Modelism - RHC Forum: Flight addicted - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4

Flight addicted Site Flightaddicted.ro

#91 Useril este offline   Romulus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1190
  • Inregistrat: 02-June 08

Postat 21 January 2009 - 10:03 PM

Vezi postareaTUROK, la Jan 21 2009, 09:09 PM, a spus:

[...]
spun fan ! pt ca sunt incantat de toate lucrarile pe care le-am vazut la el , personal asta , si nu stiu daca printre noi se numara cel putin 2-cel mult 3 oameni care sa poata executa ceea ce face el . ;)
[...]

Hai atunci sa fiu eu avocatul diavolului... Si la ce ajuta comunitatea ca stii sa faci frumos un avion si sa-l pictezi? Invata cineva ceva? Ca n-o face la Chitila... In schimb, nucleul de zbuRatacitori buni de pe Chitila, au ajutat si stimulat toata comunitatea sa devina mai buna. Asta se poate vedea in rezultate. Sunt orase mari din tara unde nu zboara nimeni ceva mai mare si mai greu de zburat si daca o face, o face fara prea multa stiinta.

La Chitila atmosfera e alta, stimulanta daca tii la tavaleala. Nu e un mediu pentru timizi, adevarat. Dar si un pui de leu, daca e timid moare de foame. Sau spune ca el se multumeste cu soparle mici, la fel cum unii spun ca pentru ei zborul e placere si se multumesc sa se invarta deasupra capului de doua ori... Poate doar sunt strugurii acrii, nu stiu.

La mine a functionat. Reuseam daca stiam face modele frumoase? Eram mai bun daca le vedeam ale altcuiva? La randul meu am ajutat deja pe altii, am zburat la dubla comnda... Atat cat ma pricep si eu. Si pe masura ce voi avansa, voi mai imparti din ce stiu si altora.

Asta va ajuta comunitatea, un site ca Flight Addicted va ajuta comunitatea. Dar daca stii sa faci un avion frumos, nu in la fel de mare masura sau chiar deloc.

Si nici asta n-ar fi o problema... Dar cand vine cineva frustrat si ne-o trage, ca el e mai modelist ca altii doar pentru ca "executa" bine nu stiu ce - ca nu a precizat nimeni ce executa - e putin altceva. E doar frustrare si struguri acrii.
0

#92 Useril este offline   Eugen F. 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 182
  • Inregistrat: 24-November 04

Postat 21 January 2009 - 10:25 PM

Citeaza

Mai, bai, hai...
Iaca, ma fac "formator de opinie"...
Niste "prosti", si putini si "prosti", au reusit chestia asta:
http://www.rhc.ro/fo...mp;hl=model+ist

Voi, astia cu R/C (am scris corect?) sunteti de 10 ori mai multi! Ia sa vedem: puteti si voi asa ceva?

L.E.
Inainte sa apara revista de mai sus, uite cum au decurs niste/alte discutii principial/neprincipiale pe aceeasi tema:

http://www.cartula.r...r...&hl=revista

E ora 10:24.
Hai bre nenea TUROK, Kriminel, Romulus, chiar n-aveti nimic de zis?

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Untitled_1.jpg

Aceasta postare a fost editata de Eugen F.: 21 January 2009 - 10:29 PM

Eugen Fomino
0

#93 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 21 January 2009 - 10:32 PM

sunt pe un 3G infect si nici nu am timp sa citesc inca tot acel topic ;)
In plus astept sa vad reactiile la ce am zis mai sus, sa vad care a inteles ce am vrut sa zic si care "ma pandeste sa mi-o traga" ca un amic de-al meu ce mai nou aflu ca defapt pe fata e gigea pe la spate barfea :)

0

#94 Useril este offline   TUROK 

• BAGA VITEZA
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3708
  • Inregistrat: 03-February 07
  • Interests:AEROMODELISM

Postat 21 January 2009 - 10:36 PM

Romulus uite cam ce executa :

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Ha78992__Large_.jpg
  • Imagine atasata: Jc86108__Large_.jpg
  • Imagine atasata: Ny27185__Large_.jpg
  • Imagine atasata: Rp43309__Large_.jpg
  • Imagine atasata: Rw58255__Large_.jpg
  • Imagine atasata: Va73407__Large_.jpg

