Modelism - RHC Forum: TANGO-Aviomodelli - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

TANGO-Aviomodelli Cum zboara ?

#1 Useril este offline   Marian 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 44
  • Inregistrat: 01-June 02

Postat 03 February 2004 - 07:51 PM

Anul trecut am cumparat un model Tango pe care nu l-am zburat inca pentru ca am avut de distrus doua alte modele inaintea lui.
Acum mai am la rind un trainer cu aripa sus, motor 2,5 cmc, dar vine si rindul frumosului Tango.
Aici vine intrebarea; a mai zburat cineva modelul asta. Cum zboara? Diferenta intre el si un trainer cu aripa parasol este mare. Este stabil in zbor sau are nevoie de lucru intens cu mansele.
Pun aceste intrebari deoarece nu am zburat pina acum decit modele cu aripa sus si nu stiu daca Tango este potrivit pentru trecerea la modele cu aripa jos si am nevoie de un sfat de la meseriashi.
Poate ar fi mai bine sa incerc altceva inaintea lui. Ce?
Multumesc
0

#2 Useril este offline   Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 562
  • Inregistrat: 15-March 02

Postat 04 February 2004 - 09:21 AM

Am vazut citeva modele Tango zburind si sint extraordinare. Foarte previzibil in evolutie, poti sa incepi sa inveti si figuri acrobatice daca ai depasit partea cu "ruptul" modelelor prin manevre simple :)
Extrem (!) de rezistent la aterizari ... mai putin reusite dar nu indestructibil.
Andrei
-- Nu mor caii cind vor cainii --
0

#3 Useril este offline   hat shat 

• 1 cartonas galben
  • PipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 154
  • Inregistrat: 10-August 03

Postat 04 February 2004 - 12:26 PM

Imi aminteste de data cand a venit un profesor la noi cu un tango. Nu l-a mai zburat si ii iera frica sa il zboare el si sa oferit cineva sa il strice in locul lui.A facut cateva manevre si a murit motoru ca nu era prea mult combustibil. a picat cam de la 10m dreept in bot si doar elicia si motorul au avut de suferit!
Born to fly... & Born to crash...
0

#4 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 04 February 2004 - 12:43 PM

Am vazut doua "Tango" La Rapa Rosie din 2003...Stefan si Rafael erau proprietarii, daca nu ma insel....modelele zburau brici!
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#5 Useril este offline   Marian 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 44
  • Inregistrat: 01-June 02

Postat 04 February 2004 - 07:02 PM

Am inteles ca e rezistent, asta e (intr-un fel) incurajator, dar daca poate cineva care l-a zburat sa-mi spuna daca e potrivit pentru trecerea de la un model de antrenament cu aripa sus, sau mai nine sa incerc altceva.
Nu prea vreau sa incerc cit e de rezistent chiar la primul zbor.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu