In perioada 15-30 septembrie sectia de AEROMODELISM/RACHETOMODELISM a Palatului National al Copiilor inscrie elevi cu varsta cuprinsa intre 11-18 ani.
Inscrierile au loc la sediul din B-dul Tineretului nr.8-10, Sector 4. Telefon: 330.08.38
Pagina 1 din 1
INSCRIERI Rachetomodelism la Palatul Copiilor Bucuresti
Postat 18 September 2008 - 03:34 PM
Cu RATB-ul nu am testat, dar cred ca merg autobuzele 312 si 313. Daca vrei sa vii pe la suprafata, e bine sa intrebi chiar la o casa de bilete RATB, ca sa fii sigur. Daca vrei sa vii cu metroul, ai 2 variante:
- ori de la UNIRII 1 pana la Timpuri Noi (o statie), si pe urma mergi pe Calea Vacaresti pana la coltul parcului, cand faci dreapta pe bd. Tineretului;
- ori de la UNIRII 2 pana la TINERETULUI (o statie), si mai mergi pe bd. Tineretului pana vezi Palatul Copiilor undeva pe dreapta.
Ambele variante presupun si vreo 12-15 minute de mers pe jos (cam 1km).
Daca alegi metoul, iti recomand varianta a 2-a, ca n-ai cum sa te ratacesti. Cand iesi la Tineretului, traversezi strazile pana ajungi la coltul parcului. De acolo mergi pe bd. Tineretului (cu parcul in partea dreapta) pana vezi o cladire MARE. Intrarea in Palat se face pe undeva prin spatele cladirii, o sa vezi niste trepte multe si mari. Inscrierea se face in hol, la niste mese undeva in stanga.
P.S.: Poti veni cu un coleg. Unde-s doi, puterea creste!
Later edit: Vad ca deja ai primit un raspuns, cat am scris eu. M-am miscat lent... :D
- ori de la UNIRII 1 pana la Timpuri Noi (o statie), si pe urma mergi pe Calea Vacaresti pana la coltul parcului, cand faci dreapta pe bd. Tineretului;
- ori de la UNIRII 2 pana la TINERETULUI (o statie), si mai mergi pe bd. Tineretului pana vezi Palatul Copiilor undeva pe dreapta.
Ambele variante presupun si vreo 12-15 minute de mers pe jos (cam 1km).
Daca alegi metoul, iti recomand varianta a 2-a, ca n-ai cum sa te ratacesti. Cand iesi la Tineretului, traversezi strazile pana ajungi la coltul parcului. De acolo mergi pe bd. Tineretului (cu parcul in partea dreapta) pana vezi o cladire MARE. Intrarea in Palat se face pe undeva prin spatele cladirii, o sa vezi niste trepte multe si mari. Inscrierea se face in hol, la niste mese undeva in stanga.
P.S.: Poti veni cu un coleg. Unde-s doi, puterea creste!
Later edit: Vad ca deja ai primit un raspuns, cat am scris eu. M-am miscat lent... :D
Aceasta postare a fost editata de don Quijote: 18 September 2008 - 03:35 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1