ADOR VITEZA!!!
0

#95 Useril este offline   TUROK 

• BAGA VITEZA
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 January 2009 - 10:38 PM

SI MULTE ALTELE ...SUNT FAN IN CEEA CE EXECUTA EL ! ...
ADOR VITEZA!!!
0

#96 Useril este offline   Romulus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1190
  • Inregistrat: 02-June 08

Postat 21 January 2009 - 10:40 PM

Frumos, daca si zboara, chiar superb. Il declar tatal modelistilor din Romania. Ii facem altar dupa moarte si ne batem la licitatii.

Si totusi, daca executa frumos care e chestia? E martir? Inger? Zboara bine? Smecher? Mai putin smecher? Isi poate permite orice? Limbaj de cacao, rahat pe peretii construiti cu truda de altii?

Imi scapa care e legatura pozelor cu veninul aruncat de el. Are voie pentru ca "executa" asa frumos?
0

#97 Useril este offline   TUROK 

• BAGA VITEZA
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 January 2009 - 10:45 PM

Romulus ..eu ti-am aratat de ce sunt fanul lui ( in ceea ce executa), asta admir la el .CAT DESPRE LIMBAJ , SI CA VOI AVETI CEVA CU EL SAU EL CU VOI , ASTA NU ESTE TREABA MEA . INTREABA-L TU PERSONAL .Ce vina am eu ca reactia lui este asa cum este?.
ADOR VITEZA!!!
0

#98 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 21 January 2009 - 10:46 PM

Vezi postareaTUROK, la Jan 21 2009, 10:38 PM, a spus:

Pozele alea sunt in curte la nasu.... adicalea Mandru Ionel.. care e intradevar super tare . stim avionu mai demult....

Si nu are nimeni nimic cu el .. El s-a luat de noi... de unde ai tras concluzia ca avem ceva cu el...? Inseamna ca si tu bagi la fel fara sa discerni

Aceasta postare a fost editata de ZOD: 21 January 2009 - 10:53 PM

DT
0

#99 Useril este offline   TUROK 

• BAGA VITEZA
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 January 2009 - 10:48 PM

asa cum il admir pe Florinel 100%cum piloteaza un aeromodel asa il admir si pe gigosu cum realizeaza cate un model , si te asigur ca zboara modelul acela ...
ADOR VITEZA!!!
0

#100 Useril este offline   TUROK 

• BAGA VITEZA
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 January 2009 - 11:08 PM

Vezi postareaZOD, la Jan 21 2009, 10:46 PM, a spus:

Pozele alea sunt in curte la nasu.... adicalea Mandru Ionel.. care e intradevar super tare . stim avionu mai demult....

Si nu are nimeni nimic cu el .. El s-a luat de noi... de unde ai tras concluzia ca avem ceva cu el...? Inseamna ca si tu bagi la fel fara sa discerni

nu bag frate nimik ... nu am nimik cu nimeni ! ..eu doar am aratat de ce sunt un fan de-al lui , pt ca imi plac foarte mult realizarile lui .ATATA TOT ! ... in rest nu am treaba cu nimeni si inca stau destul de bine la capitolul diplomatie , pe aici .NU SUSTIN SI NU IAU IN BRATE PE NIMENI!( POATE PE NEVASTA-MEA!) :rolleyes:
ADOR VITEZA!!!
0

#101 Useril este offline   protheus 

• 日本語
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1719
  • Inregistrat: 26-August 07
  • Interests:Cate un pic din fiecare domeniu.

Postat 22 January 2009 - 12:28 AM

Vezi postareaTUROK, la Jan 21 2009, 10:38 PM, a spus:

Si eu sunt fan al constructiilor frumoase, incluzand toate categoriile, de la kituri, la direct ARF sau facut complet dupa plan propriu, de la avioane, la barci si altele. E adevarat are mana.

Vezi postareaRomulus, la Jan 21 2009, 10:40 PM, a spus:

Si totusi, daca executa frumos care e chestia? E martir? Inger? Zboara bine? Smecher? Mai putin smecher? Isi poate permite orice? Limbaj de cacao, rahat pe peretii construiti cu truda de altii?

