Modelism - RHC Forum: drome - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

drome

#1 Useril este offline   petrix 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 313
  • Inregistrat: 14-September 08

Postat 14 September 2008 - 10:22 AM

salutare am 18 ani si vreau sa ma apuc de un proiect:D nu am experienta in aero modele doar cu ceva masini ce vreau sa construiesc e asta:D imi puteti face o lista cu piesele necesare eu la inceput m am gandit sa folosesc 2 motoare fara peri un regulator si controlul sa fie relizat cu ajutorul a 2 servouri...si un sistem rc futuba pe 4 canale:D

asta e www.youtube.com/watch?v=X07ThI4TgJk&feature=related

Aceasta postare a fost editata de petrix: 14 September 2008 - 10:26 AM

Live for the Journey not the Destination...
0

#2 Useril este offline   petrix 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 14 September 2008 - 12:41 PM

si cam ce elici ar trebui sa folosesc?
0

#3 Useril este offline   Bogdan B 

• ex ad525
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 948
  • Inregistrat: 25-July 08

Postat 14 September 2008 - 12:59 PM

Vezi postareapetrix, la Sep 14 2008, 01:41 PM, a spus:

si cam ce elici ar trebui sa folosesc?

vezi ca mai era cineva pe aici care vroia sa faca asa ceva... daca nu cumva chiar tu erai... ! parerile sunt impartite , avand in vedere ca esti la inceput sunt sanse mici sa zboare ... si chiar daca ar zbura.. ati garantez ca nu il vei putea tine in aer mai mult de 5 secunde ! cel mai bine pentru inceput e sa incepi cu un avion ( Easy Star ) daca nu ai bani de asa ceva.. cu 50 Ron ati faci avion acasa ( numai avionul fara electronica ) ! deci .. tu alegi ! succes
0

#4 Useril este offline   petrix 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 14 September 2008 - 01:13 PM

Vezi postareaad525, la Sep 14 2008, 01:59 PM, a spus:

vezi ca mai era cineva pe aici care vroia sa faca asa ceva... daca nu cumva chiar tu erai... ! parerile sunt impartite , avand in vedere ca esti la inceput sunt sanse mici sa zboare ... si chiar daca ar zbura.. ati garantez ca nu il vei putea tine in aer mai mult de 5 secunde ! cel mai bine pentru inceput e sa incepi cu un avion ( Easy Star ) daca nu ai bani de asa ceva.. cu 50 Ron ati faci avion acasa ( numai avionul fara electronica ) ! deci .. tu alegi ! succes

nu nu sunt eu:) nu ma atrag avioanele de aceea doresc sa construiesc un drome:D
0

#5 Useril este offline   Sebathorus 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 196
  • Inregistrat: 06-June 02

Postat 15 September 2008 - 05:16 PM

Ceea ce vrei tu sa faci e o treaba cam complicata iar daca programarea de microcontrolere si electronica nu sunt chestii cu care te distrezi in fiecare zi, te asteapta un studiu destul de serios pt a realiza ce vrei tu.

De asemenea hardware-ul pe care ti-ai propus sa-l folosesti, este foarte departe de ce ai avea nevoie. Modelul din film are 4 motoare nu 2, iar fiecare motor are propriul regulator pt a putea controla independent fiecare motor in vederea obtinerii echilibrului si manevararii.
Cele 4 motoare sunt comandate de o unitate centrala care primeste si prelucreaza semnalele provenite de la senzorii de pozitie ai platformei (giroscoape). Fara un control electronic al stabilitatii este aproape imposibil sa ridici si sa tii in aer asa ceva.

Daca te pasioneaza cu adevarat aeromodelele, sfatul meu este sa folosesti ce ai la dispozitie la constructia unui aeromodel, in felul asta prinzi si experienta (de construit si zburat) si mai studiezi problema cu drona. O sa vezi ca problemele nu sunt nici putine nici simple, insa daca perseverezi, in timp poti realiza ce ti-ai propus.
Aici ai un loc de start, daca nu-l stii deja: http://www.rcgroups....otor-helis-200/.

Spor :rolleyes:
Logica te va duce din punctul A in punctul B. Imaginatia te va duce oriunde vei vrea.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu