FIA GT 2008 FIA GT
Postat 25 August 2008 - 08:01 AM
Postat 25 August 2008 - 01:17 PM
sigur ca nenea ala spune ca "bucurestiul este un loc perfect", pentru ca iesea din hotel si se trezea direct pe circuit; in orice tara civilizata, condusa de oameni civilizati, ar fi mers doua ore pana la locul de desfasurare
Postat 25 August 2008 - 01:47 PM
Daca ar fi sa fac (dupa mintea) un clasament la ce mi-a placut, in afara de iepuroaice, ar fi F3, apoi FIA GT, apoi penibila Cupa dacia golan.
Oricum resursele aruncate in joc la unele echipe au fost consistente si doar asa intelegem si noi de ce in Romanica nu prea merge sa ai o echipa serioasa de F3, de exemplu; poate ca soferi s-ar gasi, sunt o ramada de pustani talentati.
Pun 2 poze, Burli al meu si-a gasit job la RR Racing, supraveghetor de mecanici...
vezi ca acolo nu e bine!

nu ti-am spus sa strangi mai bine acolo?!

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 25 August 2008 - 02:19 PM
Pun si eu cateva poze, cu toate ca probabil vor deranja ochii celor deja deranjati de deranjul creat...
Bucharest Challenge '08 Day 1 22-08-2008: http://www.filebox.ro/picbox/album.php?key...08e8b10cc0f5fbb
Bucharest Challenge '08 Day 2 23-08-2008: http://www.filebox.ro/picbox/album.php?key...e9af5bb07a99650
Bucharest Challenge '08 Day 3 24-08-2008: http://www.filebox.ro/picbox/album.php?key...d32874eeac08add
Flickr - pozele mele
Postat 25 August 2008 - 03:27 PM
Numai bine !Scuze daca am comis vro greseala ..Multumesc anticipat !
Robbe Arcus,Multiplex Cularis , ,TwinStar,Twist 60, Alpha 40 DSM2, Easy Star,
T-Rex 250
Team Losi 8IGHT,,Kyosho Inferno GT roller
Postat 25 August 2008 - 03:37 PM
T-Rex 250
Postat 25 August 2008 - 05:24 PM
Flickr - pozele mele
Postat 25 August 2008 - 11:00 PM
T-Rex 250
Postat 26 August 2008 - 09:47 AM
VIPER, la Aug 25 2008, 03:19 PM, a spus:
Am spus o parere personala. Nu am spus ca nu e bine sa avem asa ceva ci doar ca nu acolo trebuia organizat.
Ai fost la Monaco sa vezi cum se circula si care e traficul? Oraselul ala e cat un cartier. Acolo lumea buna se plimba cu rolls-ul sau ferrari-ul intre vila si cazino, iar "amarashtenii" circula, in principal, cu scutere.
Da, ungurii au circuit, dar este la periferia Budapestei in caz ca nu stiai. Si au circuit pentru ca baietii lor deshtepti s-au gandit sa investeasca in infrastructura; spre deosebire de baietii nostri "deshtepti", care s-au gandit doar cum sa scoata banu usor, fara prea multe investitii.
Postat 26 August 2008 - 12:50 PM
Pe scurt, daca era vorba sa se faca la noi un circuit in afara Bucurestiului, nu mai vedeam asa ceva. Au si altii circuite mult mai performante atat ca asfalt cat si ca infrastructura si, mai ales, imagine. Singura sansa sa vina la noi a fost asta, sa fie in oras, in jurul Casei Poporului. Asta i-a atras pe nemti, nu ideea de Romania. Sa nu ne imbatam cu apa rece... Ca circuite se tot fac in jurul Bucurestiului, de ani de zile. E vreunul inceput macar? E interes pentru asa ceva? Sa readuc aminte de faza cu "circuitul" de la Snagov pentru care s-a facut referendum si localnicii au stampilat pe DA fara sa citeasca ce au stampilat de fapt? Ca nu au pus stampila pentru circuit, ci pentru schimbarea incadrarii pamantului respectiv. Facem pariuri? Vile sau circuit?
Flickr - pozele mele
Postat 26 August 2008 - 01:06 PM
Am pomenit de Monte Carlo nu ca sa ma laud ci pentru ca am fost acolo si am vazut. E un fel de statiune de odihna pentru baietii cu bani multi, in care isi pot permite sa faca orice pentru ca tot ei stau in tribune si privesc.
Repet: nu sunt impotriva ideii de a se organiza asa ceva la noi. Mi-am exprimat doar o parere (asta si era topicul) referitoare la organizarea GP-ului in oras. Mi se pare total nepotrivita la haosul care este aici.
Scuza-ma dar n-am cum sa fiu fericit ca ma chinui sa circul cu masina prin oras doar pentru ca niste baieti sa-si bage bani in buzunar.
Foarte posibil ca la Snagov sa nu se faca ce au promis. Cartierele rezidentiale sunt la ordinea zilei.
Postat 26 August 2008 - 06:52 PM
Flickr - pozele mele
Postat 26 August 2008 - 10:36 PM
Sunt convins ca ai dreptate ca la anul nu prea se mai organizeaza ceva. Crede-ma ca si mie imi pare rau dar s-a venit, s-a vazut, asta e , nu e o piata de desfacere inca. Teoretic nu e nimeni de vina
Gandeste-te ca in parcul izvor era plin de tot felul de gura casca veniti sa se uite ori la masini ori la pisi-urile de prin corturi. Publicul consumator era ala din tribune. Sigur ca o parte din parc erau veniti si de prin tribune, dar o mica parte. Pai daca s-ar face circuit in afara Bucurestiului, chiar ar bate vantul ca n-ar mai veni nici macar gura casca ca n-ar avea cu ce. Troleibuze si metroaie n-ar avea pana acolo. incasarile conexe ar fi foarte mici. Cine isi asuma riscul de a investi intr-un circuit pe care sa se dea el si familia si cativa rataciti?