Avion acrobatic pt incepatori :-??
Postat 03 September 2008 - 02:54 PM
Postat 03 September 2008 - 04:53 PM
MirceaFgs, la Sep 3 2008, 03:54 PM, a spus:
......ai de gand sa-l cumperi ....sau ai vrea sa incerci sa-l construiesti ? ....nu de alta dar tocmai am vazut un edge 540 :
http://www.rhc.ro/fo...showtopic=17982
Modele FPV
Piper-Wot4
Modelare 3D
Modele pt.simulator - RealFlight :
LazyBee;SpeedyBee;Aurora Scimitar;Sbach 342;BV 141;Heptad
Postat 03 September 2008 - 04:55 PM
Modele FPV
Piper-Wot4
Modelare 3D
Postat 03 September 2008 - 04:57 PM
......ai de gand sa-l cumperi ....sau ai vrea sa incerci sa-l construiesti ? ....nu de alta dar tocmai am vazut un edge 540 :
ma gandeam sa il cumpar pt k inka sunt la inceput nu sunt atat de experimentat inkat sa pot construi un avion ... eu ma uitam la un YAK 54 la 550 RON
Postat 03 September 2008 - 05:10 PM
Citeaza
Am si eu o rugaminte, conform regulamentului (postul 2, punctul 11):
Citeaza
Este vorba de limba romana si lizibilitatea textului. Stiu ca pe mIRC si pe IM se practica, dar aici vin oameni care nu folosesc neaparat asa ceva si pe deasupra mai si ramane scris peste ani (spre deosebire de mIRC si IM). Asa ca te rog mult nu mai folosi asemenea prescurtari, care nu ajuta pe nimeni ci doar ingreuneaza citirea mesajelor tale.
In alta ordine de idei: ai mai pilotat pana acum aeromodele RC? Daca nu, eu zic sa nu te arunci direct la un acrobat pentru ca s-ar putea sa-ti creeze probleme. Destul de dificile. Cauta pe aici, sunt sfaturi pentru incepatori (eu de exemplu inca nu ma incumet sa ridic un Mustang si stau tot cu un motoplanor, care este mult mai permisiv din multe puncte de vedere). De asemenea, ca sa nu dai 500 de lei si sa te enervezi, incearca mai intai un simulator. Exista FMS, este gratis si merge cam cu orice statie care se poate lega la un calculator. Pentru alte simulatoare sunt necesare costuri aditionale, e drept insa ca si calitatea este net superioara FMS-ului. Baga mult simulator la inceput, pe mine m-a ajutat ENORM. Si mai gandeste-te cu ce tip de model vrei sa incepi sa zbori real.
Bafta!
Flyboy3D, la Sep 3 2008, 06:04 PM, a spus:
:) tocmai ii scriam raspuns cand ai apucat sa pui mentiunea asta...
Postat 03 September 2008 - 05:24 PM
MirceaFgs, la Sep 3 2008, 06:13 PM, a spus:
Vezi daca te incanta Red Hawk de la cei din Botosani, e una din variantele care imi face cu ochiul pentru cand oi avea bani...
Postat 03 September 2008 - 07:39 PM
MirceaFgs, la Sep 3 2008, 03:54 PM, a spus:
te rog frumos sa nu incurci acrobatia aeriana cu manevrele 3D.
pentru acro ai nevoie de un tip de model ,pentru 3D de alt tip de model.
deci ,ce model vrei?
Postat 03 September 2008 - 11:34 PM
MirceaFgs, la Sep 3 2008, 09:04 PM, a spus:
multiplex acromaster sau multiplex parkmaster - ambele sunt din poliestiren caciucat multiplex (imi scapa acum numele) deci poti sa le zbori pana se ingreuneaza de la lipiciul pe care il vei folosi dupa ce le busesti :)
la inceput stai departe de avioanele din balsa si baga macar un pic de simulator.
Postat 04 September 2008 - 08:44 AM
Tempus, la Sep 3 2008, 11:34 PM, a spus:
la inceput stai departe de avioanele din balsa si baga macar un pic de simulator.
Elapor ii zice.
Postat 04 September 2008 - 02:10 PM
MirceaFgs, la Sep 4 2008, 01:25 PM, a spus:
.....eu m-am "jucat" cateva luni pe AeroFly dupa care am ajuns la zbor cu un trainer "iertator" cum este un Blu-Baby. De aceea , dupa mine,. simulatorul iti formeaza in principal "ceva" reflexe si orientare in spatiu ( respectiv teren )....dar cam atat ....nu se compara cu realitatea....Deci .....s-ar putea sa-l busesti, totusi ......
Modele FPV
Piper-Wot4
Modelare 3D

Ajutor

Raspuns nou

Citare Multipla