Modelism - RHC Forum: Ne-am intors.....invingatori! - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Ne-am intors.....invingatori!

#1 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 1804
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 23 February 2004 - 12:40 PM

....sunt atat de emotionat ca nici nu stiu cu ce sa incep!
Am plecat din Romania cu speranta si dorinta de a castiga cel putin un premiu si ne-am intors cu tot ce se putea castiga!
Cel mai important lucru este faptul ca ne-am prezentat perfect atat din punct de vedere tehnic cat si din pct. de vedere al pregatirii sportive, lucru aratat si de rezultatele pe care le-am obtinut la acest concurs.

Organizarea a fost exceptionala, si o primire din partea organizatorului de exceptie!
Un concurs greu cu peste 60 de participanti si cu echipament sportiv bun.(XRAY, HPI PRO4. ASSOCIAT, etc.)

Iata rezultatele obtinute:

Clasa 1:18
- Locul I - Gabriel MUTU ( HPI Micro RS4 TEAM ORION Modified)

Clasa 1:10 Electric Touring
FINALA A
- Locul I - Cristian FAUR (XRAY T1 EVO2)
- Locul IV - Gabriel MUTU (XRAY T1 EVO2)
- Locul IX - Vasile FAUR (XRAY T1 R) ( fara a concura pentru a oferi suport celorlati membrii ai echipei)

FINALA D
- Locul III - Bogdan IONESCU (HPI Sprint)

Clasa 1:10 Electric TEAM Locul I
- Cristian FAUR (XRAY T1 EVO2)
- Gabriel MUTU (XRAY T1 EVO2)

Cel bun timp obtinut in competitie
Cristian FAUR (XRAY T1 EVO2)

TOP CUALIFIER
Cristian FAUR (XRAY T1 EVO2)

Aceasta postare a fost editata de Buggy-man: 23 February 2004 - 06:17 PM

RHCForum - Webmaster
0

#2 Useril este offline   Stefan 

• Director tehnic RHC
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 189
  • Inregistrat: 04-March 02

Postat 23 February 2004 - 01:50 PM

Bravo,
Imi pare rau ca nu am fost si eu cu voi, sper sa mergem si la un concurs de termice, acolo voi participa si eu.
Inca odata bravo.
0

#3 Useril este offline   bMaNiAc 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 677
  • Inregistrat: 17-July 03

Postat 23 February 2004 - 02:53 PM

felicitari!................si ce sa mai zic...: bravo
------------------andrei-------------------
-__-==.\_
O == = O
"BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!"
0

#4 Useril este offline   alexella 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 431
  • Inregistrat: 21-May 02

Postat 23 February 2004 - 03:14 PM

placut surprins....

nu foarte uimit dar.. placut surprins.

Te Felicit Gabi si... felicitari tuturor romanilor intorsi castigatori.
Oriunde vei merge, acolo vei ajunge............
0

#5 Useril este offline   Valteras 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3077
  • Inregistrat: 29-May 02

Postat 23 February 2004 - 04:18 PM

Bravos natziune! Bravo voua!

La mai ...multe participari cu deznodamant fericit si cu sampanie pe podium!
Orice pas inainte e un shut in fund!
0

#6 Useril este offline   gica viteza 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 401
  • Inregistrat: 08-March 03

Postat 23 February 2004 - 04:23 PM

felicitari, felicitari echipei care s-a intors in tara cu bratele pline de medalii
...vitezomanul gica spray...
0

#7 Useril este offline   Olaf The Viking 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1259
  • Inregistrat: 17-June 03
  • Interests:Machete statice, Feteasca Neagra

Postat 23 February 2004 - 04:23 PM

Eu sunt foarte uimit. Ma asteptam la unu, poate doua, dar nu la toate. Nu le-ati mai lasat oamenilor nimic? La anu' nu va mai cheama...:D)
Felicitari si toate cele!!!
Intai da cu toporu' si pe urma intreaba-l ce-a vrut!
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
0

#8 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 February 2004 - 06:33 PM

Cupele castigate de echipa Romaniei!

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: GP_Tarnovo_2004_041___1.gif

RHCForum - Webmaster
0

#9 Useril este offline   PiccoMaster 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 211
  • Inregistrat: 25-April 02

Postat 23 February 2004 - 07:47 PM

BRAVO BRAVOS BRAVISIMOS !!!!

Bravo mai baieti !!!!!!
0

#10 Useril este offline   cataWRC 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1486
  • Inregistrat: 27-December 02

Postat 23 February 2004 - 11:01 PM

FELICITARI! In acest weekend am incheiat si eu campionatul de raliuri pe care l-am inceput in noiembrie si m-am clasat pe locul I.(detalii la sport & auto - O NOUA GENERATIE)

Consider ca aceste trofee ne vor motiva in competitiile ce vor urma!

Asadar , dupa investitii si stradanii ...iata si rezultatele!!!
0

#11 Useril este offline   ikonet 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 232
  • Inregistrat: 03-December 02

Postat 23 February 2004 - 11:39 PM

Felicitari pt rezultatele obtinute, mai ales pt Gabi prezent la primul concurs extern, sincer nu ma gandeam dar cu atat mai mult ma bucur ca au ramas bulgarii cu castravetii si voi cu trofeele. ...nu mai zic cat regret ca nu am putut merge...
Se pare ca pana la urma lucru in echipa da rezultate bune.

ps si cand ma gandesc ca la pista o sa am ca parteneri numai campioni...ehe poate asa trec peste stadiul de jalon...

extra ps Bogdanele bravo si pt tine, la asta chiar nu ma asteptam, sigur ai baut fanta inaite de start, pt ca altfel nu-mi dau seama cum ai reusit..., pe bune felicitari pt locul obtinut.

Aceasta postare a fost editata de ikonet: 23 February 2004 - 11:48 PM

0

#12 Useril este offline   vale46 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 161
  • Inregistrat: 11-January 04

Postat 24 February 2004 - 12:08 AM

aleeeeeeeeeeeee alllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeee aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeoooooooooooooooooooooooooooooooo
CAMPIONIIIIIIII CAMPIONIIIIIIIIIIIIII s-au pi**t pe ei de straini !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Felicitari!!!!
www rc4fun ro
0

#13 Useril este offline   C()smin 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 7
  • Inregistrat: 20-August 03

Postat 24 February 2004 - 12:17 AM

BRAVO BAIETI......FELICITARI !!!

Cred ca a fost un concurs pe cinste.......
0

#14 Useril este offline   leo 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 312

Postat 24 February 2004 - 07:51 AM

Bravo!
Citeodata sunt fericit ca sunt ROMAN!
Nu lasa pe maine ce poti strica astazi!
0

#15 Useril este offline   gica viteza 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 401
  • Inregistrat: 08-March 03

Postat 24 February 2004 - 03:50 PM

felicitarii, felicitarii,......dar cu CINSTEA cum ramane? :lol: :lol: :lol:
...vitezomanul gica spray...
0

#16 Useril este offline   PiccoMaster 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 24 February 2004 - 07:30 PM

Alo, alo, adineauri la stirile de la Pro TV, s-a dat un anunt despre disparitia misterioasa a monumentului soldatului necunoscut din localitatea Velicko Tarnovo.

O avea vreo legatura cu Bogdanel ??? :lol:
0

#17 Useril este offline   Hobbyland 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 507

Postat 26 February 2004 - 06:57 AM

Lasand la o parte bucuria succesului si pe cea data de orgoliul satisfacut, la Veliko Tarnovo lucrurile s-au desfasurat cam asa :
1. Organizare
Buna, cronometraj electronic, mocheta de buna calitate, traseu placut la pilotare si fara capcane, de dificultate medie si viteza nu foarte mare, standuri si iluminare bune, facilitati de cazare si A.P. bune, cu un minus pentru temperatura din sala (2 grade C) si fluctuatiile de tensiune pe reteaua de 220V, alaturi de cele cateva intreruperi ale ei, fapt care a creat probleme atat redresoarelor de incarcare a acumulatorilor cat si sistemului de cronometraj
2. Participanti
Bulgaria a avut 38 de alergatori la clasa 1/10 Touring si 6 la 1/18. Romania 4 la 1/10 , 1 la 1/18, iar la Team au alergat 8 echipe din Bulgaria si una din Romania
3. Rezultate
Le cunoasteti deja.
In gluma, organizatorul s-a manifestat la modul : Daca stiam, chiar ca nu va invitam.
Lasand gluma la o parte, prietenul nostru Vlado a recunoscut nivelul de pregatire si dotare al sportivilor romani. Nu trebuie lasata la o parte nici acerba noastra dorinta de a invinge (cu care am plecat de altfel de acasa). Personal doresc sa va spun ca fara ajutorul lui Gabi nu ne-am fi descurcat atat de bine la Team. A stiu sa conserve avantajul creat de Cristian si asta nu este putin lucru atunci cand ai o haita de lupi flamanzi in spate.
Eu personal am renuntat la alergarea manselor finale, tocmai pentru a le oferi suport primilor nostri piloti. A meritat. Laurii sunt ai lor.
A fost la un moment dat hila faptul ca Romania (drapelul nu a lipsit de la standul nostru) a reusit sa-si adjudece toate locurile 1 puse in joc.
4. Concluzii
Competitia din Bulgaria a fost de bun augur pentru sportivii nostri, care au dovedit ca vechile probleme creat in mod artificial de X si Y sunt intr-adevar artificiale si ca atunci cand se pune problema de a reprezenta tricolorul stim sa fim uniti ca nimeni altii.
Cei care si-au manifestat dorinta de a participa la aceasta activitate si au renuntat in ultima clipa au pierdut…nici nu pot sa spun cat de mult.
Va trimit alaturat programul urmatoarei competitii internationale la care noi vom alerga. Este o competitie la care de regula iau startul alergatori din 8-10 tari. Si unde de regula Cristian vine pe podium. La ambele clase. Aveti curaj ? (Stefan, ataseaza te rog invitatia pe care ai primit-o pe mail)

Faur Senior
Hobbyland Racing Team Arad
VICECAMPION EUROPEAN 2006 !!!
0

#18 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru
  • Postari: 1506
  • Interests:Star Wars (colectii), Automodelism (cu si fara radiocomanda), F1, WRC, masini, calatorii...

Postat 26 February 2004 - 10:10 AM

Imi permit sa atasez eu fisierul:

Fisiere atasate

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
0

#19 Useril este offline   PiccoMaster 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 26 February 2004 - 06:24 PM

Inca o data BRAVO !!!

Fanel, citind randurile tale mi s-a facut pielea de gaina.
Citez:
"Competitia din Bulgaria a fost de bun augur pentru sportivii nostri, care au dovedit ca vechile probleme creat in mod artificial de X si Y sunt intr-adevar artificiale si ca atunci cand se pune problema de a reprezenta tricolorul stim sa fim uniti ca nimeni altii."

Sper ca de azi inainte sportul asta (insist cu sport, chiar daca unii cred inca altceva) sa fie numai pasnic.
Si mai sper mult ceva: sa fie respectat ! Atat sportul in sine, cat si noi cei ce-l practicam. Iar respectul acesta trebuie sa vina atat de sus in jos cat si invers.

Am si o veste proasta pentru noi automodelistii.
Sunt tare dezamagit dupa sedinta de la Federatie. Suma ceruta pentru achizitionarea sistemului de cronometrare, care ar fi trebuit stransa prin majorarea taxelor de concurs, nu a fost acceptata de presedintii de cluburi.
Eu nu am putut decat sa asist pasiv , deoarece nu am avut drept de vot, cu toate ca sunt vicepresedinte de comisie.
Imi pare nespus de rau, din pacate regulile si directia pe care ar trebui sa mergem sunt impuse de altii.

Nu ne ramane decat sa cumparam in regim privat sistemul. Va rog sa va manifestati opinia, si daca sunteti dispusi sa platiti o cota parte.
As propune ca banii sa fie stransi de cineva mai batran in domeniu. Daca Fanel vrea, cred ca ar fi persoana cea mai indicata (fiind si veteranul automodelistilor RC din Romania ! :D )
0

#20 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 02

Postat 27 February 2004 - 07:48 PM

Vipere,nu stiu ce e cu fisierul pe care l-ai afisat ca nu are nici o legatura cu concursul de la VELIKO TARNOVO.
0

#21 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru
  • Postari: 1506
  • Interests:Star Wars (colectii), Automodelism (cu si fara radiocomanda), F1, WRC, masini, calatorii...

Postat 27 February 2004 - 11:47 PM

Draga Bogdanel, nici nu are, dar asta ai fi putut vedea si singur daca citeai cu mare atentie ce s-a scris mai sus: este programul urmatoarei competitii externe unde se poate alerga! Deci, ochii mari si apoi taste multe!
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
0

#22 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 02

Postat 28 February 2004 - 10:46 AM

Aoleu :( :(

Sorry Vipere.Nu am fost atent. :)
O sa fiu mai atent data viitoare. :)
0

#23 Useril este offline   Buggy-man 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 February 2004 - 12:44 PM

.....de cate ori am auzit fraza asta!!!!!!!!!!
RHCForum - Webmaster
0

#24 Useril este offline   vale46 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 161
  • Inregistrat: 11-January 04

Postat 29 February 2004 - 01:59 PM

Salutare !Ar fi interesant si frumos ,daca intr-un final am reusi sa ne cumparam un sistem de cronometrare,sa-i invitam si noi pe ei la o cursa din campionatul nostru poate chiar la mai multe clase .Mai mutle masini ,mai multa distractie si poate ca avem si ce invatza de la ei in plus.
Ce parere avetzi ? :)
www rc4fun ro
0

#25 Useril este offline   Hobbyland 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 507

Postat 02 March 2004 - 06:39 AM

Draga Lucian,

Am ferma convingere ca anul competitional 2004 va fi anul in care, dupa toate framantarile din 2003, ne va veni tuturor mintea la cap si vom incerca sa intelegem ca doar intr-un climat sanatos si cat mai pozitiv, caruta, cu opinteli urnita, va castiga viteza ( recunoastere, vreau sa zic ). Loc este pentru toata lumea. Este la latitudinea fiecaruia daca doreste sau nu sa urce in ea.

Cei ce pun la indoiala faptul ca activitatea pe care o desfasuram este un sport si nu una de timp liber, sunt fie in necunostiinta de cauza, fie rau intentionati. Este mult mai usor pentru un conducator de activitate sau director de club sa aiba in subordine o sectie mai putin tehnica si cu cheltuieli materiale infinit mai mici, decat sa tot vina antrenorul de la masinute, avioane, barcute sau fasuri si sa-I tot ceara ba un motor, cauciucuri, combustibil, acumulatori si cate si mai cate. La ce atata bataie de cap si bani, cand pentru o sectie de sah, scrable si mai stiu eu cate altele, efortul financiar pentru materiale este incomparabil mai mic ( cu toate scuzele si cu tot respectul pentru cei ce practica aceste sporturi ). Avem si noi o mare parte de vina aici. Nu stim sa ne vindem marfa. Am un plan de masuri pe care il rumeg de mult si in care unul dintre obiective este prezenta presei scrise si a posturilor locale si centrale de TV la absolut toate etapele finale ale campionatului. Forumul acesta, pe care ne intilnim cu totii si care este un bun public prin bunavointa colegilor de la R.H.C., este o foarte mare realizare. Nu numai pentru faptul ca este o arena unde noi putem schimba idei sau orice altceva, ci si pentru acela ca o lume intreaga ne vede si stie ca existam.
Suntem intr-o expansiune a activitatii pe care in urma cu doi ani nimeni nu ar fi banuit-o.
Apar mereu site-uri noi, importatori de materiale, iar rezultatele tehnice si numarul de alergatori sunt si ele intr-o continua crestere. Asa cum am mai spus-o si anul trecut depinde doar de noi sa nu cedam nici un mm din ce am castigat.

Regret ca nu am putut participa la Plenara Federatiei, cu toate ca pana la urma se pare ca rezultatul ar fi fost tot acelasi. Daca Cluburile nu doresc sa avem in tara un cronometrj electronic, achizitionat din bani publici, atunci nu ne ramane decat sa incercam sa-l achizitionam in sistem privat. Ramane problema gestionarii lui.

Cam asta ar fi. Joi plecam in Polonia. Competitie mare cu mai mult de 100 de piloti, din 8-10 tari, la a 31-na editie la 1/12, 1/10 touring. Cristian a venit tot timpul pe podium, dar n-am reusit sa batem niciodata acolo. Este deosebit de dificil sa fii singurul roman intr-o finala de 10, chiar si atunci cand pleci primul. Doamne ajuta.

Faur Senior
Hobbyland Racing Team Arad
VICECAMPION EUROPEAN 2006 !!!
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu