Modelism - RHC Forum: Cautam Moderator - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Cautam Moderator sectiunea Navo,Bursa,Generalitati

#31 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 14 September 2008 - 01:54 PM

Vezi postareaAG-74-HESS, la Sep 14 2008, 12:07 PM, a spus:

Silviu, din acesti patru ``baieti buni`` (Fulgerica, Navigator, Cirip si Pavcostel) te rog insistent ca sa alegi mai repede unul, ca daca ajunge Ipsihi moderator ma ``curenteaza`` pentru orice virgula sau litera mancata! :huh: http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/angry.gif :wacko:
I-as propune si pe Bogdan Stancu si Mizzzzzzzzzzone, dar deh, ei sunt vazuti ``baieti rai`` desi eu cred ca nu sunt asa rai...
Concluzia e ca ai de unde alege, asta-i important.

multumesc de "invocare", insa, in mod clar, pe actuala configuratie si pe actualul mod de lucru/moderare, mi-e greu sa cred ca e posibil, mai ales prin prisma faptului ca e destul de greu de inteles modul de a rationa/evalua al actualei echipe de moderatori, si mai ales ca nu mai departe de ieri s-a intimplat ceva ciudat si inexplicabil:
deci, l-am intrebat "live" pe unul(zod) din ei(moderatori) de ce mi-a dat warn, punctualizind eu, ca fiind motiv probabil, un citat din alt membru al forumului, care-i categorisea ca fiind imbecili, eu suspectind ca mi-au atribuit mie calitatea de autor al actiunii; respectivul moderator(zod) mi-a replicat ca nu acela a fost motivul celui de-al doilea warn, dar notitele publicate azi-noapte de silviu69(si sterse odata cu postul "degeaba", REPEDE) demonstrau ca decizia de warn(a doua) a fost data pe motiv de jigniri la adresa moderatorilor, in contextul in care am aratat ca nu eu am spus ca-s imbecili.
suplimentar: tot acel moderator mi-a replicat/sugerat cum ca:<<...ti-am zis sa nu mai "pui botul la ce se scrie pe forum"...>>; pai, daca asa stau lucrurile, si insasi un membru al echipei moderatorilor considera ca nu trebuie sa luam in seama ce se scrie aici, ce trebuie sa intelegem? cum stau lucrurile, de fapt?

eu cred ca un moderator trebuie sa fie in primul rind posesorul unor excelente abilitati de comunicare, ca si exercitiu dobandit, nu unul care afirma ca nu poate citi/intelege fraze/posturi mai lungi de trei propozitii(!!!???), sau care se crede inamovibil...
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#32 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 14 September 2008 - 02:00 PM

...si daca te lamentezi la nesfarshit ,ce rezolvi?
...tabula crasa, mortua est!
0

#33 Useril este offline   ERASER 

• Vintage
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2288
  • Inregistrat: 23-March 03
  • Interests:F3A , veliere

Postat 14 September 2008 - 02:20 PM

Propunerile mele:

Pentru sectiunea NAVO: Fulgerica sau Navigator

Cineva m-a propus pe mine la BURSA... am destula experienta si vechime pe forum cat si ceva timp pe la servici dar avand in vedere ca mai tot timpul am ceva la vanzare, ma consider mai mult un client al rubricii BURSA si nu ma vad ca pe unul care "sa taie si sa spanzure" prin anunturile altora.

Il propun pe Mizzone pentru a modera aceasta rubrica.

Aceasta postare a fost editata de ERASER: 14 September 2008 - 02:23 PM

Future is electric, but I belong to the past...
TEL. 0726.191.725
0

#34 Useril este offline   Flyboy3D 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 113
  • Inregistrat: 13-February 08

Postat 14 September 2008 - 02:38 PM

Vezi postareamizzone, la Sep 14 2008, 02:54 PM, a spus:

multumesc de "invocare", insa, in mod clar, pe actuala configuratie si pe actualul mod de lucru/moderare, mi-e greu sa cred ca e posibil, mai ales prin prisma faptului ca e destul de greu de inteles modul de a rationa/evalua al actualei echipe de moderatori, si mai ales ca nu mai departe de ieri s-a intimplat ceva ciudat si inexplicabil:
deci, l-am intrebat "live" pe unul(zod) din ei(moderatori) de ce mi-a dat warn, punctualizind eu, ca fiind motiv probabil, un citat din alt membru al forumului, care-i categorisea ca fiind imbecili, eu suspectind ca mi-au atribuit mie calitatea de autor al actiunii; respectivul moderator(zod) mi-a replicat ca nu acela a fost motivul celui de-al doilea warn, dar notitele publicate azi-noapte de silviu69(si sterse odata cu postul "degeaba", REPEDE) demonstrau ca decizia de warn(a doua) a fost data pe motiv de jigniri la adresa moderatorilor, in contextul in care am aratat ca nu eu am spus ca-s imbecili.
suplimentar: tot acel moderator mi-a replicat/sugerat cum ca:<<...ti-am zis sa nu mai "pui botul la ce se scrie pe forum"...>>; pai, daca asa stau lucrurile, si insasi un membru al echipei moderatorilor considera ca nu trebuie sa luam in seama ce se scrie aici, ce trebuie sa intelegem? cum stau lucrurile, de fapt?

eu cred ca un moderator trebuie sa fie in primul rind posesorul unor excelente abilitati de comunicare, ca si exercitiu dobandit, nu unul care afirma ca nu poate citi/intelege fraze/posturi mai lungi de trei propozitii(!!!???), sau care se crede inamovibil...
bafta si minuni!

N-ai inteles nici faza cu botu... Te-am rugat acum cativa ani de zile chestia asta.. si ti-am zis sa nu pui botu la ce se scrie pe forum... din cauza ca nu suntem fata in fata... din cauza ca nu trebuie sa rupi prietenii si sa te enervezi pe ce scrie aici lumea.. Multe dintre certurile noastre sunt cauzate din comunicarea proasta.. sau intelegerea proasta.. fata in fata... e altceva.. Dar n-ai inteles. Alta faza e ca activitatea modelistica nu se masoara in stelute pe forum.. asa ca nu prea conteaza cat de mult da din gura unu sau altu.

Cu privire la faza ca nu pot sa iti citesc posturile.. E un fel de a ati spune elegant ca scrii mult prost si fara rost. Cu privire la inamovilitatea mea ... de ce zici tu ca ma cred asa? Eu nu vreau sa fiu moderator.. silviu si cu marinaru m-au rugat ... Cei doi imi sunt prieteni in afara activitatii modelistice si ca atare dupa 6 luni de isistente zilnice am acceptat ... Mizzone tu ai impresia ca moderatorii au ceva important in mana .. sau ca castiga ceva.. Cand primesti zeci de MI_uri .. unii pro alti contra.. trebuie sa faci ceva.. ori ii tai pe toti ori alegi o parte. Non stop cineva are de comentat ceva.. Unii au dreptate altii nu. Cateodata ai dreptate alterori nu.. Daca un user obisnuit se contrazice cu tine il faci idiot si aduci in fata vasta ta experienta modelistica si bagi niste texte lungi de te plictisesc si pe la jumate le pierzi randu de cat elucubratii introduci. Si pana la urma userul cedeaza. Daca te contrezi cu un moderator .. deja e dictatura , suntem pupincuristi si avem ceva personal cu tine.. instant strigi VIOL !

Roaga-ma sa nu mai fiu moderator.. pe mine sau pe silviu sau pe andrei sau pe oricine si ma voi retrage instant. Pt tine fac o exceptie.. in rest vorba lui Andrei "Nu mor caii cand vor caini".

Ce legatura are alegerea moderatorului la navo cu mine ?
0

#35 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3574
  • Inregistrat: 04-February 08

Postat 14 September 2008 - 03:08 PM

Vezi postareaSILVIU66, la Sep 14 2008, 01:25 PM, a spus:

domnilor problema sta in felul urmator:
pe pavcostel l-am rugat de acum 3 ani sa fie moderator si m-a refuzat politicos de fiecare data,cred ca si pe navigator l-am rugat odata.
sincer optiunea mea ar fi navigator,dar in primul rand trebuie convins.moderator cu forta nu se poate.
deci sa ne rugam de el poate se indura de sectiunea navo si face un pic curat acolo....

@hess
nu am nici o problema,doar ca imi este f greu sa citesc tot,sa vad toate aberatiile toate scandalurile,toate jignirile....am si eu timpul destul de limitat.
plus ca de-a lungul anilor am vazut zeci de scandaluri imense pe forum...asa ca am constatat ca nu mai merita sa-mi consum energia cu ele.
concluzie:
posturi scurte si la obiect asezonate cu warn si ban,subiecte inchise/invizibile sau sterse si imediat se linistesc toti si revin la modelism...
nu o fac cu rautate, nu am nimic cu nimeni....vreau sa am multi membrii pe forum dar sa fie macar un pic modelisti.daca se tin numai de porcarii asta e....mai bine mai putini si mai buni.

Cred ca raspunsul era pt Liviu_Vladut care mai mult ca sigur ca va intelege. Cam asa stau lucrurile. Cred ca daca ai fi tu (liviu)moderator ai fi mai dur si mai ``mare smecher``.

Cat despre Navigator, poti sa-l rogi facandu-i o oferta: moderator sau banat definitiv! http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
Glumesc..... Dar daca omul nu vrea, nu ai ce-i face, treci la optiunea urmatoare... Fulgerica ce zice? Nici el nu vrea??? Pe asta chiar sa-l banezi daca raspunde negativ.

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 14 September 2008 - 03:21 PM

0

#36 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 14 September 2008 - 03:47 PM

nu se poate disjunge un nickname de aici cu personajul real. pentru ca 1+1=2 si in real, si in imaginar.
si, ca entitate care editeaza/emite aici o opinie, nu poti spune aici ca 1+1=2, si la cimp sa spui ca fac trei...
d-aia sint nedumerit de indemnul tau de a nu "pune botu'..." la ce se scrie aici; cu alte cuvinte, daca nu tinem cont de ce se scrie aici, de ce mai accesam?
sa credem ca e corect(tehnic vorbind) un astfel de punct de vedere cumva?
venit mai ales de la un moderator?...si asta lasind la o parte modul "special" de a intelege asumarea raspunderii opiniei si actiunilor prin activarea sub un nickname "conspirativ"/secret ca moderator, chipurile in stilul caragialesc "...o semnam, si o dam anonima...!"...
ma indoiesc ca avem o fundamentare corecta, mai ales in momentul in care nu ai recunoscut motivul celui de-al doilea warn, iar silviu66 a mentionat aici, azi noapte, contrariul...
dar, probabil, e vorba de intelegere "diferita"...
iar despre legatura conditiei tale de moderator cu alegerea unuia nou la navo, trebuie sa ne uitam un pic atent la fundamentarea generala a conditiei de moderator, ca si mecanism care are ca si consecinta o anume stare de fapt a lucrurilor...
ca geamana e linga pitesti SI PE FORUM, SI GEOGRAFIC...
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#37 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 14 September 2008 - 04:21 PM

bai frate cat poti abera... io nu mai pot sa-ti citesc posturile ma... o singura data nu ai fost la subiect decat cand ridicai in slavi io stiu ce performanete ale io stiu cui. Termina-te cu lamentari inutile si infantile, si NU MAI BAGA BOTU LA CE ZIC TOTI PE FORUM! Vrei explicatii? UMANIZEAZA-I, PERSONIFICA-I, asocieaza o FATZA nickului care abereaza pe forum, si vorbeste cu adevarat cu un OM. Mesajele tale impersonificate nu demonstreaza decat faptul ca TU CHIAR iti traiesti o a doua viata PE FORUM si alta in realitate. Oamenii te vor cum esti in realitate! Get real.

Si io-s off topic da deja nu mai puteam sa ma abtin. Las-o naibii de treaba.

Numai bine,
Calin

0

#38 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 September 2008 - 04:34 PM

...mizzone, a spune ca ai devenit obositor de plictisitor e prea putzin, schimba discu' ,ca a facut santz; stim deja ca esti cel mai destept ,cel mai frumos, cel mai corect, cel mai multi in unu' singur, cel mai toate dintre toti, nu crezi ca a venit timpul sa ne uimeshti si cu altceva?!!!
0

#39 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 September 2008 - 04:42 PM

Iar se va ajunge departe..... Potoliti-va si propuneti moderatori pentru rubricile alea.
Nu s-a deschis subiectul nici sa va luati la harta nici sa spuneti voi cine e mai ``cenusiu`` decat cine!
Fiecare ale calitatile si defectele lui mai mult sau mai putin cunoscute.
Deci reveniti la subiect.
0

#40 Useril este offline   nch 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1121
  • Inregistrat: 13-September 07

Postat 14 September 2008 - 05:07 PM

Daca tot se posteaza mult pe sectiunea "Navo" si un moderator nu face fata, de ce nu ar fi mai multi moderatori?

As vota cu Fulgerica .

Eu personal consider ca regulamentul sufera .

1. Offtopic cu duiumul.
2. Faptul ca nu se foloseste functia "search" fie in forum fie cu tata google.
...si multe altele

Prima conditie a unui moderator ar fi sa aiba timp petrecut pe forum
A doua conditie , sa aplice strict un regulament ( in felul asta nu va fi partinitor)
Penalizarile mici si dese este cheia marilor succese B)

Aceasta postare a fost editata de nch: 14 September 2008 - 05:16 PM

0745.356.013

Bucuresti/Rahova
0

#41 Useril este offline   Bugatti 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 613
  • Inregistrat: 06-June 08

Postat 14 September 2008 - 05:33 PM

contrazic acest post:
"asa ca propun moderarea navomodelismului de catre cineva care nu are tangentza cu subiectul"
de ce? pentru faptul ca este normal sa aibe cunostinte de modelism/navo/electronice, asa poate sa estompeze discutii fara de sfarsit si care unele nu ajung sa-si atinga scopul
sustin ideea lui nch si propun pentru NAVO moderatori:

IPSIHI & FULGERICA

sau

FULGERICA & IPSIHI

rog webmaster sa deschida un topic pentru sondaj cu termen limitat de votare

cu respect
...
0

#42 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 September 2008 - 05:39 PM

Vezi postareaFlorin NAE, la Sep 14 2008, 06:33 PM, a spus:

contrazic acest post:
"asa ca propun moderarea navomodelismului de catre cineva care nu are tangentza cu subiectul"
de ce? pentru faptul ca este normal sa aibe cunostinte de modelism/navo/electronice, asa poate sa estompeze discutii fara de sfarsit si care unele nu ajung sa-si atinga scopul
sustin ideea lui nch si propun pentru NAVO moderatori:

IPSIHI & FULGERICA

sau

FULGERICA & IPSIHI

rog webmaster sa deschida un topic pentru sondaj cu termen limitat de votare

cu respect
...FARA mine, nu-mi permite religia!!!
0

#43 Useril este offline   nch 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 September 2008 - 05:46 PM

Pentru ca nu am mai putut edita....

1. Un exemplu de penalizari de pe unul dintre cele mai forumuri din romania....
http://forum.computergames.ro/126-help-des...infraction.html
2. Fara "Troll" pe forum !
http://ro.wikipedia.org/wiki/Troll
3. Moderatorii sunt alesi de Administratori ! Nu de useri!
0745.356.013

Bucuresti/Rahova
0

#44 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 September 2008 - 05:46 PM

Vezi postareaipsihi, la Sep 14 2008, 06:39 PM, a spus:

De acord cu religia ta! B)
Eu raman la cei patru : Fulgerica, Navigator, Cirip si Pavcostel.
Silviu a spus ca Navigator si Pavcostel nu au acceptat, deci.... ar ramane doi.

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 14 September 2008 - 05:51 PM

0

#45 Useril este offline   Bugatti 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 14 September 2008 - 05:51 PM

Vezi postareaipsihi, la Sep 14 2008, 06:39 PM, a spus:

faceti un efort si spovediti-va la PASTOR/PRELAT/VICAR etc si acceptati acest job (neplatit) costisitor, stiu ca este greu la cati oameni posteaza pe acest forum dar sunt sigur ca aceasta echipa va face fata, eu am invatat multe de la voi prin posturile voastre, de ce sa nu continuati ca niste profesionisti ce sunteti
...
0

#46 Useril este offline   nch 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 September 2008 - 05:57 PM

In atentia adminilor, moderatorilor....

Un gen de subiect pe sectiunea "Navomodele pentru nadit" care nu ar mai trebui sa existe.
Subiect cu titlul "radiocomanda"
Ce intelege un nou utilizator al forumului citind acest subiect de la cap la coada? si sunt multe altele asemenea..
http://www.rhc.ro/fo...showtopic=18309

Aceasta postare a fost editata de nch: 14 September 2008 - 05:58 PM

0745.356.013

Bucuresti/Rahova
0

#47 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 14 September 2008 - 07:59 PM

Vezi postareaFlorin NAE, la Sep 14 2008, 06:51 PM, a spus:

faceti un efort si spovediti-va la PASTOR/PRELAT/VICAR etc si acceptati acest job (neplatit) costisitor, stiu ca este greu la cati oameni posteaza pe acest forum dar sunt sigur ca aceasta echipa va face fata, eu am invatat multe de la voi prin posturile voastre, de ce sa nu continuati ca niste profesionisti ce sunteti

Nu e un "job" si nu e "costisitor" oricum frecam menta pe aici.. Doar ca odata ce afla lumea ca esti moderator esti un fel de paria.. si oricum ai face pana la urma ranesti sentimentele cuiva foarte sensibil care confunda viata reala cu forumul. Si nu ma refer la un singur om.. ma refer la multi care se simt jigniti de moarte cand li se sterge un subiect sau cand li se face observatie de parca viata lor depinde de asta. E doar un forum VIRTUAL.. din pacate lipsa de viata sociala a unora ii face sa ajunga sa isi refaca viata aici pe forum. Modelismul pana la urma nu se face aici.. se face in aer, pe balta pe pista in atelier ...

Cu privire la profesionalism.... eu recunosc clar.. cateodata imi pierd rabdarea rau de tot.. asa ca "nu puneti botu" la tot ce se intampla aici. Forumul e doar un mod de a schimba informatii.. de a pune bazele unor relatii nu de a le intretine. Relatiile intre oameni se mentin si se intaresc la locul faptei nu pe forum.. Cele mai multe certuri de pe forum sunt niste prostii nonmodelistice .

Ar fi bine ca un moderator sa fie cineva care e pe balta /lac/ ocean cu voi.. care sa va cunoasca in viata de zi cu zi sa isi dea seama exact cine e idiot si cine nu.
DT
0

#48 Useril este offline   nch 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 September 2008 - 08:05 PM

Vezi postareaZOD, la Sep 14 2008, 08:59 PM, a spus:

Ar fi bine ca un moderator sa fie cineva care e pe balta /lac/ ocean cu voi.. care sa va cunoasca in viata de zi cu zi sa isi dea seama exact cine e idiot si cine nu.

Buna definitia !
0745.356.013

Bucuresti/Rahova
0

#49 Useril este offline   Bugatti 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 14 September 2008 - 10:32 PM

Vezi postareaZOD, la Sep 14 2008, 08:59 PM, a spus:

Nu e un "job" si nu e "costisitor" oricum frecam menta pe aici.. Doar ca odata ce afla lumea ca esti moderator esti un fel de paria.. si oricum ai face pana la urma ranesti sentimentele cuiva foarte sensibil care confunda viata reala cu forumul. Si nu ma refer la un singur om.. ma refer la multi care se simt jigniti de moarte cand li se sterge un subiect sau cand li se face observatie de parca viata lor depinde de asta. E doar un forum VIRTUAL.. din pacate lipsa de viata sociala a unora ii face sa ajunga sa isi refaca viata aici pe forum. Modelismul pana la urma nu se face aici.. se face in aer, pe balta pe pista in atelier ...

Cu privire la profesionalism.... eu recunosc clar.. cateodata imi pierd rabdarea rau de tot.. asa ca "nu puneti botu" la tot ce se intampla aici. Forumul e doar un mod de a schimba informatii.. de a pune bazele unor relatii nu de a le intretine. Relatiile intre oameni se mentin si se intaresc la locul faptei nu pe forum.. Cele mai multe certuri de pe forum sunt niste prostii nonmodelistice .

e, nu este chiar asa, nu cred ca frecati menta, daca era asa vai steaua noastra ce puteam citi, cat despre suparare ce sa zic,asa este, te superi dar pe urma realizezi de ce si cum, si eu m-am suparat si am primit si un warn (nu stiu motivul) am spus ca nu mai postez si ce rezolvam? nimic
relatiile dintre terti persoane este adevarat ca se intaresc life dar aici este locul unde gasim acele persoane de la care sa primim sfaturi
...si totusi este un job si inca unul costisitor

sa lasam oamenii cu drepturi depline sa hotarasca

numai bine domnilor
...
0

#50 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 15 September 2008 - 06:12 AM

incepand de azi navigator este noul moderator (global) ,dar si pe sectiunea Navo.
Are puteri depline.
sa-i uram succes.

p.s. v-ati consumat energia postand aici degeaba....bine zicea Zod...
flying is my life...
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu