Salutare tuturor.
O intrebare: a incercat cineva "RC Plane Master"? Daca da, ce parere aveti despre gradul de realism al simularii? Poate fi folosit pentru un antrenament pre-flight serios? (demo disponibil la www.realitycraft.com).
Va multumesc.
Zbor frumos.
Pagina 1 din 1
RC Plane Master Grad de realism
Postat 14 February 2004 - 01:04 AM
Nu prea stiu, dar sunt cateva alte simulatoare "testate" de "avansatii" de pe forum.
Cauta si tu discutiile lor despre asta si cred ca vei gasi ceva.
Eu nu stiu cum de nu ai atras atentia cu asta...
Mai fratilor, care va pricepeti, raspundetii omului asta ca a ramas cu buza' umflata. A deschis si el un subiect asa ca trebuie sa-i raspundem, voi ce ziceti?
bafta,
droopy.
Cauta si tu discutiile lor despre asta si cred ca vei gasi ceva.
Eu nu stiu cum de nu ai atras atentia cu asta...
Mai fratilor, care va pricepeti, raspundetii omului asta ca a ramas cu buza' umflata. A deschis si el un subiect asa ca trebuie sa-i raspundem, voi ce ziceti?
bafta,
droopy.
Un nebun lanseaza un aeromodel,
si 10 modelisti nu-l pot ateriza.....
si 10 modelisti nu-l pot ateriza.....
Postat 14 February 2004 - 09:00 PM
Salut .. l-am downloadat acum 2 ore si .. ce sa zic
e super dar e naspa ca e demo (iti merge doar un aviou (un trainer ) si un singur teren )
downloadu mere repede (23 Kb )
e super dar e naspa ca e demo (iti merge doar un aviou (un trainer ) si un singur teren )
downloadu mere repede (23 Kb )
35.140 - ch 74 fm
Postat 15 February 2004 - 11:26 PM
Un simulator destul de bun e FMS de la nemti si e gratis.... il poti da jos ( cauti cu Gooooogle : FMS )
Bafta
Jimmy
Bafta
Jimmy
SE-5a powered by YS Yamada
Graupner MC-19 powered by HOTT 2.4GHz
Fieseler Storch 2.4m powered by Magnum
Hyper Bipe Electric
Motto:"Don't take a toy to a scale competition and expect to have earned the respect of real modellers."
Graupner MC-19 powered by HOTT 2.4GHz
Fieseler Storch 2.4m powered by Magnum
Hyper Bipe Electric
Motto:"Don't take a toy to a scale competition and expect to have earned the respect of real modellers."
Postat 17 February 2004 - 09:54 PM
Da,intradevar FMS e un simulator f. fain,ik poti downloada de la http://simulator.home.pages.de/
are vreo 4 mb cred.
As downloada RC plane master dar are 25mb si stau cam mult de pe dial-up :o
are vreo 4 mb cred.
As downloada RC plane master dar are 25mb si stau cam mult de pe dial-up :o
Over the hills and far away,
he swears he will return one day.
Far from the mountains and the seas,
back in her arms again he'll be.
Over the hills and far away.
he swears he will return one day.
Far from the mountains and the seas,
back in her arms again he'll be.
Over the hills and far away.
Postat 28 February 2004 - 06:58 PM
Salut !
E demo dar e complet. E mic numarul de modele (1 ) dar ca realism e OK! Nu merge decat 7 zile dar incercati nr de autentificare "pbqqfapm" .
BAFTA!!!
E demo dar e complet. E mic numarul de modele (1 ) dar ca realism e OK! Nu merge decat 7 zile dar incercati nr de autentificare "pbqqfapm" .
BAFTA!!!
Postat 29 February 2004 - 12:28 PM
SALUT!
E demo pentru 7 zile , dupa acesta perioada cere un cod de autentificare, da data la PC inainte si atunci nu mai merge. Daca codul nu merge cauta RC plane master crack si o sa gaseste un generator de coduri pentru o versiune mai veche , download si spor la cautat , eu am gasit codul din trei incercari, programul e complet mai putin modele si teren . Mi se pare foarte realist asa ca in cateva luni vor aparea si modele facute de altii-sper, oricum trenerul merge grozav.
BAFTA
E demo pentru 7 zile , dupa acesta perioada cere un cod de autentificare, da data la PC inainte si atunci nu mai merge. Daca codul nu merge cauta RC plane master crack si o sa gaseste un generator de coduri pentru o versiune mai veche , download si spor la cautat , eu am gasit codul din trei incercari, programul e complet mai putin modele si teren . Mi se pare foarte realist asa ca in cateva luni vor aparea si modele facute de altii-sper, oricum trenerul merge grozav.
BAFTA
Arata acest topic
Pagina 1 din 1

Ajutor