Modelism - RHC Forum: Magazin AutoModelism in ROmania - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »

Magazin AutoModelism in ROmania Vreti sa se deschida un magazin ?

#1 Useril este offline   Martineli 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 30
  • Inregistrat: 21-January 07

Postat 07 February 2007 - 08:40 PM

M-am decis sa fac un forum sa vedem ce parere aveti despre dechiderea unui magazin de automodelism in Romania mai exact in BRaila si sa vad asa cam ce piata de desfacere as avea daca as crea si un site in genul celor de la Tower dar cu desfacere doar pentru Romania. Astept propunerile , ideile, cerintele voastre pe acest forum. Multumesc!
0

#2 Useril este offline   Muerte 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 176
  • Inregistrat: 31-August 06

Postat 07 February 2007 - 08:55 PM

Da Martineli fa un magazin da sa importi si tu produse de la hpi trasaax ofna etc nu toate puscariile.Mai sunt magazine in Ro da sunt slabe de tot.
0

#3 Useril este offline   Martineli 

• Incepator
  • PipPip

Postat 07 February 2007 - 08:57 PM

Deci am zis si repet, vreau sa stiu exact ce sa aduc si de la ce firma si ce vreti voi .
Asta ca sa nu dau famliment in 2 luni :)
Deci orice propunere , orice chestie ... va rog sa spuneti aici .
0

#4 Useril este offline   alxcsb 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 02-December 06

Postat 07 February 2007 - 08:58 PM

Oho, nu ai avea nici un fel de problema cu vanzarea, dar sa fie produse de calitate, vorba lu muerte. Pentru mine adu piese de hyper 8 de la ofna.

Aceasta postare a fost editata de alxcsb: 07 February 2007 - 08:59 PM

0

#5 Useril este offline   Martineli 

• Incepator
  • PipPip

Postat 07 February 2007 - 09:06 PM

Bun, deci voi deschide magazinul, nu ma intrebati acuma cand anume. Inainte sa iau produsele, o sa fac un site si acolo veti scrie exact ce vreti . Stima.
0

#6 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1663
  • Inregistrat: 05-June 02

Postat 07 February 2007 - 09:11 PM

Muerte, la 7 Feb 2007, 21:55, a spus:

Da Martineli fa un magazin da sa importi si tu produse de la hpi trasaax ofna etc nu toate puscariile.Mai sunt magazine in Ro da sunt slabe de tot.

Exista un magazin deja cu cea mai calitativa marfa care se poate gasi.
0

#7 Useril este offline   alxcsb 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 07 February 2007 - 09:12 PM

Magazinul ala are si piese pentru gandacu meu? Daca are da-mi un link.
0

#8 Useril este offline   geozaza 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 386
  • Inregistrat: 14-November 06

Postat 07 February 2007 - 09:13 PM

Martineli, la 7 Feb 2007, 21:06, a spus:

Bun, deci voi deschide magazinul, nu ma intrebati acuma cand anume. Inainte sa iau produsele, o sa fac un site si acolo veti scrie exact ce vreti . Stima.

succes, sa speram ca vei reusi :)
0

#9 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 2307
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 07 February 2007 - 09:14 PM

lasa omul bogdanut ce ai cul el daca vrea sa incerce si alte firme ca doar nu exista numai serpent si xray noi astia mai muritori nu ne daam la nivel de competitie sunt multe masini doar pentru fun.......de la traxxas hpi... ofna.......
0

#10 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 February 2007 - 09:19 PM

Pei daca vrea sa faca ceva de unu singur cam greu.Poate se asociaza ,la asta ma refer.
0

#11 Useril este offline   Martineli 

• Incepator
  • PipPip

Postat 07 February 2007 - 09:20 PM

NU incerc sa ma imbogatesc .. dar nici sa pierd. Vreau doar sa fac ceva pentru cei care vor sa cumpere , ca pana acum am vazut doar Tower si sincer sa fiu si eu eram gata gata sa cumpar de acolo ...
0

#12 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 February 2007 - 09:44 PM

Erai gata gata sa cumperi si dc nu ai facut-o? Ce te-a oprit?

Mai ieftin decat acolo nu ai cum sa aduci si atunci lumea s-ar intreba dc sa ia de la tine?

Ce ai putea sa ai tu in stoc ar fi piese de schimb care vrand nevrand tot se rup si atunci lumea o sa aibe nevoie de ele, si o sa fie mai comvenabil sa ia de la tine decat sa stea sa astepte sa le vina comanda. Sau masinutze pt cei ce nu stiu de siteul tower dar ca sa captezi asfel de clientzi iti trebuie o reclama serioasa deci iar investitzie mare. Complicat sa ai un magazin ,dar si mai complicat sa vinzi fara sa dai faliment.

