Modelism - RHC Forum: FIA GT 2008 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

FIA GT 2008 FIA GT

#1 Useril este offline   cybershot 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 145
  • Inregistrat: 04-August 08

Postat 25 August 2008 - 01:17 AM

ce spuneti de FIa GT 2008 din Romania multii CP si in rest....
Rx: Futaba T6EXP,T14MZ , Airtronics MX-3.

Robbe Arcus,Multiplex Cularis , ,TwinStar,Twist 60, Alpha 40 DSM2, Easy Star,
T-Rex 250

Team Losi 8IGHT,,Kyosho Inferno GT roller
0

#2 Useril este offline   Nowatiny 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 318
  • Inregistrat: 01-July 08

Postat 25 August 2008 - 08:01 AM

Mult cauciuc ars si noxe la greu .. http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
0

#3 Useril este offline   Toys 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 580
  • Inregistrat: 06-January 08

Postat 25 August 2008 - 11:52 AM

Cine este din Bucuresti cu siguranta stie ce nebunie a fost pe aici ... !
LINK BCC
0

#4 Useril este offline   MADA 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 987
  • Inregistrat: 09-August 04

Postat 25 August 2008 - 01:17 PM

eu personal am simtit chestia asa ca pe o bataie de joc la adresa bucurestenilor; asa ceva se organizeaza la periferia orasului, nu in centru, ca sa dai peste cap o saptamana traficul si asa destul de chinuit...

sigur ca nenea ala spune ca "bucurestiul este un loc perfect", pentru ca iesea din hotel si se trezea direct pe circuit; in orice tara civilizata, condusa de oameni civilizati, ar fi mers doua ore pana la locul de desfasurare
0

#5 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 25 August 2008 - 01:47 PM

Parerile sunt si pro si contra si culmea, toti au partea lor de dreptate. Unde mai pui ca daca ar fi organizat in afara localitatii, asfaltul nu se turna singur...
Daca ar fi sa fac (dupa mintea) un clasament la ce mi-a placut, in afara de iepuroaice, ar fi F3, apoi FIA GT, apoi penibila Cupa dacia golan.
Oricum resursele aruncate in joc la unele echipe au fost consistente si doar asa intelegem si noi de ce in Romanica nu prea merge sa ai o echipa serioasa de F3, de exemplu; poate ca soferi s-ar gasi, sunt o ramada de pustani talentati.

Pun 2 poze, Burli al meu si-a gasit job la RR Racing, supraveghetor de mecanici...

vezi ca acolo nu e bine!Imagine atasata: rrr1.jpg

nu ti-am spus sa strangi mai bine acolo?!Imagine atasata: rrr2.jpg
Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#6 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1506
  • Inregistrat: 02-December 02
  • Interests:Star Wars (colectii), Automodelism (cu si fara radiocomanda), F1, WRC, masini, calatorii...

Postat 25 August 2008 - 02:19 PM

Mda, toti caraie de "deranjul" care a tinut fix 1 saptamana, intre 19 si 26 (care e maine)... Dar ca se inchid strazi importante si se redeschid peste 1-2 luni, nu mai caraie nimeni... Acum au anuntat la TV, sa vad cati vor sari de fund in sus cum au sarit pentru evenimentul asta... Aia din Monaco oare tot asa se plang? Sau mai nou Valencia? Sau Melbourne? Sau Toronto? N-as crede... Nu se vede decat interesul personal si "neplacerea" ca nu se mai poate ajunge cu masina unde vrem si cand vrem... De parca alte mijloace cauzeaza grav sanatatii... Tocmai datorita unor astfel de "oameni de bine" care nu vad decat interesele proprii, la anul s-ar putea sa vedem asa ceva numai la TV. Bucurati-va, ati reusit sa ne luati singurul eveniment adevarat de Motorsport pe care il puteam avea pe termen lung... Sa mai aud pe careva ca "uite, ungurii au circuit, noi nu avem"... Pai nu, ca singurul pe care il aveam deranjeaza grav si, culmea, in sezon de concedii cand Bucurestiul e mai degajat... Lasa ca o sa avem pista de Motorsport in Snagov, acolo unde s-a facut si referendum... Ma rog, ca o sa fie vile si nu circuit, e alta discutie...

Pun si eu cateva poze, cu toate ca probabil vor deranja ochii celor deja deranjati de deranjul creat...

