Salutare!
As avea si eu nevoie de informatii despre sistemul antigrindina inclusiv rachetele precum si sistem de lansare.
Pagina 1 din 1
Rachete antigrindina
Postat 23 October 2008 - 09:14 PM
Fara suparare, dar nu prea isi are locul subiectul asta aici.
In princpal ar fi o racheta un motor sanatos de unica folosinta si cu un compus (ceva saruri de iod sau argint daca bine retin) se disperseaza la o altitudine oarecum prestabilita.
Mai multe nu stiu.
Dex
In princpal ar fi o racheta un motor sanatos de unica folosinta si cu un compus (ceva saruri de iod sau argint daca bine retin) se disperseaza la o altitudine oarecum prestabilita.
Mai multe nu stiu.
Dex
Postat 26 October 2008 - 01:56 PM
http://www.monitoruldevaslui.ro/news.php?i...323ab4a1cd85318
cred ca e ilegal sa faci asa ceva de capu' tau, trecand peste partea cu racheta. ai nevoie de saruri de argint in solutie pulverizate (aerosol de obicei) la inaltimi foarte mari. astfel de lucruri se fac de obicei pe suprafete mari si f. mari fiindca e nevoie de ceva bani...
cred ca e ilegal sa faci asa ceva de capu' tau, trecand peste partea cu racheta. ai nevoie de saruri de argint in solutie pulverizate (aerosol de obicei) la inaltimi foarte mari. astfel de lucruri se fac de obicei pe suprafete mari si f. mari fiindca e nevoie de ceva bani...
"Ne diferentiaza nu ceea ce suntem, ci ceea ce facem"
m.
m.
Postat 03 November 2008 - 04:53 PM
Nu cred ca dorea neaparat sa construiasca rachete anti-grindina cat mai ales, daca am inteles bine din mesajul dumnealui, cauta informatii despre aceste sisteme (pentru ca pana la urma e vorba de un sistem complex si nu numai de racheta respectiva...).
MIG-29
MIG-29
bestia, la Oct 26 2008, 02:56 PM, a spus:
http://www.monitoruldevaslui.ro/news.php?i...323ab4a1cd85318
Postat 03 November 2008 - 04:56 PM
MIG-29, la Nov 3 2008, 05:53 PM, a spus:
Nu cred ca dorea neaparat sa construiasca rachete anti-grindina cat mai ales, daca am inteles bine din mesajul dumnealui, cauta informatii despre aceste sisteme (pentru ca pana la urma e vorba de un sistem complex si nu numai de racheta respectiva...).
MIG-29
MIG-29
exact. si daca ma poate cineva ajuta ar fi perfect.
ca nu prea gasesc informatii despre asa ceva.
Postat 03 November 2008 - 05:10 PM
Da un gogu cu electromecanica ploiesti ca acolo se fabrica asa ceva.Am vazut mai demult pe site-ul lor o fotgrafie cu o baterie de asemenea rachete si cred ca da si ceva descriere.
A dracului dom-le cum se extinde si poluarea asta.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Postat 03 November 2008 - 05:31 PM
Salut!
Nu merge serverul Electromecanica Ploiesti de vreo 12 zile. Intr-adevar Electromecanica Ploiesti produce sistemele respective... nu mai stiu cine are radarele pentru detectia norilor potentiali "cu grindina".
Contractul era derulat cu finantari de la Ministerul Agriculturii.
MIG-29
Nu merge serverul Electromecanica Ploiesti de vreo 12 zile. Intr-adevar Electromecanica Ploiesti produce sistemele respective... nu mai stiu cine are radarele pentru detectia norilor potentiali "cu grindina".
Contractul era derulat cu finantari de la Ministerul Agriculturii.
MIG-29
Skyspy, la Nov 3 2008, 05:10 PM, a spus:
Da un gogu cu electromecanica ploiesti ca acolo se fabrica asa ceva.Am vazut mai demult pe site-ul lor o fotgrafie cu o baterie de asemenea rachete si cred ca da si ceva descriere.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1