Pagina 1 din 1
Vreau sa fac o barcuta Vreau sa fac barcuta asta
Postat 21 September 2006 - 08:44 PM
la o reprezentanta Xerox poti sa maresti acel a4 la a2 . singura problema este ca iti mareste totul, cad spun totul inseamna linii si taieturile (pe care poti sa le ajustezi la materialul pe care il ai
Postat 22 September 2006 - 09:44 AM
Salut!
1. trebuie sa stabilesti dimensiunile modelului - lungimea in mod special, restul se deduc din planul de forme
2. odata stabilita dimensiunea modelului mergi la un copiator si faci marirea, acuma ideea ar fi sa redesenezi coastele ca sa nu iti iasa linia prea groasa ,o sa te incurce nitel la lucru.
3. am vazut ca deja ai planul de forme si coastele gata "configurate" pt. taiere ceea ce inseamana ca trebuie doar sa le oglindesti si sa le tai.
4. mai discutam dupa ce ti-ai ales dimensiunile modelului.
NOTA : Daca vrei sa o faci radiocomandata ( se preteaza bine la asa ceva) atunci iti recomand sa te gandesti si la motorizare, elice si acumulatori ).
Dupa ce ai facut astea mai discutam.
Spor!
Sorin
1. trebuie sa stabilesti dimensiunile modelului - lungimea in mod special, restul se deduc din planul de forme
2. odata stabilita dimensiunea modelului mergi la un copiator si faci marirea, acuma ideea ar fi sa redesenezi coastele ca sa nu iti iasa linia prea groasa ,o sa te incurce nitel la lucru.
3. am vazut ca deja ai planul de forme si coastele gata "configurate" pt. taiere ceea ce inseamana ca trebuie doar sa le oglindesti si sa le tai.
4. mai discutam dupa ce ti-ai ales dimensiunile modelului.
NOTA : Daca vrei sa o faci radiocomandata ( se preteaza bine la asa ceva) atunci iti recomand sa te gandesti si la motorizare, elice si acumulatori ).
Dupa ce ai facut astea mai discutam.
Spor!
Sorin
Postat 22 September 2006 - 10:24 AM
Pad daca ramai la dimensiunile care rezulta din marirea planului de pe A4 pe A2 ,transpui totul pe conturul exterior al liniilor groase pe placa din care tai coastele si daca din aceeasi placa tai si chela ,atunci tai 2 chile li le suprapui.Lipesti piesele si apoi acoperi cu baghete coca navei.Atentie, la coaste pe colturi se pun niste nervuri ,pe care trebuie sa le lipesti simetric pentru a nu se curba chila.Daca e cazul improvizeaza niste distantiere intre coaste.Spor la treaba si ai grija.Pune imagini cu etapele de lucru sa vedem ce si cum.Salut.
Postat 22 September 2006 - 04:14 PM
in rest poti sa mai afli si de aici: http://www.nauticurs...r/syntetic.html
Postat 06 September 2008 - 04:17 PM
dimensiunile la modelul tau sunt:
630/180/60, daca printezi din acad poti sa setezi aceste dimensiuni, eu am facut un navo de nadit dupa acest plan dar l-am modificat, george_10 a respectat dimensiunile la navo al sau
uite aici ceva asemanator:
http://www.mo-na-ko.net/index_old.htm
bafta
630/180/60, daca printezi din acad poti sa setezi aceste dimensiuni, eu am facut un navo de nadit dupa acest plan dar l-am modificat, george_10 a respectat dimensiunile la navo al sau
uite aici ceva asemanator:
http://www.mo-na-ko.net/index_old.htm
bafta
Aceasta postare a fost editata de Florin NAE: 06 September 2008 - 04:23 PM
...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1