Miercuri
Postat 10 September 2008 - 11:28 AM
Dexter_Jr, la Sep 10 2008, 12:20 PM, a spus:
:) Le-au omorat serverul! Fraierii credeau c-or sa vada sfarsitul lumii in direct!
Postat 10 September 2008 - 03:30 PM
punct, nu murim, nu inca.
am catva legaturi cu niste oamenii care stiu foarte multe despre fizica, bla bla bla, si despre acest accelerator si spun ca nu aveam despre ce sa ne facem griji.
punct, nu murim, nu inca.
Postat 10 September 2008 - 06:13 PM
AG-74-HESS, la Sep 9 2008, 06:21 PM, a spus:
Parca ii vad: ``Experimentul a fost un mare succes, s-au adeverit teoriile si calculele noastre referitoare la inceputurile universului, bla bla, dar din pacate, acest experiment a generat MAI MULTE INTREBARI DECAT RASPUNSURI!`` (deci vom continua, sa investim, bineinteles. sic :rolleyes: )
Era sa uit, s-a mai descoperit o ``particula``.... smechertronul. Ca unii stiu sa-si ``dea de lucru`` sub perdeaua originii universului, perdea sub care sigur mai e Cineva care vrea mai mult sau altceva.
Nu e teoria Conspiratiei cum vor spune unii, dar da-o in p. masii ca e totusi prea scump raspunsul asta cu big bangu`.
http://www.youtube.c...h?v=MjHals9hDz0
(nu am gasit alt film pt a se putea vedea exact grandoarea si dimensiunea experimentului, pt a ne face o imagine exacta asupra resurselor imense consumate)
Te rog sa nu te superi pe mine. Mi-ar pare extrem de rau.
Cand o natiune civilizata a reusit sa satisfaca nevoile imediate ale cetatenilor...mancare, caldura,etc...isi poate permite sa cheltuiasca si pentru cercetarea fundamentala. Daca cu banii astia faceau un portavion nimeni nu spunea nimic.
Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 10 September 2008 - 06:16 PM
Postat 10 September 2008 - 07:36 PM
dan_mitea, la Sep 10 2008, 07:13 PM, a spus:
Cand o natiune civilizata a reusit sa satisfaca nevoile imediate ale cetatenilor...mancare, caldura,etc...isi poate permite sa cheltuiasca si pentru cercetarea fundamentala. Daca cu banii astia faceau un portavion nimeni nu spunea nimic.
care natiune???
ne numaram si noi printre ei? intreb deoarece si Romania a cotizat la ``Philadelphia Experiment 2`` :rolleyes: (doar un senator sau deputat, nu stiu ce dracu` era, dar a recunoscut asta ieri la o emisiune tv )
Iar costurile totale sunt peste 20miliarde!!!!!!! Cu banii astia scoti TOATA Africa din foame si boli pe veci iar in Romania bagi maglevuri intre huluba si ocna sugatag.
Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 10 September 2008 - 07:41 PM
Postat 10 September 2008 - 07:48 PM
in 2012 sistemul solar va intra in unda fotonica ce va dura 2160 de ani, cand va intra pe 12 decembrie 2012 se presupun ce toti cei ce nu sunt zgarciti vor fi alesi si vor avolua in niste fiinte superioare, ca sa va faceti o idee, nu va mai trebui sa comunicam prin vorbe. in acel an calendarul mayash se termina brusc, sa vedem ce va fi atunci.
Postat 10 September 2008 - 08:03 PM
Vlad1111, la Sep 10 2008, 08:48 PM, a spus:
in 2012 sistemul solar va intra in unda fotonica ce va dura 2160 de ani, cand va intra pe 12 decembrie 2012 se presupun ce toti cei ce nu sunt zgarciti vor fi alesi si vor avolua in niste fiinte superioare, ca sa va faceti o idee, nu va mai trebui sa comunicam prin vorbe. in acel an calendarul mayash se termina brusc, sa vedem ce va fi atunci.
Vladeeeee, las-o moale! Si 2012 e tot un tzambal. Ca si poanta lui Dexter ca omul ``se trage`` din maimuta; ca si biblia masluita de evrei in folosul lor, si ca si alte bashini ce pacalesc naivii . (includ aici si esapamentele care au mancat ozonul)
Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 10 September 2008 - 08:11 PM
Postat 10 September 2008 - 08:24 PM
Aceasta postare a fost editata de Vlad1111: 10 September 2008 - 08:25 PM
Postat 10 September 2008 - 08:37 PM
Vlad1111, la Sep 10 2008, 09:24 PM, a spus:
E tare asta: ``savantii au descoperit.....`` iar apoi : `` esoterism.....``
Pai cum dracu savantii ajunsera ezoterici??? Baga si tu savantii.... nasa.com, ca sa fie o lipeala, ceva.
Sezi bland, chiar de intram in centura, chiar de se aliniaza (iar) planetele, chiar de poluam, chiar de acceleram cate un ``tantar``, sau orice am face noi sau planeta noastra, NOI tot de foamea de energie sau de un razboi vom crapa.
Postat 10 September 2008 - 08:38 PM
Vlad1111, la Sep 10 2008, 08:48 PM, a spus:
Postat 10 September 2008 - 08:45 PM
ipsihi, la Sep 10 2008, 09:38 PM, a spus:
Si dpdv tehnic gaura e importanta! Nu poti asambla nimic fara sa ai macar o gaura! Pai unde sa bagi ceva daca nu ai o gaura??? Cum sa bagi o bujie, spre exemplu, daca nu ai o gaura.Foarte importanta gaura! Asta fiind spus, propun construirea ``Monumentul Gaurii``.
Postat 10 September 2008 - 09:11 PM
ipsihi, la Sep 10 2008, 09:38 PM, a spus:
da,ma ingrijoreaza,
vreau sa maninc si eu citiva ani buni de pensie.
Postat 10 September 2008 - 10:09 PM
In alta ordine de idei ce dracu-i aia "centura fotonica", inca o aberatie a unor cercetatori gen Hancu (il stiti voi ala cutremuratu' de acu cativa ani). Fotonii sunt lumina, deci centura asta fotonica e vre-un laser interplanetar sau ce? prima data ganditi putin si luati un manual de fizica, eventual legatura cu cineva care are habar de fizica (nu de educatie fizica, stiti stiinta aia cu care s-a ocupat Newton, Einstein, Fermi).
Civilizatia Maya a trait acu a dracu' de mult timp. S-a gandit cineva ca pur si simplu s-au plictisit sa faca calendaru ala mai incolo de 2012? S-or fi gandit si ei ca pana atunci mai e vreme sa-l mai continue, aveau ei pe moment niste probleme cu niste spanioli care ii cam decimau.
Pana atunci mai avem oricum vreo 3 ani si cateva luni, daca te calca vre-un smecher cu gipu pana atunci? e drac, lasa vorba familiei sa-l dea in judecata pentru ca ti-a rapit sansa de a avea "front row seats to The End of the World".
Cu gaurile negre, o fi multe si mici prin creierele unora, io momentan sunt mai interesat de alte gauri negre, alea cu 2 picioare pe langa si umede...va sfatuiesc sa faceti la fel. Hai sa-i lasam pe aia care care au IQ-uri egale cu numarul meu de minute gratis in Orange si cu doctorate in fizica (iar vorbim de stiinta nu de sport, concentrativa dracu') sa isi bata capu cu acceleratoare de particule, fotoni, michimausi si stele cazatoare.
Iar am scris 2 kilometrii (asa sa faca BS-u spume) si nimeni nu-i citeste.
Numa bine si aveti grija cu gaurile negre,
Ala micu' de facea rachete... Dex
Postat 11 September 2008 - 08:17 AM
In rest da, parca am murit, da e bine asa.
ps asta cu portavion helvet e tare, l-ar pune pe unul din lacurile lor glaciare sa se dea cu patinele pe punte cand ninge :D sau s-ar lupta cu cei de pe portavionul austriac :D
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 11 September 2008 - 02:30 PM
o fi de la fotoni? :)
m-am accelerat spre casa intr-un tunel lung si negru (cam aglomerat de quarci transpirati si fluxurile astea noi nu au geamuri care se deschid,noroc ca urmeaza statia unirii...) dar pana am ajuns acasa uitasemde de semnatura.(in mod cert datorita bosonului Higgs)
si azi e vineri...facem subiectul "Vineri"?? bineinteles ca ma gandesc la Robinson Crusoe...
Postat 11 September 2008 - 03:44 PM
Postat 11 September 2008 - 06:14 PM
BogdanStancu, la Sep 11 2008, 09:17 AM, a spus:
Exact. Un exemplu perfect...spun eu...de lucru extrem scump si extrem de inutil.
Postat 11 September 2008 - 06:22 PM
dan_mitea, la Sep 11 2008, 07:14 PM, a spus:
In afara de avioane, masinute si barcute RC, ca si trenulete si rachete, toate in capitolul modelism, ce altceva este UTIL?
Mie nu mi se pare ca ar fi ceva...
Postat 11 September 2008 - 06:47 PM
Citeaza
ave, la Sep 11 2008, 07:22 PM, a spus:
Mie nu mi se pare ca ar fi ceva...
@dex:am cam trecut la benzina,da mai trag pe nas din cand in cand din punga si batranul metanol.
@ave: am incercat cu postul de mai sus sa calmez lumea....se pare ca nu am reusit.
Postat 12 September 2008 - 08:53 AM
TUROK, la Sep 11 2008, 08:28 PM, a spus:
mai bine ARCA LUI NOE.!...Poate mai scapa careva............
Arca cum o facem? LiPo sau termica?
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
Postat 12 September 2008 - 09:25 AM
SILVIU66, la Sep 11 2008, 07:47 PM, a spus:
Pai uite, pe unele liste de discutii, in mod traditional, vinerea e zi de flame wars (de genul Debian vs. Fedora vs. Slackware, GUI vs. text console si "mine is bigger than yours", evident, dar si multe altele). Propun deschiderea unei sectiuni botezata "vineri" - ca sa fie si loc de aberat in voie, si sa nu se supere nimeni. :D
@MLGore: LiPo si punem si celule solare, sa mai dea si asta niste energhie cat o mai arde (mi-e teama insa ca o sa inceapa sa se stinga pana ies eu la pensie si-o sa am timp sa zbor dupa sufletul meu...)