Deja asta denota ca doresti scandal din orice, cineva ti-a aratat ce construieste acea persoana, dumneata treci la martirisme....totusi cam exagerati. A inceput de la o simpla opinie (dura, dar tot opinie se cheama) data de el asupra siteului daca ati uitat de el Flight Addicted si s-a ajuns la improscat in toti membrii cu noroi in stanga si dreapta . Totusi nu va simtiti un pic cam "gorile in dezbaterea teritoriului" in acest moment?

Am inteles, nu v-a placut faza cu smecheri 3D, dar sa se ajunga la ce vorbe aruncati totii? Si ce a avut faza asta totusi negativ? E adevarat, sunteti mai "smecheri" decat noi in arta pilotajului, din partea mea asta nu o consider o ofensa. Consider ofensa ce a continuat sa spuna in celelalte posturi, dar si ce ati spus cam toti in restul posturilor.

Restul deja consider in plus si inutil pentru evolutia siteului in cauza, precum si pentru modelism in general...

Cu respect,

Catalin C.
 "Pai, impartim egal totul, o jumate tu, o jumate eu si o jumate Ion."  
0

#102 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 22 January 2009 - 11:30 AM

Multumesc inca odata pt aprecieri si critici. Nu o sa mai raspund la niciun fel de provocare o sa ignor totul.. ne-am distrat destul ieri :blink:

Cu privire la critici. Suntem la inceput.. si facem treaba un pic amatoriceste .. GUILTY !! Incercam sa reparam pe masura timpului disponibil.

Da desenul ala e ca la copii mici.. dar poate fi luat ca o gluma.. o sa vorbesc cu Alex sa punem ceva frumos acolo. Am deja niste idei si sunt sigur ca si alex are. Da elaporul se rezolva si cu apa calda.. nu ma intrebati de unde stiu.. dar stiu.. :blink: Tutorialul va fi completat pe masura ce apar idei noi.

Tutorialul este scris de Hash si momentan el e capitanul el detine copyright-ul.

Sunt deschis la absolut orice critica cu privire la site , continut etc.. doar ca o sa repar in ritmul meu..

In alta ordine de idei va aduc la cunostinta ca a mai aparut un articol

http://flightaddicted.ro/mambo/index.php?o...8&Itemid=57

Este vorba de un articol care mi-a schimbat perspectiva despre zbor. Sper sa nu va suparati prea tare din cauza traducerii ciudate pe alocuri.

Aceasta postare a fost editata de Flyboy3D: 22 January 2009 - 12:07 PM

DT
0

#103 Useril este offline   gicosu 

• PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1849
  • Inregistrat: 08-May 03

Postat 22 January 2009 - 11:43 AM

Din pacate dupa tot ce s-a intamplat ieri,'distractia' cum o numeste ...in sfarsit ..Zod,
NU POT RECOMANDA ACEST SITE NICI MACAR INCEPATORILOR,......NUMAI DACA L-I S-A URAT CU BINELE!!!!
Nu cred ca o sa ajute pe nici un incepator,cat despre comunitatea de modelisti ...lasati-o mai moale ca nu e formata doar din 3-4 oameni!!!
In afara de jigniri personale nu stiu ce ar putea invata un incepator de la ei!
Si eu iarasi spun,imi plac machetele si zborul acrobatic (mai ales 3d) si poate o sa ma bucur de amandoua fara a lovii in colegii mei,am modele excelente si nu le-am facut sa ofensez pe nimeni!
Romulus sincer te simpatizam pe camp si nu te credeam in stare de asemenea jigniri personale.Dar asta e viata, sunt altii incepatori pe care o sa-i simpatizez la camp.
0

#104 Useril este offline   Tempus 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 220
  • Inregistrat: 27-February 07

Postat 22 January 2009 - 11:52 AM

WTF ? fun ala fun al aluilalt. cred ca unii nu au depasit stadiul de liceu. asta imi aduce aminte de proasta discutie despre galactici si ciurli-burli.

care e controversa aici ? ca aparent nu e nici una. (in afara faptului ca unii se simt lezati(?!) ca machetele nu sunt apreciate).

sa fim un pic mai clari: e un site privat unde omul pune ce vrea el si cat poate. nu are rolul de a ridica piedestale tuturor tipurilor de modelisti.
toti modelistii sunt egali in maiestrie fiecare pe "nisha" lui.

... si da 3D rules :blink: shoot me! ... si daca machetele nu zboara nu sunt decat bibelouri.

Aceasta postare a fost editata de Tempus: 22 January 2009 - 11:59 AM

0

#105 Useril este offline   protheus 

• 日本語
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1719
  • Inregistrat: 26-August 07
  • Interests:Cate un pic din fiecare domeniu.

Postat 22 January 2009 - 12:21 PM

Vezi postareaZOD, la Jan 22 2009, 11:30 AM, a spus:

Cu privire la critici. Suntem la inceput.. si facem treaba un pic amatoriceste ..

Daca asta este amatoriceste :blink: , deabia astept sa vad cand ajungeti la stadiul de profesional :blink: .
 "Pai, impartim egal totul, o jumate tu, o jumate eu si o jumate Ion."  
0

#106 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 23 January 2009 - 07:34 AM

Stiu ca e offtopic dar nu ma pot abtine.

Un video care ilustreaza extrem de creativ sistemul birocratic (ce gura mea n-ar manca?) dar rezoneaza foarte bine si cu fraza "Io ţi-am pus staţia-n mână băăă"...

Acest film nu e pentru cei care nu sunt in stare sa abstractizeze chestii.

Aceasta postare a fost editata de Kriminel: 23 January 2009 - 07:35 AM

0

#107 Useril este offline   Bogdan B 

• ex ad525
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 948
  • Inregistrat: 25-July 08

Postat 31 January 2009 - 12:03 PM

Ca sa mai invioram un pic atmosfera am zis pe la pagina 3 ca imaginea aia in paint strica tot aspectul tutorialului , asa ca azi dimineata neavand ce face am facut o imagine mai frumusica zic eu ! Daca lui Zod o sa-i placa o sa o puna , daca nu nu ma supar! Astept pareri , critici

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: vant_planor_copy.jpg

0

#108 Useril este offline   hash84 

• DreamTeam member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2186
  • Inregistrat: 28-November 06

Postat 31 January 2009 - 01:32 PM

Vezi postareaad525, la Jan 31 2009, 12:03 PM, a spus:

Ca sa mai invioram un pic atmosfera am zis pe la pagina 3 ca imaginea aia in paint strica tot aspectul tutorialului , asa ca azi dimineata neavand ce face am facut o imagine mai frumusica zic eu ! Daca lui Zod o sa-i placa o sa o puna , daca nu nu ma supar! Astept pareri , critici

daca erai un pic mai atent, vedeai ca tutorialul nu e facut de Zod. el doar il gazduieste. EU am facut tutorialul. EU decid ce e in el si ce nu. o sa schimb in el cateva chestii dar in mod cert poza aia facuta in paint nu! o fi mai urata a mea, dar zic ca sugereaza ce trebuie. nu vreau oferte cu rearanjari de pagina and shit like that.... sugestii pt imbunatatire astept oricand. numa bine!
    /------------------------\              |~~\_____/~~\__  |
    |        Hash84          |______________ \______====== )-+
    |                        |                      ~~~|/~~  |
    \------------------------/                         ()
0

#109 Useril este offline   Bogdan B 

• ex ad525
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 948
  • Inregistrat: 25-July 08

Postat 31 January 2009 - 01:41 PM

Vezi postareahash84, la Jan 31 2009, 01:32 PM, a spus:

daca erai un pic mai atent, vedeai ca tutorialul nu e facut de Zod. el doar il gazduieste. EU am facut tutorialul. EU decid ce e in el si ce nu. o sa schimb in el cateva chestii dar in mod cert poza aia facuta in paint nu! o fi mai urata a mea, dar zic ca sugereaza ce trebuie. nu vreau oferte cu rearanjari de pagina and shit like that.... sugestii pt imbunatatire astept oricand. numa bine!

Oops :) am cam incurcat borcanele dar ma rog , eu doar am facut-o daca tu nu vrei sa o pui nu ma deranjeaza cu nimic ! Scuze inca odata pentru incurcatura :)
0

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu