Modelism - RHC Forum: Invitatie miting aviatic Timisoara - 6 Septembrie 2008 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

Invitatie miting aviatic Timisoara - 6 Septembrie 2008 2 ore program aeromodelistic la deschidere

#1 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 17 August 2008 - 11:32 PM

In data de 6 Septembrie 2008 se tine mitingul aviatic anual de pe CIOCA. De 2 ani modelistii din Timisoara, Lugoj, Arad si oradea au avut un program de zboruri demonstrative in deschiderea, pauza si finalul mitingului. Anul acesta suntem invitati de asemenea de organizatori si trebuie sa venim cu un program bine pus la punct si un prezentator.

Asa ca va invit sa participati, si pana atunci sa dati cu parerea cu referire la un program posibil ce l-am putea sustine. Avem 2 ore in deschidere (8-10), in pauza de pranz si dupa miting posibiltatea de pregatire a unui program.

Pana acum eu am sa propun tandemul cu piperurile, aruncatul de confetti, si bomboane cu parasuta (din care 10 bomboane rosii, care gasite de participanti le confera dreptul la un zbor cu un AN2), tractat de banner. De asemenea un program acrobatic similar cu cel de la Acro RC cu yak-ul, si un freestyle/3D tot cu yak-ul. Daca vine motorul si servourile de pe Raven, un zbor demonstrativ si cu Ravenul.

In calitate de participanti vom avea statut de privilegiati, in sensul ca vom avea un loc bun de vizionat acrobatiile celor mari, si invitatie la masa/party (ce-o fi) dupa miting.

Astept raspunsurile voastre.

Numai bine,
Calin

0

#2 Useril este offline   Acitam1 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 11-July 07

Postat 17 August 2008 - 11:51 PM

Super tare. Eu voi veni cu Three Dee MP v91. Zbor 3D.
0

#3 Useril este offline   alexam3001 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 17
  • Inregistrat: 13-June 07

Postat 18 August 2008 - 06:37 PM

Hallo
Eu vin
Cred ca o sa vin cu ceva din seria
Claver Boy
Floride
Easy Glider sau
Katana

Nu stiu inca.
Propunere :
Poate facem si ceva competitie de spart baloane cu modele

Mai tinem legatura :ph34r:
0

#4 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 August 2008 - 08:04 PM

Vezi postareaalexam3001, la Aug 18 2008, 07:37 PM, a spus:

Propunere :
Poate facem si ceva competitie de spart baloane cu modele

Mai tinem legatura :lol:

E o sugestie, putem discuta despre asta :ph34r:

Calin

0

#5 Useril este offline   Sebathorus 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 196
  • Inregistrat: 06-June 02

Postat 20 August 2008 - 01:18 PM

Daca nu intervine nimic, o sa fiu si eu prezent.
Logica te va duce din punctul A in punctul B. Imaginatia te va duce oriunde vei vrea.
0

#6 Useril este offline   docmarius 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 398
  • Inregistrat: 05-July 08

Postat 20 August 2008 - 09:31 PM

Buna treaba.... Ma inscriu :-)

Cu spartul baloanelor: daca merge ca la Siria va fi o chestie extrem de plicticoasa pentru public. Nu cred ca e o idee prea buna. Nu suntem numai noi de noi.
West Hobby Team
--------------------
Modele: Robbe Pitts S12, GL-450C, Pelikan X-treme, Ripmax Bossanova 15cc, Raptor 620SE
R/C: Futaba FF9C 35MHz/Jeti Duplex 2.4GHz, ESU ECoS II
0

#7 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 August 2008 - 10:41 PM

Vezi postareadocmarius, la Aug 20 2008, 10:31 PM, a spus:

Buna treaba.... Ma inscriu :-)

Cu spartul baloanelor: daca merge ca la Siria va fi o chestie extrem de plicticoasa pentru public. Nu cred ca e o idee prea buna. Nu suntem numai noi de noi.

putem pune vre-o 20 de baloane sa fim siguri ca spargem cateva... si din 20 de baloane unu langa altu sigur tre sa spargem cateva :blush:

0

#8 Useril este offline   Paco 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 35
  • Inregistrat: 06-August 08

Postat 22 August 2008 - 07:38 AM

Salut !