Bucharest Challenge '08 Day 1 22-08-2008: http://www.filebox.ro/picbox/album.php?key...08e8b10cc0f5fbb

Bucharest Challenge '08 Day 2 23-08-2008: http://www.filebox.ro/picbox/album.php?key...e9af5bb07a99650

Bucharest Challenge '08 Day 3 24-08-2008: http://www.filebox.ro/picbox/album.php?key...d32874eeac08add
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
0

#7 Useril este offline   cybershot 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 25 August 2008 - 03:27 PM

Salut stiu ca nus in mare masura sa comentez doarece am 16 ani si nu ma folosesc de autovehicul pentru a ma deplasa ci de biciclete si va garantez ca este un misloc de transport foarte bun.Am stat tooat cele 3 zile de dimineata de la 8 pana seara la 7-8 ca sa vad tooot ce misca pe acolo si mia placut ,nu inteleg de ce atatea critici peste tooot de acest eveniment daca nu se organiza spuneti ca vretii sa se organizeze acuma ca s-a organizat va plangetii de ce atatea critici??? Cate orase au asa ceva cum are Bucurestiu???? Foarte putine... fiecare lucru are dejavantaje si avantaje FIa GT nu face exceptie de la regula ...cati dintre voi au vazut o cursa legala de masini pe viu?? Recunosc ca ar fi mai bun un circut dar tinetii cont ca traim in Romania..
Numai bine !Scuze daca am comis vro greseala ..Multumesc anticipat !

T-Rex 250

0

#8 Useril este offline   cybershot 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 25 August 2008 - 03:37 PM

am uitat sa mentionez ceva acest evetiment se va mai tine inca 8anisori contractul a fost semnat pe 10anisori !!

T-Rex 250

0

#9 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru
  • Interests:Star Wars (colectii), Automodelism (cu si fara radiocomanda), F1, WRC, masini, calatorii...

Postat 25 August 2008 - 05:24 PM

Lasa contractul si ce s-a mentionat... Sursele mele sunt din interior... Ba chiar au participat si la curse ca echipe si piloti... Stiu ei ce zic...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele
0

#10 Useril este offline   cybershot 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 25 August 2008 - 11:00 PM

am vazut ,sper sa o tin tot asa pacat ca nu baga si Moto GP dar poate pe viitor cine stie.. Succes in continoare celor de la FIA GT !!

T-Rex 250

0

#11 Useril este offline   MADA 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 26 August 2008 - 09:47 AM

Vezi postareaVIPER, la Aug 25 2008, 03:19 PM, a spus:

Mda, toti caraie de "deranjul" care a tinut fix 1 saptamana, intre 19 si 26 (care e maine)... Dar ca se inchid strazi importante si se redeschid peste 1-2 luni, nu mai caraie nimeni... Acum au anuntat la TV, sa vad cati vor sari de fund in sus cum au sarit pentru evenimentul asta... Aia din Monaco oare tot asa se plang? Sau mai nou Valencia? Sau Melbourne? Sau Toronto? N-as crede... Nu se vede decat interesul personal si "neplacerea" ca nu se mai poate ajunge cu masina unde vrem si cand vrem... De parca alte mijloace cauzeaza grav sanatatii... Tocmai datorita unor astfel de "oameni de bine" care nu vad decat interesele proprii, la anul s-ar putea sa vedem asa ceva numai la TV. Bucurati-va, ati reusit sa ne luati singurul eveniment adevarat de Motorsport pe care il puteam avea pe termen lung... Sa mai aud pe careva ca "uite, ungurii au circuit, noi nu avem"... Pai nu, ca singurul pe care il aveam deranjeaza grav si, culmea, in sezon de concedii cand Bucurestiul e mai degajat... Lasa ca o sa avem pista de Motorsport in Snagov, acolo unde s-a facut si referendum... Ma rog, ca o sa fie vile si nu circuit, e alta discutie...

Am spus o parere personala. Nu am spus ca nu e bine sa avem asa ceva ci doar ca nu acolo trebuia organizat.
Ai fost la Monaco sa vezi cum se circula si care e traficul? Oraselul ala e cat un cartier. Acolo lumea buna se plimba cu rolls-ul sau ferrari-ul intre vila si cazino, iar "amarashtenii" circula, in principal, cu scutere.
Da, ungurii au circuit, dar este la periferia Budapestei in caz ca nu stiai. Si au circuit pentru ca baietii lor deshtepti s-au gandit sa investeasca in infrastructura; spre deosebire de baietii nostri "deshtepti", care s-au gandit doar cum sa scoata banu usor, fara prea multe investitii.
0

#12 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru

Postat 26 August 2008 - 12:50 PM

Ai scapat din lista Melbourne, Toronto si, mai nou, Valencia...

Pe scurt, daca era vorba sa se faca la noi un circuit in afara Bucurestiului, nu mai vedeam asa ceva. Au si altii circuite mult mai performante atat ca asfalt cat si ca infrastructura si, mai ales, imagine. Singura sansa sa vina la noi a fost asta, sa fie in oras, in jurul Casei Poporului. Asta i-a atras pe nemti, nu ideea de Romania. Sa nu ne imbatam cu apa rece... Ca circuite se tot fac in jurul Bucurestiului, de ani de zile. E vreunul inceput macar? E interes pentru asa ceva? Sa readuc aminte de faza cu "circuitul" de la Snagov pentru care s-a facut referendum si localnicii au stampilat pe DA fara sa citeasca ce au stampilat de fapt? Ca nu au pus stampila pentru circuit, ci pentru schimbarea incadrarii pamantului respectiv. Facem pariuri? Vile sau circuit?
Flickr - pozele mele
0

#13 Useril este offline   MADA 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 26 August 2008 - 01:06 PM

Nu le-am scapat; n-am fost - nu stiu ce si cum.
Am pomenit de Monte Carlo nu ca sa ma laud ci pentru ca am fost acolo si am vazut. E un fel de statiune de odihna pentru baietii cu bani multi, in care isi pot permite sa faca orice pentru ca tot ei stau in tribune si privesc.

Repet: nu sunt impotriva ideii de a se organiza asa ceva la noi. Mi-am exprimat doar o parere (asta si era topicul) referitoare la organizarea GP-ului in oras. Mi se pare total nepotrivita la haosul care este aici.
Scuza-ma dar n-am cum sa fiu fericit ca ma chinui sa circul cu masina prin oras doar pentru ca niste baieti sa-si bage bani in buzunar.

Foarte posibil ca la Snagov sa nu se faca ce au promis. Cartierele rezidentiale sunt la ordinea zilei.
0

#14 Useril este offline   VIPER 

• MEGA Membru

Postat 26 August 2008 - 06:52 PM

Chestia "distractiva" e ca se face tam-tam enorm pentru o amarata de saptamana. Asta din cauza presei "de bine" care alimenteaza la greu chestia asta. Dar ca se inchid alte strazi cu lunile, nu mai caraie nimeni, deja e obisnuinta... Sau interes...
Flickr - pozele mele
0

#15 Useril este offline   TOMY 

• ex Nimsoc
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 924
  • Inregistrat: 17-May 07

Postat 26 August 2008 - 10:36 PM

@ Viper. Ai dreptate in general dar am unele mici precizari. La Melbourne circuitul e in Albert Park nu in buricul orasului. La Toronto nu e in Toronto ci in Montreal pe insula Notre Dame. La Valencia e in port, in restul anului nu circula masini pe acolo. Deci toate locatiile astea nu au grad de aglomerare chiar asa de mare. Au fost alese cu cap. De ce ? Pt. ca se stia ca se merge la aproape sigur d.p.d.v al interesului publicului. La noi din considerentele pe care le-ai spus si tu si anume ideea de a fi circuit in jurul casei poporului. Asta i-a atras pe FIA. A fost ca un test. Se vede clar diferenta intre anul trecut si anul asta. Anul asta au fost cu aproape 80% mai putine tribune. De ce?. Ca anul trecut n-au fost spectatori. Organizatorii isi luasera in calcul ca pt. prima data sa aiba pierderi financiare. Si au remediat-o anul asta prin plasarea catorva tribune si mai ales..ATENTIE ! nu au mai disponibilizat o intreaga armata de oameni pt. amenajarea circuitului, lucru care ar fi insemnat costuri suplimentare. D'aia nu s-a reluat circulatia asa de repede ca anul trecut. Pai azi marti inca nu e reluata circulatia. Eu stau chiar langa circuit si ma cert cu politistii in fiecare zi sa-mi dea drumul la bariere sa ajung si eu la casa mea. Anul trecut, luni dimineata circula toata lumea prin zona. Anu' asta organizatorii( care nu-s romani) au 3 muncitori care debaraseaza ca pt. ce sa aiba mai multi? Daca n-au fost incasari macar diminuam pagubele. Fiind pregatiti pt. asta de anul trecut.
Sunt convins ca ai dreptate ca la anul nu prea se mai organizeaza ceva. Crede-ma ca si mie imi pare rau dar s-a venit, s-a vazut, asta e , nu e o piata de desfacere inca. Teoretic nu e nimeni de vina
Gandeste-te ca in parcul izvor era plin de tot felul de gura casca veniti sa se uite ori la masini ori la pisi-urile de prin corturi. Publicul consumator era ala din tribune. Sigur ca o parte din parc erau veniti si de prin tribune, dar o mica parte. Pai daca s-ar face circuit in afara Bucurestiului, chiar ar bate vantul ca n-ar mai veni nici macar gura casca ca n-ar avea cu ce. Troleibuze si metroaie n-ar avea pana acolo. incasarile conexe ar fi foarte mici. Cine isi asuma riscul de a investi intr-un circuit pe care sa se dea el si familia si cativa rataciti?
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu