ebay s-a uitat cineva aici?
Postat 23 November 2003 - 06:31 PM
iei m..e la inceput ca si mine de vreo 100€ daca nu deschizi bine ochii, 8) http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Postat 23 November 2003 - 07:51 PM
Telefon: 0721 385365
Postat 23 November 2003 - 08:02 PM
PS. Important e si cuplul motor, eventual daca pot fi alimentate bipolar. Preferabil tensiune si curent cât mai mari. Cred ca pâna la urma puterea motorului e legata si de puterea consumata (deci si de produsul UxI).
Aceasta postare a fost editata de bitex: 23 November 2003 - 08:07 PM
Telefon: 0721 385365
Postat 24 November 2003 - 12:23 AM
La link-ul 2, bucurie mare la pret, dar atentie, mai sunt 6 zile!!! Adica poate sari pretul exponential! In plus, "buy-now"-ul e la 220$!!! Deci sigur nu o da sub scorul asta... Aceeasi scula o iei de la TowerHobbies cu 230$, + transport (International Surface 2 TO 6 WEEKS = $37.99, International Air 10 TO 30 DAYS = $47.24), si sigur ajunge, si sigur e nou-nouta!!!
Aceasta postare a fost editata de VIPER: 24 November 2003 - 12:33 AM
Flickr - pozele mele
Postat 24 November 2003 - 01:43 AM
in realitate la sectiunea de masini r/c exista peste 15mii produse nu toate masini sunt si piese si alte treburi...
sunt multe tamiya 1/10 de ex la 30-40$ si cu tot cu transport poti sa aranjezi ceva pe la sa zicem mah 70$
asta e una..
a doua e ca plata o propui tu intotdeauna cu escrow service..sunt multe care accepta romania..asa si tu si ala va simtiti protejati... o adresa e ceva gen escrow-europe.com sau asa ceva..ideea e ca unele lucruri de acolo ti le iei pe nimic aproape..
anul trecut am luat doua ceasuri set dama+masc pe la 15$ cu transport cu tot, ceasuri noi..
asa ca de ce nu ma inscriu la o licitatie, imi fac un calcul cat imi ia pe transport, pun suma pe care o am disponibila pentru asta scad transportul si aia e suma maxima licitata
evident ca sunt neincrezatori sau sunt restrictionati prin lege de la statutul firmei si nu pot face afaceri cu europa dar cand vorbesti cu ei si ai castigat licitatia nu mai dau inapoi..le scriii frumos, corect si spui mereu escrow service sau ca trimiti banii prin western union inainte si e totul ok nu se baga la astfel de inselaciuni ca nu mai vad nik altceva decat zeghe 2-3 ani si nu-i frumos...
parerea mea e ca se pot aduce multe lucruri de afara mai ieftine sau mai scumpe ca aici, mai bune sau mai rele dar se poate cumpara orice de acolo...si nu numai de la ebay..
la noi e o banca care iti face card international fara sa ai in cont 1000$ si merge eu am folosit si asta e o metoda de plata..
Viper... totul e sa atinga un plafon stabilit dinainte de vanzator, acel plafon poate fi undeva si la 100 in cazul asta nu se mai arunca nimeni la ceva peste pretul de buy now fiindca la pretul ala ti-o iei din magazin de la eiasa ca nu are rost sa te bagi la licitatii cand te duci la magazin si iti alegi poate alt model sau cine stie ce iti trece prin cap.. la un buy now de 220 si 230 la hobby tower crezi ca mai sta ala pe net?
se duce la magazin si o ia cu mana lui din raft.. o sa se vanda pe undea pe la 100-150 spun eu sigur si nici intr-un caz la un pret peste 175 pun bormasina chezasie ca am dreptate...
in rest si ei sunt cu foamea in gat si vand oricui...nu conteaza will ship only to USA e asa de forma...
btw de alea tamiya e ceva(29-39$)? ca am mai zis eu sunt newbie si o kestie cred ca am intreles-o...sunt pt copii corect?
Postat 24 November 2003 - 08:15 AM
Ca principiu, licitatia o faci automat, in ultimul minut...nu se face asta manual, de-a lungul zilelor, deoarece nu faci altceva decat sa umfli pretul!
Vrei un Ebay european identic?....www.ebai.de
Cu rabdare si ciocan.
Postat 24 November 2003 - 09:45 AM
Aceasta postare a fost editata de VIPER: 25 November 2003 - 08:39 PM
Flickr - pozele mele
Postat 24 November 2003 - 03:35 PM
Si sa revin la baietii cu legitimatie, cand prind cate un "guzgan" din europa de est distractie maxima!Teapa nu este foarte mare, la nivel de 70-150 $ si asta pentru ca este greu de depistat, nu sa baga nimeni la valorile astea.Bati palma cu baiatu' si primesti acasa o cutie plina de ziare vechi.
Asa ca stai in banca ta!Gasesti produse la pret OK si in alte locuri mult mai sigure.
Postat 25 November 2003 - 06:42 PM
Nu te entuziasma. e-Bay nu este viabil in Romania care nu este aliniata inca la legislatia mondiala din pct. de vedere al sigurantei tranzactiilor electronice. Card valabil international si internet, am si eu de la BancPost de vre-un an si-l folosesc cu brio dar numai pe sit-uri-le consacrate ca magazine virtuale serioase. e-Bay nu este altceva decat un talcioc ca Autovitul - plin si el de teparii si susii lui. Stai in banca ta si fi mai destept cu o secunda decat ei.
Si nu te supara, in principiu suntem prea amarati sa ne mai si luam lucruri la mana a doua de la necunoscuti.
Mult succes,
Stefan
Postat 25 November 2003 - 09:33 PM
cineva care a luat m**e ca si mine de exemplu de 120€ la inceput pt ca orice inceput e greu oricind si
oriunde.Dar cineva care a auzit de la altcineva ca se trag tepe pe ebay si ca tot canalul ar fi o shleahta de
netrebnici o consider ca si o afirmatie deplasata.Va dau dreptate ca deocamdata ebayul nu e viabil pt.
Romania insa eu vorbesc din punctul de vedere al unui membru activ de 3 ani deocamdata ca si cumparator
care a putut sa se convinga de avantajele oferite de acest canal de licitatie.Eu vorbesc din punctul de vedere
al ebayului german la care sint afiliat si pe care il consider cel mai bun si mai detaliat dintre toate.(Am studiat
amanuntit citeva tari mai mari care ar avea ceva de oferit dar departajari detaliate ca si la ebay.de nu am
gasit).Va pot asigura ca in afara de arme,droguri si material nuclear gasesti orice daca cunosti limba indeajuns de bine ca sa te poti orienta.Piata e impartita in 2 una e cu produse folosite cu ce are omu pe
acasa si nu-i mai trebe si a doua e piata industriala cum ar veni firme care vind prin ebay pt a-si mari
potentialul de clienti.Va dau citeva exemple cu ce am cumparat eu ce-mi trece acum iute prin cap:
camera video digitala Thompson cu 250€,CD-player Technics cu 30€,bare de titan fi 10x300mm 3 buc
la 8€(asta sa vad si io cum arata titanu ca pina acuma n-am vazut si sa nu mor prost :rolleyes: :mellow: ) niste baloane
stratosferice de 3m diam. pt proiectul meu "Bumerang" de anul trecut cine isi aduce aminte 4 buc. la 40€.
Normal una costa 40€ dar au fost din depozitele armatei germane care le schimba periodic indiferent daca
le folosesc sau nu.Si multe altele la preturi avantajoase insa trebuie sa cunosti tehnica de licitare.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Postat 26 November 2003 - 08:42 AM
Cu rabdare si ciocan.
Postat 26 November 2003 - 11:30 AM
Cam asta e, sper sa nu evolueze topicul asta spre o polemica pro-contra unui talcioc virtual ca nu are rost. Putem sa ne punem creierele la contributie si sa debitam din mintile noastre (fie si cu ajutorul tastaturii) lucruri mai interesante.
Va doresc tot succesul din lume!
PS. Skyspy, te rog nu o lua personal. Mai mult ca sigur, in Austria lucrurile stau altfel. Aici insa mai nimeni nu-si permite o teapa de valoarea asta si cu atat mai mult nici nu exista o educatie in sensul cresterii increderii in cumparaturile electronice; asa ca, cum sa-i spui unui roman ca daca vrea sa ia ceva ieftin, la mana a doua, trebuie sa-l furi mai intai de salariul pe o luna... iti rade in nas si probabil te scuipa.
Stefan
Aceasta postare a fost editata de URK: 26 November 2003 - 11:42 AM
Postat 11 December 2003 - 02:48 PM
La romani e o manie sa se priceapa la orice doar asa, ca un principiu de viata calauzitor. Daca nu ati facut tranzactii prin e-bay sau alte firme similare, sau daca nu ati avut curiozitatea sa cititi conditiile de desfasurare a tranzactiilor nu stiu sincer de ce va dati cu parerea. Spre diferenta de RO, in alte tari civilizate totul (si chiar vorbesc despre tot) se leaga intr-un fel sau altul de BANCA, si de renumitul card. Daca dai tzepe sau faci prostii financiare practic te iei de banci, asiguratori si reasiguratori. MARE greseala !!! Astia sunt mai rai ca politia. In tarile est europene, abia a inceput bilciul asta. De aceea nici nu se mai fac prea multe tranzactii cu RO pe internet.
Daca chiar vreti sfatul unui profesionist in ale e-bayului, luati legatura cu "Charlie". Se poate aduce orice de acolo.
Stima maxima
PS. Poate nu ati observat, da' in tara asta se dau tzepe si daca cumperi de la magazin !!! :rolleyes:
Postat 11 December 2003 - 02:54 PM
"- E adevarat ca in Romania...
- E adevarat!!!"
Flickr - pozele mele
Postat 12 December 2003 - 06:06 PM
DAR...de fiecare data am cerut numeroase date despre vanzator: nume, adresa exacta, telefon, telefon servici, firma unde lucreaza. Am sunat in prealabil la servicille respectivilor si am intrebat de ei.
Eu nu am dat de tzepari (thanks god ! ), dar recunosc ca am avut de fiecare data indoielile "normale" ale unui roman patit de atetea ori.
Deci un sfat pentru cine incearca ebay. Asigurati-va ca aveti toate informatiile despre vanzator si poate fi gasit usor.
Un alt sfat ar fi folosirea "buy now" in cazul in care sunteti foarte hotarat asupra produsului si nu vreti sa-l ratati.
Daca vreti sa cumparati nu licitati aiurea pana la data expirarii. Asteptati ultimele minute.
Un alt sfat: pe ebay in general se vand second-hand-uri. Nu sunt stralucite, si mai ales nu sunt noi ! Nu puteti sa le vedeti, testati si pot ascunde vicii.
Cine isi permite mai bine sa cumpere NOU !!! De la noi sau de pe net cu card, ce este nou este nou ! Nu ai surprize.
In final pot spune ca eu am fost multumit de tranzactiile de pe ebay.
Despre tzepari. In discutiile mele cu cetateni straini am ajuns de multe ori la capitolul "incredere" in derularea unui contract, afaceri, etc. Toti au observat susceptibilitatea deosebita si grija exagerata de a nu fi "tras in tzeapa".
TOTI m-au intrebat cum pot romanii trai asa !!? Pentru ei NORMAL ESTE SA BATA PALMA si gata !
Pentru noi nici contractele, scrisorile de credit, si toate masurile asiguratorii nu sunt suficiente !
Cine traieste normal ? Noi sau ei ???
Postat 13 December 2003 - 01:31 PM
Magazin in state, gasesti ce vrei. Plata cu card de la BancPost special pentru plati pe internet.
www.serpent.at
automodele Serpent, Hudy, motoare, piese. Plata cu card sau ordin de plata. Magazinul scade TVA cand vinde in Romania !
Mai sunt multe magazine, pe astea 2 le-au verificat deja multi si sunt 100% safe.
Postat 15 December 2003 - 11:57 PM
Postat 16 December 2003 - 10:07 AM
Baga-ti vata in urechi si ochelari de cal !
Facem bine daca nu mai spunem la nimeni de unde ne cumparam ?????
RECTIFICARE
-----------------
...ca sa nu dau iarasi de incinta.....Scuze pt. cuvantul "bai" !
2. Nu am avut nici o etapa Tower, cum nu am avut nici etapa RHC. Am avut etapa organizata de clubul de modelism RHC. Magazinul si firma RHC au beneficiat de pe urma reclamelor (sa nu uitam banerele afisate ! ). Am mai spus-o si o mai spun, cu toata prietenia si admiratia fata de Stefan si Andrei,: daca ii negam pe toti ceilalti si predomina numai interesele comerciale atunci macar sa stim.
Asa cum eu ii cunosc insa ma indoiesc.
Iar pentru amicul meu Iko, nu e cazul sa faci pe avocatul altora. Cu toti vedem ca deasupra paginii pe care navigam deobicei scrie MARE: RHC ! "Cauti un magazin de modelism...? "
Daca RHC nu doreste informatii despre alte magazine, surse, etc. sa taie mesajele !
Consider subiectul incheiat.
P.S. 2
Acum am citit si eu mesajele din tomberon cu "Sala Dalles". Exact acolo le este locul !!! Insa moderatorul ar trebui sa le fi plasat cu mult mai devreme, mai ales ca stia despre cine este vorba.
Sper sa nu se ajunga la automodelism la "dragalasenii" din alea !
Deocamdata automodelistii sunt uniti, zic eu, si nu se sapa unii pe altii vis-a-vis de faptul ca mai vinde cate unul cate ceva. Nu vad injuraturi intre Stefan(RHC) si Raf sau Gabi sau cine mai vinde cate ceva (oficial sau nu). Daca ajungem ca la "trenuri" am c*cat steagul fratilor !
Va amintesc ca in 89 exista Federatie de trenuri, cluburi, Saloane de Modelism feroviar. S-A ALES PRAFUL !!!! din cauza intereselor.
Trebuie si comert si importatori si magazine cat mai multe, dar fara dusmanii zic eu.
Se poate ???
Aceasta postare a fost editata de PiccoMaster: 16 December 2003 - 08:43 PM
Postat 16 December 2003 - 12:32 PM
Cred ca suferim de boala secretizarii...
Dar odata ce toti de aici se conecteaza la net, nu mi-i se pare normal sa facem un secret de unde mai cumparam cite ceva, si nu cred ca facem publicitate altora prezentind doar niste adrese pe acest forum (vezi "Regulament").
http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif :)