AG-74-HESS, la Sep 14 2008, 12:07 PM, a spus:
I-as propune si pe Bogdan Stancu si Mizzzzzzzzzzone, dar deh, ei sunt vazuti ``baieti rai`` desi eu cred ca nu sunt asa rai...
Concluzia e ca ai de unde alege, asta-i important.
multumesc de "invocare", insa, in mod clar, pe actuala configuratie si pe actualul mod de lucru/moderare, mi-e greu sa cred ca e posibil, mai ales prin prisma faptului ca e destul de greu de inteles modul de a rationa/evalua al actualei echipe de moderatori, si mai ales ca nu mai departe de ieri s-a intimplat ceva ciudat si inexplicabil:
deci, l-am intrebat "live" pe unul(zod) din ei(moderatori) de ce mi-a dat warn, punctualizind eu, ca fiind motiv probabil, un citat din alt membru al forumului, care-i categorisea ca fiind imbecili, eu suspectind ca mi-au atribuit mie calitatea de autor al actiunii; respectivul moderator(zod) mi-a replicat ca nu acela a fost motivul celui de-al doilea warn, dar notitele publicate azi-noapte de silviu69(si sterse odata cu postul "degeaba", REPEDE) demonstrau ca decizia de warn(a doua) a fost data pe motiv de jigniri la adresa moderatorilor, in contextul in care am aratat ca nu eu am spus ca-s imbecili.
suplimentar: tot acel moderator mi-a replicat/sugerat cum ca:<<...ti-am zis sa nu mai "pui botul la ce se scrie pe forum"...>>; pai, daca asa stau lucrurile, si insasi un membru al echipei moderatorilor considera ca nu trebuie sa luam in seama ce se scrie aici, ce trebuie sa intelegem? cum stau lucrurile, de fapt?
eu cred ca un moderator trebuie sa fie in primul rind posesorul unor excelente abilitati de comunicare, ca si exercitiu dobandit, nu unul care afirma ca nu poate citi/intelege fraze/posturi mai lungi de trei propozitii(!!!???), sau care se crede inamovibil...
bafta si minuni!