Va salut,
De mult timp imi doresc sa imi cumpar un navo model.Asta se datoreaza in mare masura faptului ca sunt inconjurat de ape.
Tot sapand pe net atentia mia fost atrasa de modelele Najade si San Diego.
Eh...aici este problema,nu ma pot hotara nicicum la una din ele cu tote ca Najade ar avea un punct in plus din partea mea.Rog priceputii in domeniu sa ma ajute putin in luarea deciziei.Bineinteles,astept pareri pro si contra celor doua cu explicatiile de rigoare.
Mentionez ca nu vreau sa mi se aduca in atentie si alte modele,asa ca astept comentarii legat doar de cele doua.
Multam,
Pagina 1 din 1
Najade sau San Diego? greu sa ma hotarasc
Postat 19 October 2008 - 12:39 PM
Si eu am avut aceasta dilema pe timpuri.
Personal ti-as recomanda Najade, pentru ca are un singur motor si este mult mai simplu.
La San Diego, pe langa dimensiunile enorme care necesita spatiu de depozitare foarte mare, consumul de energie e foarte mare, iar sistemul de propulsie nu este asa de fiabil.
Personal ti-as recomanda Najade, pentru ca are un singur motor si este mult mai simplu.
La San Diego, pe langa dimensiunile enorme care necesita spatiu de depozitare foarte mare, consumul de energie e foarte mare, iar sistemul de propulsie nu este asa de fiabil.
Malibu twin
Hammer Aquacraft
Traxxas Nitro4tec
Katana S50 10cc OS61FX
Cessna 182 - EP
Hammer Aquacraft
Traxxas Nitro4tec
Katana S50 10cc OS61FX
Cessna 182 - EP
Postat 19 October 2008 - 01:53 PM
Ambele modele sunt de lux.
Eu as prefera un najade pentru ca are un singur motor ,consum mai mic,autonomia mai mare.E destul de lat si are stabilitate destul de mare.Pt motorizare,la motorul original ar trebui sa folosesti maxin 12 celule si nu mai putin de 9-10 celule.
San diego e enorm.La fel si consumul.Fiecare motor (700/13t) papa 20 amperi la 10 celule.Plus ca acele cardane vor fi foarte solicitate si ai sa pierzi putere.
Convenabil ar fi sa-i pui un singur seria 800 sau 900 cu o elice de 45 la 14-20 celule,pe direct si cu carma separata.
Eu as prefera un najade pentru ca are un singur motor ,consum mai mic,autonomia mai mare.E destul de lat si are stabilitate destul de mare.Pt motorizare,la motorul original ar trebui sa folosesti maxin 12 celule si nu mai putin de 9-10 celule.
San diego e enorm.La fel si consumul.Fiecare motor (700/13t) papa 20 amperi la 10 celule.Plus ca acele cardane vor fi foarte solicitate si ai sa pierzi putere.
Convenabil ar fi sa-i pui un singur seria 800 sau 900 cu o elice de 45 la 14-20 celule,pe direct si cu carma separata.
Postat 22 October 2008 - 12:31 AM
Multumesc frumos pentru raspunsurile voastre.
Najade a ramas.
Bafta
Najade a ramas.
Bafta
Aceasta postare a fost editata de aantikk: 22 October 2008 - 12:32 AM
Postat 22 October 2008 - 04:39 AM
Dar ceva clasic din lemn:
http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti00...=LXE313&P=0 ?
Am vazut cum arata in realitate. Adevarate bijuterii.
http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti00...=LXE313&P=0 ?
Am vazut cum arata in realitate. Adevarate bijuterii.
Postat 22 October 2008 - 11:52 AM
Intradevar superba,o vazusem dar raman totusi la najade.Unul din motive este ca il pot lua foarte repede de la un magazin nou infiintat la doar 10 km de mine.
Bafta,
Bafta,
Arata acest topic
Pagina 1 din 1