vreau sa ma decid, help me un jeep cu siguranta
Postat 10 October 2008 - 11:42 PM
Insa am nevoie de ajutorul vostru pentru a ma decide. De la o vreme m-a apucat febra "jeep-urilor", dar nu stiu care model sa il aleg.
Am fost in Ungaria zilele astea si m-am uitat in 2 magazine: in Debrecen (XWin Models) si in Szeget (Hobby Bolt) si am vazut 2 modele:
Primul a fost: HPI Wheely King 4x4 iar cel de-al doilea Tamiya Mitsubishi Pajero, si nu reusesc sa ma decid care sa il achizitionez.
As dori sa stiu cateva pareri de la voi sau alte indrumari aproximativ similare.
Va multumesc.
Postat 11 October 2008 - 12:48 AM
Sincer sa fiu ti-as recomanda-o pe asta mai mult decat pe cealalta , este mai inalta si te poti baga in mai multe locuri .
Aceasta postare a fost editata de brutusanf: 11 October 2008 - 12:49 AM
Postat 11 October 2008 - 05:36 PM
SkRuLL, la Oct 11 2008, 05:47 PM, a spus:
salut 150 de euro fara telecomda recptor pack incarcator servo :blink:
am vrut si eu este super tare ca masina merge bine pe offroad...(stiu de la un prieten)
scuze de offtopic
Aceasta postare a fost editata de Al3xandru239: 11 October 2008 - 05:38 PM
Hpi E-firestorm Novak on 2s MaxAmps
Membru retras!
Postat 11 October 2008 - 05:43 PM
L-am schimbat ca mi-am luat un revo 3.3 termic .
Asta a fost motivul vroiam ceva puternic si de viteza .
Acest model weely king il poti transforma foarte usor cu ajutorul unui kit intr-un adevarat crawler .
Cauciucurile sunt inalte si moi foarte mare aderenta pe asfalt dar si pe pamant .
Totusi este mai ingust si inalt si asta face sa se rastoarne mai des , dar daca stii sa il conduci nu este o problema .
Intr-un cuvant mi-a placut foarte mult dar nu se compara cu o termica .
Se ridica foarte repede pe 2 roti daca accelerezi brusc , deci are un motor puternic model 540 .
Aceasta postare a fost editata de brutusanf: 11 October 2008 - 05:45 PM
Postat 11 October 2008 - 06:18 PM
toaregul este acelasi sasiu cu mitubishi
uitati.va cum se comporta....
Membru retras!
Postat 11 October 2008 - 11:15 PM
1.Cei care se deplaseaza.
2.Cei care sofeaza.
Si 3. Cei care piloteaza
Postat 11 October 2008 - 11:21 PM
pizza_boy 0.5CDI, la Oct 11 2008, 11:15 PM, a spus:
Postat 12 October 2008 - 12:06 AM
SkRuLL, la Oct 11 2008, 05:47 PM, a spus:
Salut. Da, acela este pretul de 150 euro cum zice Al3xandru239, dar ai nevoie la el de reciever, telecomanda, incarcator si acumulator, ceea ce costa cam inca atata, pentru a atinge o performanta mai reusita. Poti vizita site-ul lor: aici.
Postat 12 October 2008 - 12:12 AM
brutusanf, la Oct 11 2008, 06:43 PM, a spus:
L-am schimbat ca mi-am luat un revo 3.3 termic .
Asta a fost motivul vroiam ceva puternic si de viteza .
Acest model weely king il poti transforma foarte usor cu ajutorul unui kit intr-un adevarat crawler .
Cauciucurile sunt inalte si moi foarte mare aderenta pe asfalt dar si pe pamant .
Totusi este mai ingust si inalt si asta face sa se rastoarne mai des , dar daca stii sa il conduci nu este o problema .
Intr-un cuvant mi-a placut foarte mult dar nu se compara cu o termica .
Se ridica foarte repede pe 2 roti daca accelerezi brusc , deci are un motor puternic model 540 .
Mda, misto acel revo 3.3 termic, acuma m-am uitat la specificatii, dar ceea ce nu imi place mie este ca e pe combustibil, iar eu vroiam ceva electric :D .
Felicitari pentru revo, chiar imi place la prima "vedere" :D . Care model e: Revo 3.3 RTR sau Revo 3.3 RTR 2008 ?
Postat 12 October 2008 - 12:36 AM
Al3xandru239, la Oct 12 2008, 01:18 AM, a spus:
Uh.. nice intradevar, dar pe mine ma incanta mai mult un off-road :D. Abia astept sa imi iau unul.
Postat 12 October 2008 - 12:57 PM
wassup, la Oct 12 2008, 01:36 AM, a spus:
si pe mine dar vreau mai jult un difter si apoi off-road..
fiecare cu ce.i place
sti cum e vorba aia ( ........... ) scuzati.ma daca am vorbit urat..
De ce ai vorbit urat?
Aceasta postare a fost editata de navigator: 12 October 2008 - 01:44 PM
Membru retras!
Postat 12 October 2008 - 05:18 PM
Este modelul rtr 2008 .
Daca vrei off-road si electrica eu mi-as lua un revo electric care arata superb spre exceptional numai ca este dublu ca pret fata de weely kong dar nu se compara .
Este o bestie acest revo electric , uita-te la traxxas si il vei vedea .
Postat 12 October 2008 - 07:48 PM
De exemplu pe langa Mitshubishi acela de mai sus, am gasit si un alt model care imi place cum arata RC Cayenne S Transsyberia 2007, dar totusi............
Aceasta postare a fost editata de wassup: 12 October 2008 - 07:49 PM
Postat 12 October 2008 - 09:44 PM
uite daca ar fi dupa mine mi-as lua RC Cayenne S Transsyberia 2007 mie mi se pare ca este si rapida si puternica si are si un dizain mai prietenos asa cum spuneai tu de Pajero mie mi se pare perfect este media intre viteza, putere si dizain
1.Cei care se deplaseaza.
2.Cei care sofeaza.
Si 3. Cei care piloteaza
Postat 12 October 2008 - 09:53 PM
pizza_boy 0.5CDI, la Oct 12 2008, 10:44 PM, a spus:
da dar sasiul la Cayman nu este asa de bun ca cel de pe tamiya...din perspectiva mea din video de le/.am vazut pe net...<_<
Membru retras!
Postat 12 October 2008 - 10:23 PM
Cum crezi tu ca este mai bine si care ti se pare mai frumoasa , asa sa faci !
Aceasta postare a fost editata de brutusanf: 12 October 2008 - 10:26 PM
Postat 12 October 2008 - 10:47 PM
brutusanf, la Oct 12 2008, 11:23 PM, a spus:
Cum crezi tu ca este mai bine si care ti se pare mai frumoasa , asa sa faci !
mda, asta asa e, dar de aceea am apelat la voi, pentru ca aveti cat de cat habar de ele, eu pentru ca sunt novice, nu le prea am deocamdata, dar vreau totusi sa fac o alegere buna si pe urma sa nu imi para rau (cum zicea cineva, ca daca aleg modelul wheely king o sa imi para rau).
De aceea as vrea sa aflu cat mai multe pareri si opinii despre o adevarata "comoara".
Voi ce ati alege in locul meu? Sa zic asa: o masina off-road electrica, in jur de 1000 lei cu toate accesoriile (100-200 in plus nu conteaza). Help pls, pentru ca is nerabdator <_<
Postat 12 October 2008 - 11:31 PM
Eu am de vreo 2 ani varianta Race toureg si ce pot sa-ti zic este ca e foarte rezistent acest sasiu.
Pt incepatori si mai ales pt "explorat" zone nu foarte denivelate este ok
are destule minusuri ca de ex: e instabil daca prinzi ceva viteza si virezi se va rasturna (de cele mai multe ori la loc pe roti)
- diferentialul spate se blocheaza dar trebie demontata puntea si carcasa dif ca sa schimbi ceva piese pe acolo (cu el blocat are tractiune f buna off-road)
- arcurie mai ales alea pe spate sunt f tari (sau trebuie adaugata ceva greutate pe spate)
- piese pt "tunning" nu gasesti pt acest sasiu
- iti recoman sa-ti cumperi rulmenti pt ca nu are in kit si ajuta pe langa autonomie prin frecari reduse si la mentinerea prafului si a mizeriei departe de rotile dintate ..etc
Postat 13 October 2008 - 12:31 AM
gigelm5m3, la Oct 13 2008, 12:31 AM, a spus:
Eu am de vreo 2 ani varianta Race toureg si ce pot sa-ti zic este ca e foarte rezistent acest sasiu.
Pt incepatori si mai ales pt "explorat" zone nu foarte denivelate este ok
are destule minusuri ca de ex: e instabil daca prinzi ceva viteza si virezi se va rasturna (de cele mai multe ori la loc pe roti)
- diferentialul spate se blocheaza dar trebie demontata puntea si carcasa dif ca sa schimbi ceva piese pe acolo (cu el blocat are tractiune f buna off-road)
- arcurie mai ales alea pe spate sunt f tari (sau trebuie adaugata ceva greutate pe spate)
- piese pt "tunning" nu gasesti pt acest sasiu
- iti recoman sa-ti cumperi rulmenti pt ca nu are in kit si ajuta pe langa autonomie prin frecari reduse si la mentinerea prafului si a mizeriei departe de rotile dintate ..etc
Un sfat bun de urmat Gigel, merci!
Postat 13 October 2008 - 09:40 AM
M-am tot interesat si informat mai mult, si pana la urma am vazut ca aceste 2 modele sunt mai de top, fata de wheely king si celelalte. As vrea sa aflu de parere aveti voi de ele.
Postat 13 October 2008 - 02:01 PM
eu din cate am observat in video-uri si in poze este super bine aranjat pt off-roading adventure....
Membru retras!