Buna,de curand am achizittionat o barcuta radiocomandata,Overspeed Cyclone,si as dori sa o motorizez,eu m-am gandit la 2 motoare seria 300+racire,un variator 40 amperi care in calcul de raport vine 40A:2(motoare)=20A pentru un motor seria 300 care este indeajuns!,in acelasi timp m-am mai gandit la o telecomanda tip pistol cu 2 canale,cu raza mare de actiune,dupa care urmeaza acumulatori,la aceasta categorie eu alegeam 7,2 volti,1700 miliamperi,dupa o discutie cu un preten de pe forum,am decis sa aleg 9,6volti 1700 miliamperi,daca ma puteti ajuta,daca am facut decizia corecta,barca cotea din motoare,eu doresc sa ii fac dintr-un servo pico,e estul de puternic,barcuta echipata acuma cu electronica ei originala catareste putin sub 800 grame,ma gandesc caci dupa asa zisul''tuning'' v-a cantari peste 950 grame ,cel mai probabil si un kg...Sper ca ma puteti ajuta...
Pagina 1 din 1
Motorizare barca viteza Overspeed Ciclone
Postat 08 August 2008 - 09:50 AM
am vazut cateva filmulete cu barca asta ...mai mult se taraste,abia daca are vlaga.
eu m-am gandit sa bagi 2 motoare 480 pe direct,cu elici de 25-33mm,variator de aero de 40 ah roxxy(ii pui un radiator cu apa) si bagi un lipo de 2-3 cell 2500-3000 mah
obligatoriu racire pe 480.
tu vrei sa inlocuiesti motoare cu seria 300? in barca sunt cam aceleasi si daca pastrezi acumulatorul si il mai ingreunezi.... :)
eu m-am gandit sa bagi 2 motoare 480 pe direct,cu elici de 25-33mm,variator de aero de 40 ah roxxy(ii pui un radiator cu apa) si bagi un lipo de 2-3 cell 2500-3000 mah
obligatoriu racire pe 480.
tu vrei sa inlocuiesti motoare cu seria 300? in barca sunt cam aceleasi si daca pastrezi acumulatorul si il mai ingreunezi.... :)
Postat 08 August 2008 - 12:18 PM
am avut si eu barca asta si cred ca o mai am si am vrut si eu sa o modific dar m-am lasat este foarte inghesuita si trebuie sa o etansezi foarte bine daca vrei ceva viteza ar trebui sa te gandesti la altceva la o alta motorizare poate cu un singur motor
http://www.rcunivers..._3137775/tm.htm
uite aici un link cu modificaea acestei barci sper sa-ti fie de folos
http://www.rcunivers..._3137775/tm.htm
uite aici un link cu modificaea acestei barci sper sa-ti fie de folos
Postat 16 August 2008 - 11:51 AM
proectul merge in continuare,am facut rost de 2 motoare seria 480 cu se gasesc la s...a,un variator 40 amperi,si un acumulator 9,6v,2200 miliamperi NiMh,il fac cu 2 motoare,dar ca nu stiu ce elici sa ii pun,iony daca ma mai poti ajuta..!!oricum ms si pt schitele acelea,m-au ajutat
[b]GOoOoOo----Rc auto 1:18,electric with stock rc'
Rc speed boat,nitro engine,aprox 120km/h
Rc fishing boat,can cary 1 kg of beit
Rc rally,1/7,nitro engine,rtr
Rc mini inferno!! the biggg brushless,alumium rims
On the futire,the brand new baja !!
Postat 17 August 2008 - 05:04 PM
baja, la Aug 16 2008, 12:51 PM, a spus:
proectul merge in continuare,am facut rost de 2 motoare seria 480 cu se gasesc la s...a,un variator 40 amperi,si un acumulator 9,6v,2200 miliamperi NiMh,il fac cu 2 motoare,dar ca nu stiu ce elici sa ii pun,iony daca ma mai poti ajuta..!!oricum ms si pt schitele acelea,m-au ajutat
1.Nu ai spatiu.
2.In barca asta va intra apa!!! Ai grija la partea din spate..... Are pe contur un canal in care e introdus un burete ordinar! Poti sa bagi la greu mastic,,,e un calvar etansarea acestei coci.E groaznic de prost conceputa/realizata.
Mai bine cumpara o coca sh sau de la robe (barca goala) decat sa dai bani pe esc, acu, rx, ca le ia dracu, se vor umple de apa.
Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 17 August 2008 - 05:06 PM
Postat 17 August 2008 - 09:30 PM
s-a rezolvat problmea,au incaput toate,eu ab bagat seaparat tot in fata,in flotoare,si am loc pt motoare,etc..o sa revin cu poze
[b]GOoOoOo----Rc auto 1:18,electric with stock rc'
Arata acest topic