Am reusit performanta de a rupe pinionul de la servo-ul unui HPI Savage X in primele zile dupa rodaj... Norocul incepatorului.
Imi poate vinde cineva un set pinioane pentru SF-2? Macar pana imi vine comanda de la Tower (in RO am cautat si nu am gasit).
Multumesc anticipat :unsure:
Pagina 1 din 1
Pinion directie spart ... Dupa rodaj :(
Postat 23 August 2008 - 04:27 PM
<_<) stai linistit,nu e norocul incepatorului.De obicei la o masina de gabaritul unui savage x este normal sa faci chestia asta in primele zile.Sfatul meu este sa nu iti cumperi angrenajele deoarece o sa patesti aceeasi chestie.Cumpara`ti un servo metalic ...eventual si cu o viteza buna de raspuns,schimba acumulatorii de la receptie(asta doar daca folosesti 4,8V...schimba`l in 6v).o sa iti las si un mesaj instant cu linkul unde poti gasi un servo foarte bun(este servoul care il folosesc eu pe savage x ssul meu si nu am avut probleme de cand l`am luat).
Postat 23 August 2008 - 10:00 PM
Multumesc, am primit link-ul lui shogi si merg pe recomandarile voastre si voi lua luni un servo cu angrenaj metalic + acumulatori.
Toys, sigur nu trebuie sa fie inca un pinion pe acolo? :unsure: Cel care mi s-a rupt mie seamana cu cel alb din poza ta, al doilea de la stanga la dreapta, dar parca e putin mai inalt <_<
Toys, sigur nu trebuie sa fie inca un pinion pe acolo? :unsure: Cel care mi s-a rupt mie seamana cu cel alb din poza ta, al doilea de la stanga la dreapta, dar parca e putin mai inalt <_<
Aceasta postare a fost editata de rebutatul: 23 August 2008 - 10:10 PM
Save the trees. Eat more beavers.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1