Daca facem un stand de expozitie mi-aduc si eu EasyGlider-ul, ca de zburat nu ma incumet. Il mai vopsesc putin ca sa arate bine.
0

#9 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 August 2008 - 12:42 PM

Aparent lumea este in concediu sau nu frecventeaza acest forum.

Chestia cu baloanele pica, la o a doua gandire mi-a picat fisa ca daca dai cu avionul intr-un card de baloane risti sa-ti moara motorul si sa le tragi pe cele sparte dupa tine, deci cam nesigura treaba.
Eventual campionul Seba poate incerca 1-2 baloane tinute de cineva (sa ne asiguram ca da in ele) asa de fun...

Vom avea un pavilion pentru display-ul modelelor care nu vor zbura. Poate vin si cei de la Lugoj cu niste machete spre deliciul publicului si ziaristilor. Vom avea panou de frecvente (seba trebuie sa-l aduca, sau cineva cu o masina mai lunga/lata sa mearga sa-l ia de la el), iar disciplina radio va fi stabilita adhoc (cum a fost fara probleme pana acuma).

Pentru accesul pe pista este imperativ prezentarea unei liste. Deci din nou va rog sa va inscrieti din timp. Nu stiu cum facem cu prezentatorul, dar daca ne intelegem la un program pot redacta ce sa zica la minut.

In rest un program la care m-am gandit ar fi:
8:00 Tandem pipere
8:10 (zbor de voie) aici va las pe voi sa veniti cu un program personal sau tandemuri etc.
8:30 Tandem yak-uri - program acrobatic Acro RC (care ar trebui totusi sa-l exersam saptamana vitoare Nicu <_<)
8:40 (zbor de voie) aici va las pe voi sa veniti cu un program personal sau tandemuri etc.
9:00 Tractat banner cu bine ati venit, largat confetti din cele 2 pipere
9:10 (zbor de voie) aici va las pe voi sa veniti cu un program personal sau tandemuri etc.
9:50 Tractat banner cu bine ati venit, largat bomboane cu parasuta
10:00 programul 1:1 incepe

14:00 Tractat banner cu bine ati venit, aruncat confetti, bomboane cu parasuta si cele 10 bomboane rosii pentru zborul cu AN2

16:00 (zbor de voie) aici va las pe voi sa veniti cu un program personal sau tandemuri etc.
Tot aici putem efectua zboruri intensive de instructaj, tinand cont de faptul ca publicul va avea acces pe pista. Cei cu modul elev/profesor si care vor sa participe ca instructori sa se anunte sa vedem ce model vom folosi. Ma gandesc la 2-3 minute pe vizitator, doar sa simta cum e sa aiba modelul in mana si sa vada niste principii foarte elementare de zbor RC.

Ideal ar fi sa completati si voi lista participantilor si un program personal pentru a putea prezenta organizatorului programul final pana cel tarziu miercuri, saptamana viitoare.

Voi merge Luni sa inspectez pista, intentionez sa cer o pista cu iarba mai mica in fata publicului la 20-30m ceea ce inseamna ca vom zbura de-asupra avioanelor parcate. Ideal ar fi sa avem pista fix langa public (maxim 5-10m la distanta de ei) si sa zburam deasupra bretelei (intre hangar si aerogara) dar daca vor fi parcate in U avioanele avem aceeasi problema. Voi discuta cu organizatorul si faptul ca daca nu avem conditiile optime de zbor (pista/spatiu aerian) nu ne asumam raspunderea pentru eventualele probleme. In orice caz regulamentul celor 1:1 se aplica si la noi. Adica nu se va depasi niciodata zona de separare cu publicul decat de cele 2 pipere si doar cand se excamoteaza shit. Programul acrobatic se va face deasupra bretelei.

Numai bine,
Calin

P.S. mi-a picat fisa cam tarziu ca actiunea de aruncare a shitului din model e "largare". Actiunea de a ascunde ceva in model e "escamota" (ca trenurile de aterizare etc.). In consecinta am modificat mesajele antecedente.

