Poate cineva sa imi explice si mie de ce a disparut topicul meu din vanzari?Cel cu titlul schimb IPHONE cu automodel termic.
Pagina 1 din 1
Nedumerire
Postat 28 October 2008 - 02:42 PM
da,eu pot.
pentru ca parea ca tranzactia este incheiata.si atunci ce rost mai avea anuntul? toate tranzactiile finalizate se sterg.ocupam spatiul degeaba pe server.
pentru ca parea ca tranzactia este incheiata.si atunci ce rost mai avea anuntul? toate tranzactiile finalizate se sterg.ocupam spatiul degeaba pe server.
flying is my life...
Postat 28 October 2008 - 06:41 PM
eram eu curios de calitatea masinii si onestitudinea onestitatea tranzactiei :blink:
Doar o fitza, nimic important.
Doar o fitza, nimic important.
Aceasta postare a fost editata de Kriminel: 28 October 2008 - 06:54 PM
Postat 28 October 2008 - 06:55 PM
pai daca oricare din ei este nemultumit de tranzactie ,poate posta la subiectul cu tepari.
flying is my life...
Postat 28 October 2008 - 09:26 PM
SILVIU66, la Oct 28 2008, 02:42 PM, a spus:
da,eu pot.
Din tranzactiile incheiate noi incepatorii nestiutori ne putem face idee asupra preturilor care se practica la una, alta. Nu sunt nici mai importante nici mai putin importante decat alte posturi.
Postat 30 October 2008 - 10:14 AM
Servus,gata s-a rezolvat!Masinuta este nou nouta cu toate accesoriile,ma apuc de rodaj.Despre Walter numai lucruri bune,e un tip serios.
FOREVER YOUNG.......
Arata acest topic
Pagina 1 din 1