TUROK, la Jan 21 2009, 09:09 PM, a spus:
spun fan ! pt ca sunt incantat de toate lucrarile pe care le-am vazut la el , personal asta , si nu stiu daca printre noi se numara cel putin 2-cel mult 3 oameni care sa poata executa ceea ce face el . ;)
[...]
Hai atunci sa fiu eu avocatul diavolului... Si la ce ajuta comunitatea ca stii sa faci frumos un avion si sa-l pictezi? Invata cineva ceva? Ca n-o face la Chitila... In schimb, nucleul de zbuRatacitori buni de pe Chitila, au ajutat si stimulat toata comunitatea sa devina mai buna. Asta se poate vedea in rezultate. Sunt orase mari din tara unde nu zboara nimeni ceva mai mare si mai greu de zburat si daca o face, o face fara prea multa stiinta.
La Chitila atmosfera e alta, stimulanta daca tii la tavaleala. Nu e un mediu pentru timizi, adevarat. Dar si un pui de leu, daca e timid moare de foame. Sau spune ca el se multumeste cu soparle mici, la fel cum unii spun ca pentru ei zborul e placere si se multumesc sa se invarta deasupra capului de doua ori... Poate doar sunt strugurii acrii, nu stiu.
La mine a functionat. Reuseam daca stiam face modele frumoase? Eram mai bun daca le vedeam ale altcuiva? La randul meu am ajutat deja pe altii, am zburat la dubla comnda... Atat cat ma pricep si eu. Si pe masura ce voi avansa, voi mai imparti din ce stiu si altora.
Asta va ajuta comunitatea, un site ca Flight Addicted va ajuta comunitatea. Dar daca stii sa faci un avion frumos, nu in la fel de mare masura sau chiar deloc.
Si nici asta n-ar fi o problema... Dar cand vine cineva frustrat si ne-o trage, ca el e mai modelist ca altii doar pentru ca "executa" bine nu stiu ce - ca nu a precizat nimeni ce executa - e putin altceva. E doar frustrare si struguri acrii.