Aceasta postare a fost editata de Kriminel: 24 August 2008 - 02:33 PM

0

#10 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 August 2008 - 02:36 PM

Am confirmarea ca cei din Lugoj vor veni (sper si cu machete - chiar daca nu sunt gata - numai bine vede publicul procedeul tehnic minutios de construire a unei machete). De asemenea Mugurel s-a oferit sa si prezinte actiunea noastra.

In continuare astept idei. Pana miercuri trebuie sa predam un program si o lista de participanti.

Voi reveni cu un fel de regulament incropit adhoc dupa intalnirea cu colegii.

Numai bine,
Calin

0

#11 Useril este offline   Vivi 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 665

Postat 25 August 2008 - 11:22 AM

Vin si eu cu una bucata Katana.
0

#12 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 September 2008 - 12:16 AM

Vezi postareaVivi, la Aug 25 2008, 12:22 PM, a spus:

Vin si eu cu una bucata Katana.

Vivi pai zi cam ce vrei sa faci cu el, sa trimitem programul sub forma secventiala, sa ne asiguram ca tot timpul va fi cineva in aer in perioadele moarte.

primul anunt in presa:
http://www.timisoara...ex.php?art=1918

Din pacate nu s-a specificat nimic inca de modelisti in comunicatul de presa...

Calin

Aceasta postare a fost editata de Kriminel: 01 September 2008 - 12:24 AM

0

#13 Useril este offline   Vivi 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 665

Postat 01 September 2008 - 09:53 AM

Zi-i si tu acolo, acrobatie free style. Durata de zbor, 7min.
0

#14 Useril este offline   Paco 

• Incepator
  • PipPip

Postat 01 September 2008 - 10:42 AM

astia au aflat de baloane :

http://www.agenda.ro/news/news/10731/acrob...timisoarei.html
0

#15 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 September 2008 - 11:03 AM

Baloanele le-au spart si cei 1:1 cu niste zlinuri anul trecut.

Asta ar fi un comunicat de presa ce l-as impinge spre ziarele locale eventual... dati cu parerea:

Citeaza

In data de 6 Septembrie 2008 se tine mitingul aviatic anual de pe CIOCA. De 2 ani modelistii din Timisoara, Lugoj, Arad si oradea au avut un program de zboruri demonstrative cu avioane radio comandate, in deschiderea, pauza si finalul mitingului.
De asemenea la finalul mitingului unul din aviaonele radio comandate va larga bomboane colorate cu parasuta, confetti si alte surprize, 10 din aceste bomboane fiind rosii. Gasitorilor li se ofera un zbor gratuit cu unul din AN2-urile din dotarea aerogarii.
In plus, la final se ofera zboruri in dubla comanda celor interesati de initierea in zbor Radio Comandat. Totul gratuit!

0

#16 Useril este offline   fly_free 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 30
  • Inregistrat: 24-August 08

Postat 01 September 2008 - 11:09 AM

si eu sunt din timisoara, si vreau sa vin la miting sambata sa va cunosc
ca ma cam prinde si pe mine pasiunea asta :-)

Acum am o intrebare:
Daca in presa se vehiculeaza ora de incepere 10, voi mai veniti de la ora 8, ca eu cred ca doar pe la 10 incepe lumea sa se adune si o sa piarda deschidera organizate de voi

Si faza cu bomboanele rosi ii pe bune? :-)

Daca exista un afis in format electronic al evenimentului mi-l trimiteti si mie sa il mai promovez pe ici pe colo

mersi,
0

#17 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 September 2008 - 11:21 AM

Salut, te asteptam printre noi!

Lumea incepe sa se adune de pe la 9 ca in anii precedenti. Numarul maxim de participanti va fi undeva pe la 11-12. De aceea am ales aruncarea bomboanelor dupa programul 1:1 si tractatul de banner cu bine ati venit la 9:50.

Bomboanele sunt pe bune, asa am facut si anul trecut :-)

Numai bine
Calin

0

#18 Useril este offline   fly_free 

• Incepator
  • PipPip

Postat 01 September 2008 - 03:03 PM

Vezi postareaKriminel, la Sep 1 2008, 01:16 AM, a spus:

primul anunt in presa:
http://www.timisoara...ex.php?art=1918

Din pacate nu s-a specificat nimic inca de modelisti in comunicatul de presa...

