Modelism - RHC Forum: Avion acrobatic pt incepatori :-?? - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Avion acrobatic pt incepatori :-??

#1 Useril este offline   MirceaFgs 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 124
  • Inregistrat: 24-June 08

Postat 03 September 2008 - 02:54 PM

Salut, de curand mam hotorat sa ma implic in zboruri acrobatice iar ma gandeam la un avion p masura ..nu ceva extraordinar dar cv ieftin care isi face treaba si poate face majoritatea manevrelor 3d ... dak stiti niste modele bune pt inceput va rog nu ezitati sa postati aici si daka stiti si vreun site de unde pot sa le cumpar si mai bine .
0

#2 Useril este offline   pccdtk 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1747
  • Inregistrat: 09-June 02
  • Interests:Aeromodelism ; Simulatoare RC ; Modelare 3D

Postat 03 September 2008 - 04:53 PM

Vezi postareaMirceaFgs, la Sep 3 2008, 03:54 PM, a spus:

Salut, de curand mam hotorat sa ma implic in zboruri acrobatice iar ma gandeam la un avion p masura ..nu ceva extraordinar dar cv ieftin care isi face treaba si poate face majoritatea manevrelor 3d ... dak stiti niste modele bune pt inceput va rog nu ezitati sa postati aici si daka stiti si vreun site de unde pot sa le cumpar si mai bine .

......ai de gand sa-l cumperi ....sau ai vrea sa incerci sa-l construiesti ? ....nu de alta dar tocmai am vazut un edge 540 :

http://www.rhc.ro/fo...showtopic=17982
0

#3 Useril este offline   pccdtk 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 September 2008 - 04:55 PM

.....care nu cred ca te-ar costa mai mult de 30;40 de lei noi ( depron ; fibra carbon ; adeziv etc.....)
0

#4 Useril este offline   MirceaFgs 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 03 September 2008 - 04:57 PM

[quote name='pccdtk' date='Sep 3 2008, 05:53 PM' post='238020']
......ai de gand sa-l cumperi ....sau ai vrea sa incerci sa-l construiesti ? ....nu de alta dar tocmai am vazut un edge 540 :

ma gandeam sa il cumpar pt k inka sunt la inceput nu sunt atat de experimentat inkat sa pot construi un avion ... eu ma uitam la un YAK 54 la 550 RON
0

#5 Useril este offline   Flyboy3D 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 113
  • Inregistrat: 13-February 08

Postat 03 September 2008 - 05:04 PM

Te rog sa incerci sa scrii romaneste. Vad ca esti mic dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa citesti regulamentul si sa incerci sa scrii corect.

Aceasta postare a fost editata de Flyboy3D: 14 September 2008 - 12:08 PM

0

#6 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1010
  • Inregistrat: 13-December 07

Postat 03 September 2008 - 05:10 PM

Citeaza

ma gandeam sa il cumpar pt k inka sunt la inceput nu sunt atat de experimentat inkat sa pot construi un avion ... eu ma uitam la un YAK 54 la 550 RON

Am si eu o rugaminte, conform regulamentului (postul 2, punctul 11):

Citeaza

11. Va rugam pe cat se poate sa folositi cat mai putine abrevieri, daca le folositi sa includeti cel putin o data (intr-o paranteza) titulatura completa. Nu folositi artificii de scriere/termeni care sunt greu de inteles (ex. folosirea literei k in loc de ca, jargon etc).

Este vorba de limba romana si lizibilitatea textului. Stiu ca pe mIRC si pe IM se practica, dar aici vin oameni care nu folosesc neaparat asa ceva si pe deasupra mai si ramane scris peste ani (spre deosebire de mIRC si IM). Asa ca te rog mult nu mai folosi asemenea prescurtari, care nu ajuta pe nimeni ci doar ingreuneaza citirea mesajelor tale.

In alta ordine de idei: ai mai pilotat pana acum aeromodele RC? Daca nu, eu zic sa nu te arunci direct la un acrobat pentru ca s-ar putea sa-ti creeze probleme. Destul de dificile. Cauta pe aici, sunt sfaturi pentru incepatori (eu de exemplu inca nu ma incumet sa ridic un Mustang si stau tot cu un motoplanor, care este mult mai permisiv din multe puncte de vedere). De asemenea, ca sa nu dai 500 de lei si sa te enervezi, incearca mai intai un simulator. Exista FMS, este gratis si merge cam cu orice statie care se poate lega la un calculator. Pentru alte simulatoare sunt necesare costuri aditionale, e drept insa ca si calitatea este net superioara FMS-ului. Baga mult simulator la inceput, pe mine m-a ajutat ENORM. Si mai gandeste-te cu ce tip de model vrei sa incepi sa zbori real.

Bafta!

Vezi postareaFlyboy3D, la Sep 3 2008, 06:04 PM, a spus:

Te rog sa incerci sa scri romaneste. Vad ca esti mic dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa citesti regulamentul si sa incerci sa scri corect.

:) tocmai ii scriam raspuns cand ai apucat sa pui mentiunea asta...
Ave
0

#7 Useril este offline   MirceaFgs 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 03 September 2008 - 05:11 PM

Ok, imi cer scuze , de acum in colo o sa vorbesc correct .
0

#8 Useril este offline   MirceaFgs 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 03 September 2008 - 05:13 PM

Da, pilotez un arcus de ceva timp pot sa spun ca ma descurc foarte bine cu el ... fac manevre acrobatice cum ar fi Loopinguri , zbor invers , tonou am incercat si cutit dar arcusul nu este facut pentru asa ceva.
0

#9 Useril este offline   ave 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1010
  • Inregistrat: 13-December 07

Postat 03 September 2008 - 05:24 PM

Vezi postareaMirceaFgs, la Sep 3 2008, 06:13 PM, a spus:

Da, pilotez un arcus de ceva timp pot sa spun ca ma descurc foarte bine cu el ... fac manevre acrobatice cum ar fi Loopinguri , zbor invers , tonou am incercat si cutit dar arcusul nu este facut pentru asa ceva.

Vezi daca te incanta Red Hawk de la cei din Botosani, e una din variantele care imi face cu ochiul pentru cand oi avea bani...
Ave
0

#10 Useril este offline   MirceaFgs 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 03 September 2008 - 05:37 PM

Da , Red Hawk este un avion frumos , deocamdata stiu de YAK 54 si Red Hawk mai astept sugesti pana ma decid care sa il cumpar:)
0

#11 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 03 September 2008 - 07:39 PM

Vezi postareaMirceaFgs, la Sep 3 2008, 03:54 PM, a spus:

mam hotorat sa ma implic in zboruri acrobatice,dar cv ieftin care isi face treaba si poate face majoritatea manevrelor 3d .

te rog frumos sa nu incurci acrobatia aeriana cu manevrele 3D.
pentru acro ai nevoie de un tip de model ,pentru 3D de alt tip de model.
deci ,ce model vrei?
flying is my life...
0

#12 Useril este offline   MirceaFgs 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 03 September 2008 - 08:04 PM

Vezi postareaSILVIU66, la Sep 3 2008, 08:39 PM, a spus:

te rog frumos sa nu incurci acrobatia aeriana cu manevrele 3D.
pentru acro ai nevoie de un tip de model ,pentru 3D de alt tip de model.
deci ,ce model vrei?

Deci vreau 3D atunci :)
0

#13 Useril este offline   Tempus 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 220
  • Inregistrat: 27-February 07

Postat 03 September 2008 - 11:34 PM

Vezi postareaMirceaFgs, la Sep 3 2008, 09:04 PM, a spus:

Deci vreau 3D atunci :)

multiplex acromaster sau multiplex parkmaster - ambele sunt din poliestiren caciucat multiplex (imi scapa acum numele) deci poti sa le zbori pana se ingreuneaza de la lipiciul pe care il vei folosi dupa ce le busesti :)

la inceput stai departe de avioanele din balsa si baga macar un pic de simulator.
0

#14 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 04 September 2008 - 08:44 AM

Vezi postareaTempus, la Sep 3 2008, 11:34 PM, a spus:

multiplex acromaster sau multiplex parkmaster - ambele sunt din poliestiren caciucat multiplex (imi scapa acum numele) deci poti sa le zbori pana se ingreuneaza de la lipiciul pe care il vei folosi dupa ce le busesti :)

la inceput stai departe de avioanele din balsa si baga macar un pic de simulator.

Elapor ii zice.
DT
0

#15 Useril este offline   MirceaFgs 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 04 September 2008 - 12:25 PM

Eu mam jucat foarte mult pe FMS dar nu mi se pare foarte approape de realitate, pe Fms ma descurc destul de bine dar sa vedem ce va fi in adevarat :) sincer nu cred ca o sa-l busesc prea mult :))
0

#16 Useril este offline   pccdtk 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 September 2008 - 02:10 PM

Vezi postareaMirceaFgs, la Sep 4 2008, 01:25 PM, a spus:

Eu mam jucat foarte mult pe FMS dar nu mi se pare foarte approape de realitate, pe Fms ma descurc destul de bine dar sa vedem ce va fi in adevarat :) sincer nu cred ca o sa-l busesc prea mult :))

.....eu m-am "jucat" cateva luni pe AeroFly dupa care am ajuns la zbor cu un trainer "iertator" cum este un Blu-Baby. De aceea , dupa mine,. simulatorul iti formeaza in principal "ceva" reflexe si orientare in spatiu ( respectiv teren )....dar cam atat ....nu se compara cu realitatea....Deci .....s-ar putea sa-l busesti, totusi ......
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu