Modelism - RHC Forum: aeromodel - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

aeromodel cine nu mai are nevoie de un aeromodel

#1 Useril este offline   Bogdan B 

• ex ad525
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 948
  • Inregistrat: 25-July 08

Postat 01 August 2008 - 12:14 PM

salut tuturor ... sunt pasionat de cativa ani de tot ce tine de modelism.... electronica etc... am incercat sa fac unele proiecte de avioane dar fara reusita... asa ca m-am hotarat sa ami cumpar un aeromodel... dar am hotarat sa mai astept... nu am mai pilotat niciodata un aeromodel si decat sa dau un sac de bani pe un aeromodel si sa iau primul copac cu dansul mia bine o documentati serioasa si asteptare..acum sa trecem la vorba... va rog cine are pe acasa .. un aeromodel :rolleyes: nu conteaza cum arata...sau detalii ...si nu mai are ce face cu el..decat sa il arunce ... va rog lasati aici o adresa si poate mi-l donati mie sa invat cat de cat :lol: ...stiu ca unora nu lear conveni sa o asemenea bijuterie dar poate cineva are pe acasa asa ceva si nu mai are ce face... :lol: multumesc mult :lol:

Stima ,

Aceasta postare a fost editata de ad525: 01 August 2008 - 12:15 PM

0

#2 Useril este offline   Dragut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2453
  • Inregistrat: 28-February 05

Postat 01 August 2008 - 12:47 PM

Vezi postareaad525, la Aug 1 2008, 01:14 PM, a spus:

Salut tuturor!
Sunt pasionat de cativa ani de tot ce tine de modelism, .... electronica etc.
Am incercat sa fac unele proiecte de avioane dar fara reusita, asa ca m-am hotarat sa-mi cumpar un aeromodel...
Am hotarat sa mai astept fiindca nu am mai pilotat niciodata un aeromodel si mi-am zis: decat sa dau un sac de bani pe un aeromodel si sa iau primul copac cu dansul mai bine o documentati serioasa si asteptare
Acum sa trecem la fapte: va rog cine are pe acasa un aeromodel :rolleyes: nu conteaza cum arata...sau detalii ...si nu mai are ce face cu el..decat sa il arunce ... va rog lasati aici o adresa si poate mi-l donati mie sa invat cat de cat :lol: ...stiu ca unora nu lear conveni sa o asemenea bijuterie dar poate cineva are pe acasa asa ceva si nu mai are ce face... :lol: multumesc mult :lol:
Stima ,

M-am plictisit sa mai "corsctez" textul. Oricum se pare ca si gramatica limbii romane e tot un proiect nereusit.

In alta ordine de idei, daca vrei sa pilotezi, aeromodelul in sine e cea mai mica problema a ta fiindca statia, servourile, regulatorul si motorul sunt de fapt cele mai scumpe.
Daca vrei cu adevarat sa "mesteresti" si esti in vacanta poti merge in centrul Botosaniului sa-l ajuti pe Cornel.
Zic ca vei avea mult mai multe de invatat decit sa "PRIMESTI" si nu sa construiesti o "jucarie".
Daca nu ai nici timpul asta necesar cu 20 ... 30 roni poti incerca planuri de aeromodele simple care sigur au zburat si vor mai zbura!

Stima

Aceasta postare a fost editata de Dragut: 01 August 2008 - 01:02 PM

0

#3 Useril este offline   Bogdan B 

• ex ad525
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 01 August 2008 - 01:14 PM

Scuze pt gramatica mea :) !

Citeaza

Daca vrei cu adevarat sa "mesteresti" si esti in vacanta poti merge in centrul Botosaniului sa-l ajuti pe Cornel.

Unde mai exact ??

Citeaza

In alta ordine de idei, daca vrei sa pilotezi, aeromodelul in sine e cea mai mica problema a ta fiindca statia, servourile, regulatorul si motorul sunt de fapt cele mai scumpe.

Adevarat !

Mc pt sfat !

