Magazin AutoModelism in ROmania Vreti sa se deschida un magazin ?
Postat 07 February 2007 - 08:40 PM
Postat 07 February 2007 - 09:11 PM
Muerte, la 7 Feb 2007, 21:55, a spus:
Exista un magazin deja cu cea mai calitativa marfa care se poate gasi.
Postat 07 February 2007 - 09:19 PM
Postat 07 February 2007 - 09:44 PM
Mai ieftin decat acolo nu ai cum sa aduci si atunci lumea s-ar intreba dc sa ia de la tine?
Ce ai putea sa ai tu in stoc ar fi piese de schimb care vrand nevrand tot se rup si atunci lumea o sa aibe nevoie de ele, si o sa fie mai comvenabil sa ia de la tine decat sa stea sa astepte sa le vina comanda. Sau masinutze pt cei ce nu stiu de siteul tower dar ca sa captezi asfel de clientzi iti trebuie o reclama serioasa deci iar investitzie mare. Complicat sa ai un magazin ,dar si mai complicat sa vinzi fara sa dai faliment.
Succes
Postat 07 February 2007 - 09:48 PM
Incerc sa vin cu ceva nou in oras care nu exista . Dar stiu ca tot mai bine voi vinde la comanda pe net in Romania .Oricum . daca incep proiectul sper sa nu dau faliment in primele doua luni, astea 2 luni sunt cele mai critice ... daca trec de ele .. o sa fie mai bine. si nu incerc sa am preturi mari pentru ca iar nu va fi bine.
Aceasta postare a fost editata de Martineli: 07 February 2007 - 09:50 PM
Postat 07 February 2007 - 09:57 PM
Daca erai in buc si gaseai spatiu intr-un loc bun central sunt santze mari pt o reusita!!! )Dupa parerea mea mai mult ca sigur) http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif
Postat 07 February 2007 - 10:07 PM
bogdanut, la 7 Feb 2007, 22:57, a spus:
dupa parerea mea subiectul contravine puternic regulamentului...
tot dupa parerea mea nici in bucuresti nu reusea...
daca martineli viseaza sa vanda sa zicem 5 automodele pe luna in bucuresti cu un profit sa zicem de 100 EURO/automodel ,adica profit brut de 500 de euro pe luna.....plus ca daca pune adaos il omoara lumea pe forum....uite ala al dreaq ce e la el cat costa si cat e pe tower....
si acum cu cheltuielile.....spatiu bun central in bucuresti poate 5000 de euro /luna....
si intr-un caz fericit poate vinde 1-2 modele pe luna.
ca nu-s tocma ieftine ,si nici conditii sa va dati cu ele nu prea aveti.
poate un magazin de modelism serios (nu numai AUTOmodelism),care sa vanda la nivel national ,ar putea sa-i asigure o paine....
dar cu investitii mari la inceput ,si cu risc la fel de mare....
Postat 07 February 2007 - 10:20 PM
Eventual mai tarziu daca vrea sa faca ceva performantza incepe sa caute pe net forumuri si etc. Dar daca la magazin este un personal care sa il indrume cu absolut orice si sa ii dea tot ce are nevoie ,omu va pleca f multumit si nu va mai avea nevoie de nimik.Cam asa sunt o parte din clientzi. Restu......
In curand lumea o sa aibe pe ce sa se dea si lucrurile vor merge din ce in ce mai bine.
Postat 07 February 2007 - 10:30 PM
Postat 07 February 2007 - 10:43 PM
Postat 07 February 2007 - 11:00 PM
Postat 07 February 2007 - 11:11 PM
bogdanut, la 7 Feb 2007, 23:20, a spus:
sa te luam pe tine de exemplu...
de cand te ocupi de automodelism cate modele ai cumparat?
o medie/luna...
si tu esti un caz special
hai sa-i luam pe restul...cam ce medie crezi ca iese?
stii cam cat e chiria /mp in centru?
chiar vrei sa facem un calcul/estimare?
Citeaza
yeah,right!!
poate la vanzari de peste suta de mii (euro ,dolari ce vreti voi)/luna sa incerci sa abordezi problema...
Postat 07 February 2007 - 11:15 PM
Postat 07 February 2007 - 11:19 PM
Eu imi mentin ideea iar un magazin tot voi deschide , chiar daca la inceput voi avea doar ce vor cere unii dintre voi pe parcurs eu cred ca voi aduce si alte produse la preturi mai piperate pentru cei care vor .. si cred ca va merge. Multumesc inca o data.
P.S.: Subiectul ramane deschis. Spune parerea ta!
Postat 07 February 2007 - 11:34 PM
Silviu dar daca am spatiu cum sunt socoltelile? Dc trebuie dupa tine sa fie o medie? Crezi ca afara e o medie pe luna per client???? Un client si masinutza.Dupaia ii vinzi piese si accesorii !!! Oricum nu te ocupi de vinzari asa ca.....