Am o problema ...am 2 lipo 2s de 7.4v si 3300ma,un incarcator power peak compact si un egalizator de 5 celule ambele de la robbe.Le conectez pe toate dar nu mi se aprinde egalizatorul pentru a selecta cate celule imi trebuiesc si cand dau drumul la incarcare imi zice output battery connection error sau ceva de genul.De conectat cred ca le`am conectat bine.o sa atasez o poza....vreo idee ? :ph34r:
Pagina 1 din 1
problema incarcare lipo cu power peak compact + eq 5 celule de la robbe ambele
Postat 19 August 2008 - 10:18 PM
Conecteaza-le toate, apasa butonul de la egalizator (al meu are doar un buton) si incepe sa palpaie ledul rosu de la lipo. Daca nu se intampla asta vezi sa nu fie life sau altceva. Al meu se comuta din lipo in life tinand acelasi buton mai mult apasat. Si apoi, da drumul la charger. Nu mai va da eroarea respectiva.
Daca tot nu merge, cum spune si NAF, lipo are o problema. Verifica tensiunea de la lipo si apoi la fiecare celula.
Daca tot nu merge, cum spune si NAF, lipo are o problema. Verifica tensiunea de la lipo si apoi la fiecare celula.
Postat 19 August 2008 - 10:27 PM
intradevar nici lipoul nu mai are cine stie ce viata in el ...am rezolvat problema incarcandu`l fara egalizator ...ambele erau pe duca oricum.Pe barca pe care ii folosesc am un regulator de NiCd si din cate am inteles nu prea conteaza daca folosesc lipo`urile astea.Vroiam ca dupa ce mor astia 2 lipo sa imi cumpar doi pe nicd.Cam care ar fi diferentele care le voi constata daca fac pasul asta ?
si inca o intrebare ...la unul dintre lipo cand vreau sa incep incarcarea imi zice output voltage to low.Mentionez ca acumulatorul este de 7.4v.Daca ii umblu in setari si il pun de 3,7V incepe sa il incarce dar mi`e ca iau foc in casa cu el :angry2:...vreo idee ?Sa raman cu el la 3.7 si sa il las sa incarce?
si inca o intrebare ...la unul dintre lipo cand vreau sa incep incarcarea imi zice output voltage to low.Mentionez ca acumulatorul este de 7.4v.Daca ii umblu in setari si il pun de 3,7V incepe sa il incarce dar mi`e ca iau foc in casa cu el :angry2:...vreo idee ?Sa raman cu el la 3.7 si sa il las sa incarce?
Aceasta postare a fost editata de shogi: 20 August 2008 - 12:38 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1