Stima,
0

#4 Useril este offline   Dragut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2453
  • Inregistrat: 28-February 05

Postat 01 August 2008 - 01:56 PM

pai eu cred ca stii foarte bine daca te uiti in sfaturile tale

PS:
Butonul EDIT taman pentru corectii a fost pus acolo!

Aceasta postare a fost editata de Dragut: 01 August 2008 - 01:57 PM

0

#5 Useril este offline   Bogdan B 

• ex ad525
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 01 August 2008 - 02:11 PM

aaaaa... ma gandeam ca pe undeva la palatul copiilor... de asta am intrebat caci stiam ca in bt nu este cerc de modelism..

tiam laut id .. :) vb pe mess

astept alte sugestii :) sfaturi ... donatii :)

Aceasta postare a fost editata de ad525: 01 August 2008 - 02:11 PM

0

#6 Useril este offline   Tommyx 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 504
  • Inregistrat: 27-May 08

Postat 01 August 2008 - 02:22 PM

parerea mea e ca cel i bun lucru e sa iei un easy star.... model pentru incepatori...asa am facut si eu... iesi cu el pe la 500-750 de Ron (nou)... rezista la orice crash (se turteste si il bagi in apa fierbinte si se indreapta)... ala nu il poti strica nicicum...( numai daca vrei) asa am facut si eu si imi pare tare bine... de dat bani tot dai.... caracteristica de baza a modelismului e ca te costa de nu te vezi, dar asa trebuie sa fie in cazul in care nu vrei cva chinezaraie de la metro sau alte supermarketuri...

Aceasta postare a fost editata de Tommyx: 01 August 2008 - 02:29 PM

aero
0

#7 Useril este offline   Tommyx 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 01 August 2008 - 02:25 PM

sunt multi care trec la urmatoarea treapta a aeromodelismului si isi lasa easy star-ul la alti incepatori.... incearca sa faci rost de unu... te invata pasii de debut.... sau si mai bine.... incearca sa apelezi la clubul de modelism din localitatea ta... si te invata ei... poate au si un model pentru debutanti...

Aceasta postare a fost editata de Tommyx: 01 August 2008 - 02:28 PM

aero
0

#8 Useril este offline   Bogdan B 

• ex ad525
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 01 August 2008 - 07:45 PM

Citeaza

sunt multi care trec la urmatoarea treapta a aeromodelismului si isi lasa easy star-ul la alti incepatori.... incearca sa faci rost de unu... te invata pasii de debut.... sau si mai bine.... incearca sa apelezi la clubul de modelism din localitatea ta... si te invata ei... poate au si un model pentru debutanti...

mc tommyx pentru sfaturi :unsure: problema mea este ca in Botosani unde locuiesc nu este club de aeromodelism , singurul loc unde ar putea fi este Palatul Copiilor , cica a fost ,dar sa desfiintat din lipsa de fonduri , cu aeromodelul am sa vad daca nu gasesc pe cineva care ar putea sa mi-l doneze ami cumpar unul :blink: inca odata mc ;)
0

#9 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3634
  • Inregistrat: 09-June 07

Postat 02 August 2008 - 11:34 AM

Daca esti din Botosani esti in avantaj, adica acolo este cel mai mare furnizor de materiale de modelism de unde cu 300Lei poti sa incepi sa zbori.
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#10 Useril este offline   Bogdan B 

• ex ad525
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 August 2008 - 11:45 AM

stiu ... dar parca vad ca dau 300 ron pe un aeromodel si nici bine nu zboara 10 secunde si se strica... de asta am zis ca poate are cineva un aeromodel care daca s-ar strica nu ar fi nici o paguba sa incerc sa zbor... oricum pe viitor voi cumpara unul :rolleyes:
0

#11 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3634
  • Inregistrat: 09-June 07

