sal. sunt nou in bike. ce credeti sa-mi iau o bicicleta cu frina pe disc sau una v-brake ?
Pagina 1 din 1
ajutor nus ce sa fac
Postat 29 August 2008 - 05:57 PM
Eu te-as sfatui sa iti iei v-brake , eu am avut o bicicleta cu frana disc fata si nu imi placea deloc cum frana , se misca rau sabotul pe disc , normal ca are un joc mic si cu timpul se mareste si trepideaza rau ghidonul de parca este desfacuta furca , eu franam numai cu spatele unde aveam v-brake .
Aceasta postare a fost editata de brutusanf: 29 August 2008 - 06:00 PM
REVO 3.3 modelul nou #5308 !
Postat 14 September 2008 - 05:50 PM
chiar daca e mai vechi postul nu ma opresc de la ati un sfat.
frana pe disc a fost copiata din industria auto (in mare parte), dupa cum probabil ai aflat si denumirile sunt cam aceleasi. tinand cont de faptul ca e recent nou introdusa pentru publicul larg ma cam indoiesc ca ai bani sa-ti iei una buna (cu bicicleta inclusa bineinteles). eu iti recomand sa-ti cumperi o bicicleta (neaparat cu janta dubla) cu frana v-brake fiindca banii economisiti datorita acestei alegeri poti sa-i bagi in alte piese poate mai importante decat frana pe disc (un revoshift, niste pedale mai frumoase, un set de cauciuri slick, etc)
numai bine.
ps: ai mare grija ce alegere faci in rivinta cadrului: daca nu ai de gand sa mergi doar pe sosea (on-road) NU iti recomand un cadru de aluminiu.
frana pe disc a fost copiata din industria auto (in mare parte), dupa cum probabil ai aflat si denumirile sunt cam aceleasi. tinand cont de faptul ca e recent nou introdusa pentru publicul larg ma cam indoiesc ca ai bani sa-ti iei una buna (cu bicicleta inclusa bineinteles). eu iti recomand sa-ti cumperi o bicicleta (neaparat cu janta dubla) cu frana v-brake fiindca banii economisiti datorita acestei alegeri poti sa-i bagi in alte piese poate mai importante decat frana pe disc (un revoshift, niste pedale mai frumoase, un set de cauciuri slick, etc)
numai bine.
ps: ai mare grija ce alegere faci in rivinta cadrului: daca nu ai de gand sa mergi doar pe sosea (on-road) NU iti recomand un cadru de aluminiu.
"Ne diferentiaza nu ceea ce suntem, ci ceea ce facem"
m.
m.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1