stie cieva de unde pot cumpara niste abtibilduri in patratele si inca cateva embleme... chestii.
Si imi puteti spune daca radiocomanda e-fly 100C este buna pt un Cap 232 cu motor de 7,5 ?
10x
Pagina 1 din 1
ajutor la cumparare
Postat 03 August 2008 - 01:35 AM
din cate stiu nu conteaza ce radiocomanda ai... conteaza sa nu fie alta marca receptorul decat statia ca sa nu ai incompatibilitati.... radio e radio.... iar modelul e doar "cutie" in care bagi receptorul deci nu ar avea de ce sa nu fie buna radiocomanda(totusi sa bata makar 800-1000 de metri)... iar raspunsul la faza cu etichetele... eu ma ocup si cu aplicat de autocolante pe unele lucruri.... (telefoane motociclete masini, geamuri etc) daca stii un loc unde se fac scrisuri cu autocolant, decoratiuni, firme luminoase,panouri,etc(daca au ploter) poti sa iti faci ce eticheta vrei tu, personalizata cum vrei tu pe ce dimensiuni vrei tu... eu desenez multe etichete... apoi ma duc la decupat cu ele la o firma... cauta doar un loc unde au ploter( o masinarie care decupeaza autocolantul dupa modelul dat in format electronic (poze sau alte extensii). sau cauti pe google.... set cu etichete gata facute si platesti de 3 ori mai mult :rolleyes:
scuze daca iti explic "ca la prosti" nu vreau sa-ti explic superficial
scuze daca iti explic "ca la prosti" nu vreau sa-ti explic superficial
Aceasta postare a fost editata de Tommyx: 03 August 2008 - 02:03 AM
aero
Postat 03 August 2008 - 12:11 PM
Nu e prea buna radiocomanda aia. Mai bine o cumperi pe cea recomandata in specificatiile avionului daca nu poti cumpara una si mai buna. Si, daca nu ai mai zburat avioane, sa stii ca nu poti sa zbori nimic cu motor termic. Trebuie sa incepi cu electrice pentru incepatori.
Postat 03 August 2008 - 01:52 PM
E-Fly 100C e sora mai mare a lui E-Fly 100B. 100B am eu si B vine probabil de la bull shit :) pt ca am mai spus-o si o repet, saptamana petrecuta carpind Cessna i se datoreaza in cea mai mare parte (dar ce sa pun acum, dorinta de zbor era prea mare). 100C e in 2,4 ghz si cam atat, iar din ce am citit pe forumurile externe oamenii nu erau cine stie ce de multumiti.
Mai bine sa fii jos si sa iti doresti sa fii sus, decat sa fii in situatia inversa :D
Postat 03 August 2008 - 02:51 PM
am zburat arcus-ul unui prieten de i'a venit rau. si nu a avut nici'o busitura majora.. a busit parbrizul unei masini doar putin cu coada :D
La faza cu radiocomanda recomandata ... la aptoape toate modelele scrie "orice sistem cu 4 canale sau mai mult "
si problema cu etichetele am razolvat'o .. am gasit pe un site de tuning auto niste autocolante cu tribale.
La faza cu radiocomanda recomandata ... la aptoape toate modelele scrie "orice sistem cu 4 canale sau mai mult "
si problema cu etichetele am razolvat'o .. am gasit pe un site de tuning auto niste autocolante cu tribale.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1

Ajutor

Raspuns nou

Citare Multipla