Postat 02 August 2008 - 12:33 PM

Iati un Wind dragon, foarte stabil, cu care a invatat sa zboare un prieten molipsit de la mine. In martie a luat modelul iar acuma zboara cu formosa in cutit la juma de metru de pamant.
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#12 Useril este offline   Tommyx 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 August 2008 - 02:41 PM

sa nu iti fie frica de primul zbor.... cauti un loc cu iarba mare.... decolezi in contra ventului, comenzi fine.... nu incerca sa bruschezi pana nu inveti miscarile.... aterizarea se face in contra vantului.... incearca mai intai pe un simulator rc.... genu FMS, aerofly sau realflight G3..... ka sa te obisnuiesti cu comenzile........daka faci rost de u easy star.. nu o sa ai treaba cu crashuri... eu l-am implantat in pamant la 45 de grade.... si s-a turtit botul pe care apoi l-am indreptat cu apa fierbinte ii foarte elastic....... foarte greu il rupi.... ii facut din elapor...un fel de polistiren fff rezistent... ii cel mai bun model pt incepatori.......uite poza... asa arata in prezent.....(dupa crash)

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 061508131345.jpg

Aceasta postare a fost editata de Tommyx: 02 August 2008 - 02:52 PM

aero
0

#13 Useril este offline   Bogdan B 

• ex ad525
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 August 2008 - 08:31 PM

wow .... :rolleyes: hmmm... fain avionu :blink: de cat timp il ai ?
0

#14 Useril este offline   TUROK 

• BAGA VITEZA
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3708
  • Inregistrat: 03-February 07
  • Interests:AEROMODELISM

Postat 02 August 2008 - 08:38 PM

si eu zic ca un simulator nu ti-ar strica de la bun inceput .....asta pana deprinzi miscarile ..... :rolleyes:

vad ca acelasi sfat l-ai mai primit si de la alti colegi ......

Aceasta postare a fost editata de TUROK: 02 August 2008 - 08:41 PM

ADOR VITEZA!!!
0

#15 Useril este offline   Tommyx 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 03 August 2008 - 01:53 AM

nu shtiu daca are motoplanorul 2 luni.... si 1,5 crashuri :rolleyes:.... ca a mai avut o jumatate de crash la o aterizare cu bateria la zero... m-am grabit sa il intorc in contra vantului la 3 metri de pamant sa il aduc la aterizare si l-am inclinat prea tare...... merge foarte fain... opresti motorul si o tine in linie dreapta fara sa coboare.... astfel zbori cu ele pana te saturi si tot iti mai ramane baterie pt un zbor mic...

preturile pe care le-am dat au fost asa...

easystar+elice+motor+piese marunte(set) 247 ron
2 x servo micro+baterie de 1300mah de 2 celule+conectori si cabluri 230 ron (aprox)
inca un RC Robbe/Futaba skysport 4 + un regulator (astea la mana a doua de la un coleg aeromodelist) 250 Ron
incarcator cu egalizator (Ultramat 14) tu poti sa iei si cva mai ieftin.... 310 ron

pe scurt am iesit pe la 1000 de ron... eu zic ca nu e mult puteam sa ies si mai ieftin,dar nu are nici un rost sa dau banii pe chinezaraie care sa nu ma tina mai mult de o luna...(desi mi-am vandut si chilotii ca sa am bani.... dar calitatea conteaza daca vrei sa zbori si maine si poimaine...)
aero
0

#16 Useril este offline   Romulus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1190
  • Inregistrat: 02-June 08

Postat 03 August 2008 - 01:58 AM

Desi tu vrei o donatie... Cauta in Botosani Wing Dragon Slow Flyer. Desi nu are eleroane, il recomand oricui vrea sa incerce sa zboare... Eu daca as gasi usor versiunea cu eleroane mi-as lua-o oricum, doar s-o am. Si pentru filmari, etc. As modifica-o la brushless si lipo, dar asta-i alta poveste.

Wing Dragon Slow Flyer asta, contine TOTUL ca sa incepi. O statie, o baterie, un incarcator, un model, un receptor, servo-uri... Totul pe scurt, mai putin bateriile din telecomanda. Si costa 320 lei sau asa ceva.

Sigur, daca vei invata, il vei pune deoparte repede. Dar eu spun ca merita incercat la pretul asta. E mai sigur decat sa astepti o donatie RTF.

Gasesti si video-uri pe youtube cu el.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu