http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif Si eu am acelasi Venom Smart Temp Fail Safe! La mine cand opresc statia nu face chestia cu servoul de directie, servoul de throttle se comuta pe frana si tot tremura ....
Ma gandesc ca ar fi optiunea 6 (vezi manual Venom) Set Control Direction for Voltage/ Temperature Fail Safe, eu am setat pe 1 Forward / Normal Direction, sau e posibil sa fi gresit conectarea fail safe-ului, adica firul de la servoul de throttle trebuie sa-l scoti de la receiver si sa-l bagi la fail safe si nu firul de la directie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cred ca mai degraba ai incurcat firele de la servouri, de-asta nici nu-ti mai comuta pe frana!!!!! Vezi care fir vine de la directie si care de la throttle!!!!! Ala de throttle il bagi la fail safe si ala de la directie la receiver! Iar firul de la fail safe il bagi la receiver! Acum vezi sa conectezi firele in receiver pe canalul care tb ca altfel se incurca comenzile!!!!
Cat despre faptul ca-ti intra fail safeul pana in 20m n-am solutie. Asa mi se-ntampla si mie!!!!! Merg cu configuratia standard de 4 acumulatori NiMh(4,8V, cand sunt incarcati imi arata ca au 5-5,2V)....Am tot incercat sa schimb setarile si nimic. M-am gandit ca o solutie ar fi un pack de 5 (6V) ca poate e nevoie de mai mult tinand cont ca si fail safeul ala e un consumator(avand si display, si restul componentelor) dar n-am avut pack!!!
Eu acum il tin pe post de termometru pt motor, adica merg cu protectia radio oprita, protectia la voltaj merg pe minim 3V, si tot mai face figuri!
Bafta.