Adrese de YAHOO
Postat 13 May 2008 - 05:16 PM
Deci:
NU VA INREGISTRATI CU ADRESE DE YAHOO PENTRU CA NU VETI PRIMI MAIL-UL DE CONFIRMARE!!!
-- Nu mor caii cind vor cainii --
Postat 13 May 2008 - 07:57 PM
Am incercat: intrat pe danny_39>> contact >> email...si dupa 2...3 min am primit mesaj pe adresa mea de Yahoo...mesajul care l-am trimis.
Cred ca despre acesat pb. vorbeai....
Postat 13 May 2008 - 08:04 PM
Primus, la 13 May 2008, 19:59, a spus:
Exact..asta uitasem sa precizez.....la spam am gasit mesajul. :)
Postat 14 May 2008 - 08:35 AM
-- Nu mor caii cind vor cainii --
Postat 14 May 2008 - 10:07 AM
protheus, la 13 May 2008, 22:38, a spus:
Stima si respect
cum il uzezi? sunt curios... oricum eu am primit notificare de la rhc in 2 saptamani ( si uitasem de acest forum) si era in inbox.
tu trebuia sa scrii : uzitez.... dar na.. daca te simti mai important cu ..uzatul... ;)
Aceasta postare a fost editata de amatorulVESEL: 14 May 2008 - 10:08 AM
Postat 14 May 2008 - 03:41 PM
- inbox-urile nu sunt neaparat pe acelasi server. Unele pot fi stocate un USA altele in Anglia, samd
- filtrele spam la nivel server sunt de obicei pe mai multe nivele. Unele functioneaza pe baza unor metode euristice de detectie (frecventa mesaje, subiect, cuvinte cheie, etc), altele pur si simplu verifica in diverse baze de date validitatea adresei expeditorului (Black Lists).
Bineinteles ca serverele de mail publice (Yahoo, Hotmail, Gmail, etc) contin mai multe astfel tipuri de filtre si sisteme antivirus. Se poate intampla ca o adresa valida sa fie considerata ca spam, insa atunci cand cineva confirma adresa ca valida trebuie sa astepte pana ce setarea se propaga la toate serverele din cluster-ul respectiv. In mod normal acest lucru se intampla foarte repede dar nu neaparat imediat.
Notificarile automate ale diferitelor servere sunt deseori tratate ca spam datorita frecventei lor destul de ridicata si titlului identic. Deci aici sunt deja doi factori care influenteaza decizia filtrului.
Glosar:
Euristic - din greaca "heurisko" - a cauta
- defineste o metoda empirica, bazata mai mult pe experienta decat pe o relatie matematica logica, pentru a rezolva o problema, insa nu asigura si succesul 100%
Cluster - mai multe masini fizice (computere) specializate, unificate astfel incat sa creasca performantele si sa ofere redundanta unui anumit serviciu (mail, web, telecom, etc)
Postat 20 May 2008 - 02:37 PM
O solutie de genul asta va scapa de multe proteste ale yahoo-istilor...
Pentru conformitate, pe relatia cu RHC eu folosesc Gmail.
Postat 20 May 2008 - 05:40 PM
amatorulVESEL, la 14 May 2008, 10:07, a spus:
tu trebuia sa scrii : uzitez.... dar na.. daca te simti mai important cu ..uzatul... :)
Eh, eram destul de obosit, dupa tradusul de 26 pagini care l-am avut in acea zi si am luat englezescul use si l-am scris pe romaneste :D .
Postat 18 October 2008 - 07:07 PM
parola ta pe userul respectiv e adresa de mail pe care ti-ai facut user respectiv.
daca userul X a fost facut pe adresa de mail (adresa pe care ti-a venit linkul de confirmare) e Y@yahoo.com
parola ta pt userul X va fi acum Y@yahoo.com
Postat 19 October 2008 - 12:49 AM
Dexter_Jr, la Oct 18 2008, 08:07 PM, a spus:
parola ta pe userul respectiv e adresa de mail pe care ti-ai facut user respectiv.
daca userul X a fost facut pe adresa de mail (adresa pe care ti-a venit linkul de confirmare) e Y@yahoo.com
parola ta pt userul X va fi acum Y@yahoo.com
si tot nu merge :)
Acumulator: 5000 mAh 3S LiPo