Aceasta postare a fost editata de marian28: 22 July 2008 - 04:06 PM
Pagina 1 din 1
forexul se poate modela la cald? forex incalzit
Postat 22 July 2008 - 04:04 PM
salut.vad peste tot ce se pomeneste de forex si mai vad ca toata lumea il taie , lipeste,etc.am o intrebare :se poate modela o coca incalzind acest material?devine casant in cazul in care il incalzesti si apoi il indoiesti cum ai nevoie?va intreb in ideea de a face cat mai putine taieturi si de a spori rezistenta cocii.
Postat 23 July 2008 - 12:03 AM
Da se modeleaza la cald! Parca la vreo 130 Grade . Eu am incercat cu bricheta si a devenit casant ca un biscuit!
Prefer lipitura mixta cianoacrilat si codez .
Cianoacrilatul creaza o lipitura fara moarte (adica se rupe materialul de langa lipitura! )
Codezul realizeaza o lipitura elastica numai ca se usuca mai greu!
Eu am lucrat la barca mea cu cei doi adezivi simultan sau cate unul in functie de dificultatea lipiturii.
Cumpara forexul, cianoacrilat si codez si fa experimente! Practica e mai importanta decat teoria!
Prefer lipitura mixta cianoacrilat si codez .
Cianoacrilatul creaza o lipitura fara moarte (adica se rupe materialul de langa lipitura! )
Eu am lucrat la barca mea cu cei doi adezivi simultan sau cate unul in functie de dificultatea lipiturii.
Cumpara forexul, cianoacrilat si codez si fa experimente! Practica e mai importanta decat teoria!
0745.356.013
Bucuresti/Rahova
Bucuresti/Rahova
Postat 23 July 2008 - 06:46 AM
Incearca cu aer cald folosind un feon.Ar fi bine sa folosesti un fel de calapod ,matrita pe care sa faci indoirea la cald si unul din capete sa fie fixat si di aproape in aproape sa ajungi la forma dorita.Foaia sa fie ceva mai mare ca sa ai de unde taia pina la marimea dorita.
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
Tel. 0744915775
Postat 23 July 2008 - 01:44 PM
nch, la 23 Jul 2008, 00:03, a spus:
atentie!!! Codezul inmoaie forezul. fa teste inainte sa te apuci de treaba finala.
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
Postat 28 July 2008 - 08:20 PM
allen_g30, la 23 Jul 2008, 13:44, a spus:
nch, la 23 Jul 2008, 00:03, a spus:
atentie!!! Codezul inmoaie forezul. fa teste inainte sa te apuci de treaba finala.
Stim ca inmoaie pentru ca se face reactia intre forex si codez . Dar in final se intareste dupa uscare si ramane elastica ....spre deosebire de cianoacril ...unde lipitura este rigida.
Eu personal, daca am timp, prefer lipitura cu codez :)
Daca nu am timp folosesc lipitura mixta codez+ puncte de cianoacril :)
Aceasta postare a fost editata de nch: 28 July 2008 - 08:23 PM
0745.356.013
Bucuresti/Rahova
Bucuresti/Rahova
Postat 18 August 2008 - 01:58 AM
am cumparat o foaie de forex de 4mm,
a stat rulata cam 4-5 ore in portbagaj,in special in soare.
acasa am desfacut sfoara cu care a fost legat si forex-ul a ramas in continuare rulat.
am demontat o usa de la dormitor,am pus-o peste foaie sa-si revina.
concluzie,
se modeleaza usor la 50-60 de grade si isi mentine forma.
a stat rulata cam 4-5 ore in portbagaj,in special in soare.
acasa am desfacut sfoara cu care a fost legat si forex-ul a ramas in continuare rulat.
am demontat o usa de la dormitor,am pus-o peste foaie sa-si revina.
concluzie,
se modeleaza usor la 50-60 de grade si isi mentine forma.
si totusi se invirte !
Arata acest topic
Pagina 1 din 1

Ajutor

Raspuns nou
Citare Multipla