Indoor 2009 Concurs indoor
Postat 22 February 2009 - 03:00 AM
Postat 22 February 2009 - 09:16 PM
Postat 22 February 2009 - 09:20 PM
Proba de caterinca,scuze pentru coment nu am avut timp pentru edit
http://www.youtube.com/watch?v=yDQItsIiXqg...feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=yDQItsIiXqg...feature=channel
Postat 24 February 2009 - 10:05 AM
La ftp://www.prwave.ro/ in directorul Indoor2009 am inceput sa pun clipurile brute filmate de mine atat la antrenamente cat si la concursul propriu-zis. Nu am evolutiile complete ale tuturor participantilor, dar incet-incet sper sa adun intr-o structura coerenta tot ce am prins pe discul camerei in cele doua zile. Din considerente practice (serverul ala mai face si alte chestii) am limitat banda per conexiune la 100 kB/s. De asemenea, de la un singur IP este permisa doar o singura conexiune FTP.
Pentru inceput, doua evolutii ale lui Serban Moisa - Aeropower, un T-Rex 250 outdoor si un Walkera 4G3 (cel cu pas colectiv) in sala.
Enjoy!
Pentru inceput, doua evolutii ale lui Serban Moisa - Aeropower, un T-Rex 250 outdoor si un Walkera 4G3 (cel cu pas colectiv) in sala.
Enjoy!
Ave
Postat 25 February 2009 - 02:13 PM
Cardul de mai sus a ajuns la Zod.
intre timp ,prin amabilitatea d-nului Georges Craioveanu,premiile au fost suplimentate,asa ca toti pilotii participanti la indoor o sa primeasca cadou un zbor cu ULM.
Premiile vor fi ridicate de catre doritori direct de la Aerodromul Sirna/Potigrafu.
pentru detalii locatie aerodrom
intre timp ,prin amabilitatea d-nului Georges Craioveanu,premiile au fost suplimentate,asa ca toti pilotii participanti la indoor o sa primeasca cadou un zbor cu ULM.
Premiile vor fi ridicate de catre doritori direct de la Aerodromul Sirna/Potigrafu.
pentru detalii locatie aerodrom
flying is my life...
Postat 06 March 2009 - 02:28 PM
nu mai baga nimeni poze ?
"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"
Team Aeropower
Postat 13 March 2009 - 07:25 PM
"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"
Team Aeropower
Postat 13 March 2009 - 09:03 PM
florin100%, la Mar 13 2009, 07:25 PM, a spus:
in numarul 9 al revistei PILOT magazin a aparut un articol cu noi :) ...
:) Cu cateva mici exceptii, este exact comunicatul de presa de final pe care l-am distribuit martea sau miercurea urmatoare concursului... :) Evident, ma bucur ca evenimentul a beneficiat de mediatizare suplimentara fata de locurile pe unde l-am trimis. :)
A, da: inca mai lucrez la montajul "videoclipului" (mai curand reportaj documentar, ca se cam apropie de 20'...)
Ave