Alt hobby Daca aveti si alte hobby-uri in afara de modelism postati aici
Postat 07 April 2009 - 04:56 AM
Pentru mine hobby-ul principal a fost windsurf-ul dar stau in bucuresti de ceva vreme si nu mai am timp sa ma duc in orasul meu natal ca sa ma dau.
Si pe langa asta e un sport/hobby destul de scump.
Pasiunea pentru sporturile extreme mi-a provocat leziuni de toate felurile de-a lungul timpului pe role, ski, snowboard,skateboard si bicicleta.
Acum ma dau pe bicla dar am grija sa nu ma pocnesc prea tare fiindca nu am chef sa stau pe tusa si sa nu produc.
Am fost si eu la Amckart la un concurs organizat de compania la care am lucrat; concurs pe care l-am castigat dealtfel. Mi-ar place sa ma mai dau pe acolo dar parca nu as arunca asa cu banii.
Cam atat cu hobby-urile mele.
Multa bafta
Si pe langa asta e un sport/hobby destul de scump.
Pasiunea pentru sporturile extreme mi-a provocat leziuni de toate felurile de-a lungul timpului pe role, ski, snowboard,skateboard si bicicleta.
Acum ma dau pe bicla dar am grija sa nu ma pocnesc prea tare fiindca nu am chef sa stau pe tusa si sa nu produc.
Am fost si eu la Amckart la un concurs organizat de compania la care am lucrat; concurs pe care l-am castigat dealtfel. Mi-ar place sa ma mai dau pe acolo dar parca nu as arunca asa cu banii.
Cam atat cu hobby-urile mele.
Multa bafta
HPI Savage Flux
Postat 07 April 2009 - 07:49 PM
ipsihi, la Apr 7 2009, 08:45 PM, a spus:
...mie imi plac, alcoolu' ,tigarile si din ce in ce mai mult femeile ,vicii sau hobby, astept expertii!!!
Parca erai si radioamator. Te bagi in toate dar in niciuna nu excelezi.
Aceasta postare a fost editata de navigator: 07 April 2009 - 07:51 PM
Postat 08 April 2009 - 08:37 PM
Diesel power, la Apr 6 2009, 11:06 PM, a spus:
Nu ma pot abtine.....si in curand nu ne ajuti si pe noi cu unul de vreo 10.000L cu tigani? :)
Kartingul este un hobby....sau condusul/driving-ul???
Nu de alta dar si eu merg pe la pista pe acolo, mai rar, dar imi place sa conduc in general, nu neaparat karturi...bine, pe alex revo il inteleg, ca nu are permis inca.....dar las' ca te faci tu mare!!!
Kartingul este un hobby....sau condusul/driving-ul???
Nu de alta dar si eu merg pe la pista pe acolo, mai rar, dar imi place sa conduc in general, nu neaparat karturi...bine, pe alex revo il inteleg, ca nu are permis inca.....dar las' ca te faci tu mare!!!
Pai din pasiunea pentru driving am ajuns si la automodelism ;) da lasa ca zice diesel bine ... ma fac eu mare si va arat eu voua ... @Diesel : poate ne intalnim intr-un WE la o tura ... cu automodelele pe acolo si facem si cursa RC si cu karturile http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif Si il asteptam si pe pitic ( Dieselutz ) la pista cu un XT8 si cu un kart de 40CP :))
In cautare de posesori crawlere 1/10 , 1/8 electrice ! :)