Calin

Se pare ca totusi s-a mentionat pe undeva
http://www.tion.ro/stiri/timis/articol/mit...20070831-015049

Numai bine
0

#19 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 September 2008 - 05:11 PM

da e totusi ceva:

Citeaza

Miting aviatic la TimiÅŸoara

TIMIŞOARA - Spectacol pe cer! Aviaţia Utilitară din Timişoara organizează, mâine, mitingul aviatic, ediţia a doua, la care participă Lotul Naţional de Acrobaţie din România, Lotul Naţional de Paraşutişti şi reprezentanţi ai Şcolii Superioare de Aviaţie. La ediţia din acest an vor participa şi echipaje de piloţi din Ungaria, de la Szeged, şi va fi organizată şi o vânătoare de baloane. "La ediţia din acest an vor fi prezenţi profesioniştii loturilor naţionale române, de paraşutişti şi de acrobaţie, precum şi cei de la Şcoala Superioară de Aviaţie. I-am invitat şi pe colegii noştri vecini, iar Aeroclubul Sportiv din Szeged a confirmat că va participa, şi ne-au spus în prima fază că vin cu patru avioane. La invitaţia pe care am transmis-o în Serbia încă nu am primit răspuns, dar mai aşteptăm. Dacă vremea ne permite, anul acesta o să şi completăm evenimentul cu o vânătoare de baloane, vom lansa baloane în aer şi piloţii vor încerca să le atingă cu aripile aparatelor şi chiar să le spargă", a declarat directorul aerodromului utilitar Paşcu Lup.

Programul mitingului aviatic va fi asigurat de circa 90 de participanţi, iar directorul aerodromului utilitar speră ca publicul să fie mai numeros ca anul trecut. "La mitingul aviatic şi-au anunţat prezenţa circa 90 de persoane, care vor efectua demonstraţii în aer. Eu cred că anul acesta va fi un public şi mai numeros decât anul trecut, mai ales că intrarea este liberă şi programul e mai diversificat", a spus Paşcu Lup. Aerodromul Utilitar Timişoara se află la circa doi kilometri de oraş, la ieşirea spre Sânnicolau Mare, iar pentru ca publicul să aibă acces, vor fi prelungite traseele mijloacelor de transport în comun care vor fi suplimentate, în intervalul orar 10 - 16, când se va desfăşura mitingul aviatic.

Programul evenimentelor

De la ora 10, vor avea loc demonstraţii de aeromodelism, iar la ora 11, deschiderea oficială a mitingului. În programul evenimentului, programat să se desfăşoare între orele 11-13, mai sunt incluse: prezentare în zbor aeronave ultrauşoare private: Zephir, Zodiac, Apollo; evoluţie acrobaţie două aeronave ZLIN 526; evoluţie formaţie două aeronave IAR 46; evoluţie acrobaţie solo ZLIN 526; lansări paraşutişti de la înălţimea de 1 000-1 500 m din avioane AN2; evoluţie acrobaţie două planoare IS28-B2; evoluţie formaţie două aeronave ZLIN 526 ��" vânătoare de baloane; evoluţie acrobaţie solo EXTRA300L; evoluţie formaţie două aeronave FESTIVAL; evoluţie acrobaţie solo planor IAR 35; lansări de paraşutişti de la înălţimea de 1 000-2 000 m din avioane AN2; evoluţie aeronave aparţinând Aeroclubului din Szeged; evoluţie acrobaţie două aeronave EXTRA 300L. Accesul publicului la miting este gratuit.

Anul trecut, cu ocazia împlinirii a 100 ani de la primul zbor mecanic şi a 70 ani de activitate neîntreruptă de zbor pe aerodromul aviaţiei utilitare din Timişoara, a avut loc prima ediţie a acestui miting aviatic.

Aceasta postare a fost editata de Kriminel: 01 September 2008 - 05:12 PM

0

#20 Useril este offline   DanD_TM 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 24-August 07

Postat 01 September 2008 - 07:50 PM

prezent si eu
0

#21 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 September 2008 - 06:59 PM

trebuie sa impartim sarcinile... cine se ocupa de banner? De bomboanele cu parasuta si confettiu'? Si de zborul in dubla comanda cu doritorii?

Bannerul de anul trecut e muci, deci ne trebuie altul tot cam de 2.5m din ceva panza ultra usoara cu textul "BINE ATI VENIT". Confettiul trebuie rollat cu bormasina in suluri ca anul trecut. Bomboanele cu parasuta trebuiesc din nou facute dar optimizate ca anul trecut se cam rupeau parasutele si picau bomboanele ca minibombe cu fragmentatie...

Cine are modele care pot larga bomboanele sa se anunte aici. Seba1 parca imi zicea ceva pe YM...
Maine ma duc sa tai pista pe cioca...

Calin

Aceasta postare a fost editata de Kriminel: 02 September 2008 - 07:01 PM

0

#22 Useril este offline   DanD_TM 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 24-August 07

Postat 02 September 2008 - 07:05 PM

ma bag eu la bomboanele cu parasuta si confetti
0

#23 Useril este offline   Intruder 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 256
  • Inregistrat: 04-June 03

Postat 02 September 2008 - 07:17 PM

ma bag si eu la mancat bomboane. aka construit banner :blink:
0

#24 Useril este offline   Sebathorus 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 02 September 2008 - 11:01 PM

Da, si eu pot da drumul la bomboane/confeti.
La ce ora mergi la Cioca, poate ne intalnim?
Logica te va duce din punctul A in punctul B. Imaginatia te va duce oriunde vei vrea.
0

#25 Useril este offline   Paco 

• Incepator
  • PipPip

Postat 03 September 2008 - 10:16 AM

din pacate eu nu mai pot veni
o sa fiu plecat din Timisoara
va urez distractie placuta sambata !
0

#26 Useril este offline   fly_free 

• Incepator
  • PipPip

Postat 03 September 2008 - 12:40 PM

Vezi postareaDanD_TM, la Sep 2 2008, 08:05 PM, a spus:

ma bag eu la bomboanele cu parasuta si confetti

cand va intaliniti pentru realizarea bannerului si confetionare parasute bomboane?
poate ajung si eu sa dau o mana de ajutor
0

#27 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 September 2008 - 12:57 PM

Probabil ca Joi. Cu nemo asa am stabilit ca facem bannerul joi. Eu ma duc sa iau panza (chiar recomandati-mi un magazin de stofe), o sanfronez la mall apoi la nemo sa spreiem literele.

Dan tu ce plan ai cu confettiul si bomboanele?

Seba1: pe la 5 ma duc la cioca, apoi la pista la noi.

Numai bine,
Calin

0

#28 Useril este offline   Sebathorus 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 03 September 2008 - 02:54 PM

Nu mai vin azi la camp, trebuie sa termin sistemul de lansat confetti. Poate maine pt un test.
Cat de lungi faceti panglicile?
Vreo preferinta la bomboane? Sa fac si eu cateva cu parasuta.
0

#29 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 September 2008 - 03:07 PM

confetti vor fi suluri de hartie creponata de 1-1.5m si late de 1-2cm, facute (suluri) cu bormasina (tehnica inventata anul trecut - Dan stie).

Cat despre bomboane trebuie sa fie in celofan de orice alta culoare inafara de rosu.

Calin

Aceasta postare a fost editata de Kriminel: 03 September 2008 - 03:08 PM

0

#30 Useril este offline   docmarius 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 398
  • Inregistrat: 05-July 08

Postat 03 September 2008 - 09:17 PM

Am cablu elev-profesor pentru Futaba tip nou (si telecomanda evident).
Iau cu mine obiectul si daca e nevoie, facem. Eventual o intalnire inainte?

Se mai zice si de pus niste modele la expo, adica sa-si dea lumea cu parerea... Cum facem?

Spor!
Doc.
West Hobby Team
--------------------
Modele: Robbe Pitts S12, GL-450C, Pelikan X-treme, Ripmax Bossanova 15cc, Raptor 620SE
R/C: Futaba FF9C 35MHz/Jeti Duplex 2.4GHz, ESU ECoS II
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu