V-am gasit din intamplare, navigand pe internet si ma bucur, ca un fost aeromodelist si navomodelist, si va transmit felicitarile mele!
Totusi ca o parere de rau imi exprim regretul fata aeromodelismul de azi care inseamna mai mult asamblarea asa ziselor "kituri", decat de construirea lor dupa modele.
Tineti-o tot asa!
Pagina 1 din 1
Felicitari!
Postat 13 February 2004 - 10:10 PM
NU trebuie sa intelegi gresit, nu inseamna chiar asamblarea unor kit-uri!!
unii, cam ca mine isi iau o placa da balsa, scheme, un bisturiu + ceva rabdare si "cioplesc cate ceva
Ma bucur ca esti interesat si nu pot sa-ti urez dacat BINE AI VENIT PRINTRE NOI
unii, cam ca mine isi iau o placa da balsa, scheme, un bisturiu + ceva rabdare si "cioplesc cate ceva
Ma bucur ca esti interesat si nu pot sa-ti urez dacat BINE AI VENIT PRINTRE NOI
Aceasta postare a fost editata de droopy: 13 February 2004 - 10:11 PM
Un nebun lanseaza un aeromodel,
si 10 modelisti nu-l pot ateriza.....
si 10 modelisti nu-l pot ateriza.....
Postat 13 February 2004 - 11:46 PM
Buna Nou2004!
Imi pare bine ca ne-ai (re)gasit! Sper sa fii mai des printre noi. Cred ca e bine ca experienta modelistilor sa se transmita si celor care urmeaza si sunt sigur ca si noi avem destule de invatat. Vad ca e primul tau mesaj. Sper sa nu fie si ultimul.
Spor la treaba!
La revedere!
Imi pare bine ca ne-ai (re)gasit! Sper sa fii mai des printre noi. Cred ca e bine ca experienta modelistilor sa se transmita si celor care urmeaza si sunt sigur ca si noi avem destule de invatat. Vad ca e primul tau mesaj. Sper sa nu fie si ultimul.
Spor la treaba!
La revedere!
Aceasta postare a fost editata de bitex: 13 February 2004 - 11:47 PM
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
Telefon: 0721 385365
Arata acest topic
Pagina 1 din 1

Ajutor