem noi nevoie pe balti , si la pariu pe o lada de bere ca bate la o '' liniuta'' un 755.
http://www.youtube.c...h?v=ZGw_UN865DA
Mai mare galagia de la bolborositul apei decat motorul...am mai zis:fiecare cu ''rotitele'' lui.
Cu respect!!
BillyBoy32 M-am straduit cat am putut sa nu dau reply la postarile tale..... Nu pot sa nu-ti marturisesc ca-mi esti simpatic.... in cinstea ta si a celor ca tine, si ca mine uneori ( sau cu vre-un an in urma )....si ca multi altii care inventeaza roata... si le bese cate ceva... am deschis acel subiect pe navo de plantat ... " Jabo-Jego-Jamara" din care ultima imagine ti-o dedic ...
http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?show...mp;#entry257883
Sper sa intelegi de gluma.....
ipsihi ti-a explicat deja cu lux de amanunte ca acel motor nu poate fi mai bun decat 755/40 .... Testul din cada este irelevant.... un test pe balta cu 2 barci similare ar fi fost edificator...
Apoi un motor 720 BB Graupner este o cenusareasa prin romanica! Daca as fi avut acest motor la banii unui 755/40 l-as fi ales fara sa clipesc....
Din umilele cunostinte acumulate in ultimul an de zile as indrazni sa fac un clasament am preferintelor personale referitor la motorizarea unui navomodel de plantat :
1. 755/40 elica 60mm 3 pale (duce orice barca de vreo 11 kilograme cu un consum rezonabil!!! )
2. 720 BB nu il cunosc...dar din caracteristici este cu mult peste 755/40 , dar in acelas timp costa de 3 ori mai mult!
3. Motor aeroterma auto sau electroventilator auto cu elica de 75mm sau chiar mai putin...desi nu se gasesc ieftine....
4. 700/13T ... dragostea mea din totdeauna! nu-l recomand nimanui! :rolleyes:
Numai bine!
P.S. Un motor cu un consum in gol de 0.200 mAh l-as asocia cu un copil de 14 ani care vede prima data in viata lui o femeie..... ( adica se termina repede ! )