Succes
0

#13 Useril este offline   matrixismyname 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 16
  • Inregistrat: 07-February 07

Postat 07 February 2007 - 09:46 PM

cand se deschide magazinul virtual rhc ??? vreau sa cumpar cateva produse .. sunt din craiova , oricine ma poate ajuta sa intre pe idul meu de ym : matrixismyname
0

#14 Useril este offline   Martineli 

• Incepator
  • PipPip

Postat 07 February 2007 - 09:48 PM

O viatza intreaga am trecut prin business ... acuma am un magazin alimentar, dar sincer sa fiu nu merge cine stie ce ca ... mai sunt magazine de la mine pana la coltz .. si .. toate tot alimentare http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif
Incerc sa vin cu ceva nou in oras care nu exista . Dar stiu ca tot mai bine voi vinde la comanda pe net in Romania .Oricum . daca incep proiectul sper sa nu dau faliment in primele doua luni, astea 2 luni sunt cele mai critice ... daca trec de ele .. o sa fie mai bine. si nu incerc sa am preturi mari pentru ca iar nu va fi bine.

Aceasta postare a fost editata de Martineli: 07 February 2007 - 09:50 PM

0

#15 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 February 2007 - 09:57 PM

Mai ai un f mare dezavantaj.Catzi clientzi crezi ca gasesti in Braila ca sa justiifice un magazin cu marfa in el?

Daca erai in buc si gaseai spatiu intr-un loc bun central sunt santze mari pt o reusita!!! )Dupa parerea mea mai mult ca sigur) http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif
0

#16 Useril este offline   teo_marineru 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 10-October 06

Postat 07 February 2007 - 10:01 PM

yo voi fi client fidel si multi altii. nu trebe sa fie numa in bucuresti. daca vrei sa stii sunt foarte multi automodelisti si in btaila si galati. asa ca faza cu bucurestiu nu merge
0

#17 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 07 February 2007 - 10:07 PM

bogdanut, la 7 Feb 2007, 22:57, a spus:

Daca erai in buc si gaseai spatiu intr-un loc bun central sunt santze mari pt o reusita!!! )Dupa parerea mea mai mult ca sigur) http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif

dupa parerea mea subiectul contravine puternic regulamentului...
tot dupa parerea mea nici in bucuresti nu reusea...

daca martineli viseaza sa vanda sa zicem 5 automodele pe luna in bucuresti cu un profit sa zicem de 100 EURO/automodel ,adica profit brut de 500 de euro pe luna.....plus ca daca pune adaos il omoara lumea pe forum....uite ala al dreaq ce e la el cat costa si cat e pe tower....

si acum cu cheltuielile.....spatiu bun central in bucuresti poate 5000 de euro /luna....

si intr-un caz fericit poate vinde 1-2 modele pe luna.

ca nu-s tocma ieftine ,si nici conditii sa va dati cu ele nu prea aveti.

poate un magazin de modelism serios (nu numai AUTOmodelism),care sa vanda la nivel national ,ar putea sa-i asigure o paine....
dar cu investitii mari la inceput ,si cu risc la fel de mare....
flying is my life...
0

#18 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 February 2007 - 10:20 PM

In centru circula f multa lume care nu are treaba cu forumul, se uita, casca ochii, are banu, ia, si pleaca.

Eventual mai tarziu daca vrea sa faca ceva performantza incepe sa caute pe net forumuri si etc. Dar daca la magazin este un personal care sa il indrume cu absolut orice si sa ii dea tot ce are nevoie ,omu va pleca f multumit si nu va mai avea nevoie de nimik.Cam asa sunt o parte din clientzi. Restu......

In curand lumea o sa aibe pe ce sa se dea si lucrurile vor merge din ce in ce mai bine.
0

#19 Useril este offline   Martineli 

• Incepator
  • PipPip

Postat 07 February 2007 - 10:30 PM

Eu am spatiul si firma , doar sa fac subdomeniu la firma si sa iau marfa, acuma problema ar fi ... bugetul ... ca de ... totusi suntem in Romania ... si ... nu sunt asa multi bani, iar pentru o asa firma sa zicem ca ar trebui cam 100.000 euro ... ca sa iau tot ce trebuie sa umplu magazinul ... m-am gandit sa ma asociez cu cineva dar ... nu am cu cine ... o solutie ar fi sa fac un fel de Partener cu una dintre cele mai tari firme ...
0

#20 Useril este offline   bethowen 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 28-October 05

Postat 07 February 2007 - 10:43 PM

Desfacere la nivel national cel putin..site f bine pus la punct gen tower, parteneriat cu o firma serioasa ar fi ideal chiar si daca s-ar vinde numai produsele firmii respective.. cu reduceri de la producator ai avea sanse,altfel greu...
0

#21 Useril este offline   Martineli 

• Incepator
  • PipPip

Postat 07 February 2007 - 10:45 PM

Asta ma gandeam si eu ... e oricum .. un inceput .. mai intai sa vad cu ce firme si cine ar face asa ceva .. un parteneriat
0

#22 Useril este offline   bethowen 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 28-October 05

Postat 07 February 2007 - 11:00 PM

O alta idee ar fi sa obtii o intelegere ca producatorul sa ti vanda tie la un pret f redus ca tu adaugand adosul comercial sa fi undeva sub nivelul pietii de afara incat sa fie accesibil celor din Romania.,bine acum intelgerea asta e cu dus si intors, ca obligatoriu o sa poti vinde numai in Romania pt ca nu o sa ti ofere nimeni posibilitatea sa vinzi sub pretul pietzi de afara, adik firmele producatoare mari au o intelegere cu marii lor distribuitori sa nu scada excesiv pretul...aici e diferetza de nivel intre noi si ei..
0

#23 Useril este offline   Martineli 

• Incepator
  • PipPip

Postat 07 February 2007 - 11:02 PM

Da dar daca cumperi din america ti se pune vama, daca iei de la mine nu mai platesti vama iar costurile de tramsport sunt mai ieftine ca si aici intervin firmele de transport si ... contracte ...
0

#24 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 07 February 2007 - 11:11 PM

bogdanut, la 7 Feb 2007, 23:20, a spus:

In centru circula f multa lume care nu are treaba cu forumul, se uita, casca ochii, are banu, ia, si pleaca.

sa te luam pe tine de exemplu...
de cand te ocupi de automodelism cate modele ai cumparat?
o medie/luna...
si tu esti un caz special

hai sa-i luam pe restul...cam ce medie crezi ca iese?
stii cam cat e chiria /mp in centru?

chiar vrei sa facem un calcul/estimare?

Citeaza

O alta idee ar fi sa obtii o intelegere ca producatorul sa ti vanda tie la un pret f redus ca tu adaugand adosul comercial sa fi undeva sub nivelul pietii

yeah,right!!
poate la vanzari de peste suta de mii (euro ,dolari ce vreti voi)/luna sa incerci sa abordezi problema...
flying is my life...
0

#25 Useril este offline   alxcsb 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 07 February 2007 - 11:15 PM

Mie unul mi-ar conveni de minune sa am de unde comanda pe net o piesa si sa-mi vina a doua zi, chiar daca s-ar apropia de pretul de pe tower cu tot cu transport. Sunt de abia la inceput, dar mi-e teama ca atunci cand voi reusi sa-i rup ceva voi sta si ma voi uita la ea 2-3 saptamani pana vine o bascula din state. Asa ca domnule Martinelli da-i bataie cu ideea, ca e buna, si nu cred ca sunt singurul care crede astfel.
0

#26 Useril este offline   teo_marineru 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 178
  • Inregistrat: 10-October 06

Postat 07 February 2007 - 11:18 PM

asta ziceam si eu.de exemplu si eu vreau sa imi comand un revo si ma costa transportu 116 $ si astept vreo 4 saptamani sami vina.
asa daca il are aicea ma duc si iau un revo. mil da imediat si salutare
0

#27 Useril este offline   Martineli 

• Incepator
  • PipPip

Postat 07 February 2007 - 11:19 PM

Va multumesc Domnilor pentru sfaturile date. Sincer sa fiu cred ca se cauta mult "maruntisurile" decat masinile in valoare de 15-20 milioane . Si cred ca si combustibilul nu e asa usor de procurat pentru unii.
Eu imi mentin ideea iar un magazin tot voi deschide , chiar daca la inceput voi avea doar ce vor cere unii dintre voi pe parcurs eu cred ca voi aduce si alte produse la preturi mai piperate pentru cei care vor .. si cred ca va merge. Multumesc inca o data.
P.S.: Subiectul ramane deschis. Spune parerea ta!
0

#28 Useril este offline   MIEZ 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 588
  • Inregistrat: 13-April 05

Postat 07 February 2007 - 11:20 PM

Da. dar revo de aici te va costa peste 650 de euro.
0

#29 Useril este offline   bogdanut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 February 2007 - 11:34 PM

Corect. Va fi asa scump ca nu va renta sa il iei de aici. Un revo vine in 14 zile max de pe tower. Am avut o comanda care a venit in 5 zile.

Silviu dar daca am spatiu cum sunt socoltelile? Dc trebuie dupa tine sa fie o medie? Crezi ca afara e o medie pe luna per client???? Un client si masinutza.Dupaia ii vinzi piese si accesorii !!! Oricum nu te ocupi de vinzari asa ca.....
0

#30 Useril este offline   Martineli 

• Incepator
  • PipPip

Postat 07 February 2007 - 11:37 PM

Haideti sa nu ne certam . Am si eu o intrebare pentru voi. Cat ati cheltuit pana acuma pe ceea ce aveti? Si cam cati ati da 650-1000 $ pe un model de orice tip ? Sinceri sa fim.
0

Arata acest topic

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu