Promit ca nu mai auziti de mine si ca de acum incolo o sa fiu baiat cuminte!!!
Nu sunt suparat pe nimeni.
Valteras dupa cum am spus si mai sus....NU TOATE MESAJELE SUNT BALARII.Ar fi absurd
sa zic asta.Ideea de baza a spus-o si Ovidiu decat sa scrii un raspuns total aiurea de
subiect mai bine nu postezi.Mi se pare simplu si corect.
@flying123 "Ai venit ca oaia intre magari, te pui pe postu de moderator din oficiu" nu ma
consider sa fiu oaie asa cum pe ceilalti nu-i consider magari.Fiecare are propriile lui
pareri despre oamenii din jur."Daca o luam din alta perspectiva tu nu ai niciodata nimic
de zis numai de facut aberatii la subiect si ar trebui sa mai intelegi un lucru ca nimeni
nu este obligat sa scrie pe forum " incheiat citatul,atunci ar trebui sa ne uitam la background
si sa tinem numai pt noi ce stim.Ar fi si asta o solutie.Am mai zis-o si lui hat shat,ti-o zic si tie
daca noi intre noi nu ne ajutam si ne certam ca orbii,atunci cu cine sa ne consultam si asa
suntem specie pe cale de disparitie.
@Valteras.
Nu mi se pare sa fi sarit calu cu mesajul meu.Ca si cum 2 vorbesc despre masini si vine
altul si vorbeste despre Eminescu.Fara aluzii. :)De impacat,n-avem ce impaca,eu unul
n-am fost suparat.Cred ca din toata tarasenia asta am tras fiecare cate o idee.Sper...
PS Chiar mai...unde ii Hat Shat?
PPS De abia ca o sa ma mai vedeti! :)
motoare electrice de ce?solutia???
Postat 27 February 2004 - 10:25 PM
Pariu pe-o bere ca nu rezisti mai mult de 3 zile fara sa intri pe forum? Daca rezisti dau o bere cu prima ocazie când ne intâlnim (si beau si eu una!) si daca nu rezisti, dau tot eu una. Poate la RR.
Daca te-ai suparat ca vacaru pe sat si pui botu la toate prostiile iar te fac radioamator! Iti aloc acusica si un indicativ! Hai pa! Baga munca!
PS. si 3 cicluri complete: Culcat! Salt Inainte! (comanda regulamentara parca era ceva mai lunga...)
Daca te-ai suparat ca vacaru pe sat si pui botu la toate prostiile iar te fac radioamator! Iti aloc acusica si un indicativ! Hai pa! Baga munca!
PS. si 3 cicluri complete: Culcat! Salt Inainte! (comanda regulamentara parca era ceva mai lunga...)
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
Postat 01 March 2004 - 09:33 AM
Rares, la 27 Feb 2004, 22:00, a spus:
PS Chiar mai...unde ii Hat Shat?
Hat Shat este "banat"...nu o sa ne mai deranjeze o vreme...cat?...la latitudinea (mila) webmasterului!!!
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
Cu rabdare si ciocan.
Postat 03 March 2004 - 11:54 PM
Salut,
mai meshterilor, ne aflam intr-un forum DE DISCUTII ! Deci fiecare poate sa-si dea cu parerea " la subiect " . Dar ! " La subiect " nu inseamna punct de ordine de zi la shedinta de partid´, adica rigid. Daca moderatorii se apuca si sterg tot ce nu este la subiect, sau li-se pare lor ca nu este la subiect, unde ajungem ? Cu siguranta la situatia in care multi vor renunta sa mai scrie ceva in forum pentru ca " oricum o sa se gaseasca cineva care sa-mi sterga raspunsul ". Atita timp cit tonul de discutie ramine civilizat orice raspuns si parere, cit mai apropiate la subiect http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/wink.gif , sint binevenite.
CF4U
mai meshterilor, ne aflam intr-un forum DE DISCUTII ! Deci fiecare poate sa-si dea cu parerea " la subiect " . Dar ! " La subiect " nu inseamna punct de ordine de zi la shedinta de partid´, adica rigid. Daca moderatorii se apuca si sterg tot ce nu este la subiect, sau li-se pare lor ca nu este la subiect, unde ajungem ? Cu siguranta la situatia in care multi vor renunta sa mai scrie ceva in forum pentru ca " oricum o sa se gaseasca cineva care sa-mi sterga raspunsul ". Atita timp cit tonul de discutie ramine civilizat orice raspuns si parere, cit mai apropiate la subiect http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/wink.gif , sint binevenite.
CF4U
Mesterica, pe ce pune mina strica.
Postat 04 March 2004 - 12:14 AM
Rares, ai câstigat o bere. Felicitari. Acu' ca tot m-am declarat invins, de ce ai luat pauza asta? Ai fost plecat?
Adresa email: bitex25@yahoo.com

Ajutor