Aceasta postare a fost editata de Bufnila: 27 January 2007 - 10:49 AM
Magia Modelismului
Postat 27 January 2007 - 10:48 AM
Postat 27 January 2007 - 11:02 AM
Bufnila, la 27 Jan 2007, 10:48, a spus:
De ghicit care concept din cele enumerate de Maestru, face nota discordanta cu Restul!
Cine ghiceste, are o bila. Sau o linie... Sau o stare nasoala...
Postat 27 January 2007 - 03:06 PM
Citeaza
Citeaza
Ad literam, io poci pentru ca sa modelez deoarece mintea si mushchii mei ie mai tari decat forta de coeziune ce se ezicsta la nivel intermolecular.
Adica pot sa intervin si sa amendez starea de (aparent) echilibru instaurat intr-un orizont de asteptare molecular.
Adica pot sa iau tarforajul si sa tai o bucata de placaj dupe cum mintea mea a gandit (in cel mai bun caz) si mushchii mei au fost comandati.
Adica pot sa modelez.
Dupa cum dicteaza mintea mea si dupa cum executa muschii mei, intru desavarsire.
Am insistat pe succesiunea cauzala "minte-mushchi", pt. ca sa-ti raspund si la
Citeaza
In plus, Modelul nu poate suporta o pozitionare temporala vis-a-vis de Modelator.
Astea circumscrie teoriei lui Heidegger din "Sein und Zeit" - vezi aia in traducerea lui Liiceanu si Catalin Cioaba (ultima de la Humanitas, nu aia Liiceanu/Kleininger de la Univers (parca?).
Pur si simplu, modelul exista inexorabil. Modelatorul, se muleaza (e tot o modelare!) pe pozitia si secventialitatea de Receptacul/Decriptor/Transmitator.
Si cred ca nu gresesc...
Postat 04 February 2007 - 07:17 PM
Valteras, la 27 Jan 2007, 15:06, a spus:
Citeaza
Citeaza
Ad literam, io poci pentru ca sa modelez deoarece mintea si mushchii mei ie mai tari decat forta de coeziune ce se ezicsta la nivel intermolecular.
Adica pot sa intervin si sa amendez starea de (aparent) echilibru instaurat intr-un orizont de asteptare molecular.
Adica pot sa iau tarforajul si sa tai o bucata de placaj dupe cum mintea mea a gandit (in cel mai bun caz) si mushchii mei au fost comandati.
Adica pot sa modelez.
Dupa cum dicteaza mintea mea si dupa cum executa muschii mei, intru desavarsire.
Am insistat pe succesiunea cauzala "minte-mushchi", pt. ca sa-ti raspund si la
Citeaza
In plus, Modelul nu poate suporta o pozitionare temporala vis-a-vis de Modelator.
Astea circumscrie teoriei lui Heidegger din "Sein und Zeit" - vezi aia in traducerea lui Liiceanu si Catalin Cioaba (ultima de la Humanitas, nu aia Liiceanu/Kleininger de la Univers (parca?).
Pur si simplu, modelul exista inexorabil. Modelatorul, se muleaza (e tot o modelare!) pe pozitia si secventialitatea de Receptacul/Decriptor/Transmitator.
Si cred ca nu gresesc...
Unde anume se construieste Modelul? In emisfera dreapta? In emisfera stanga? Sau nu cumva ideea noastra despre Creier si Minte e primitiva?
Postat 05 February 2007 - 10:51 PM
Valteras, la 5 Feb 2007, 08:12, a spus:
Tu nu faci decat sa dai drumul la iepurashi pe imash si stai sa te uiti cum sar unii sa-i prinda?
Valtere, de prins te-ai prins.... da' zi sincer, ai apucat sa-i fugaresti cel putin unu pana acum :), sau ma insel?
Ups!... ca sa nu fiu off topic: io' ce ar fi trebuit sa comentez? Latura zoo sau modelistica a subiectului?
Aceasta postare a fost editata de Silfax: 05 February 2007 - 10:52 PM
Postat 06 February 2007 - 04:23 PM
Pai Dom' Moderator, ne-ati sters mesajele din acest subiect pe motiv ca-s offtopic. Pai care e topicul domne'? Lasa-ne frate sa deliram undeva ordonat, la distanta de o pagina html de aeromodele si nu facem rau la nimeni.
Tocmai ca topicul e offtopic, daca ma-ntelegi...
Postat 10 February 2007 - 07:51 PM
Valteras, la 27 Jan 2007, 11:02, a spus:
Bufnila, la 27 Jan 2007, 10:48, a spus:
De ghicit care concept din cele enumerate de Maestru, face nota discordanta cu Restul!
Cine ghiceste, are o bila. Sau o linie... Sau o stare nasoala...
Fara un greement inspirat...
Postat 10 February 2007 - 08:11 PM
kerosen, la 6 Feb 2007, 16:23, a spus:
Adica ce dom'le? Sectiunea Bufnila nu e serioasa, sau ce?
Citeaza
Aaaa... acuma m-am prins!
Citeaza
Error! De obicei greementul este suflat, nu inspirat...
Postat 11 February 2007 - 12:43 PM
Valteras, la 10 Feb 2007, 20:11, a spus:
kerosen, la 6 Feb 2007, 16:23, a spus:
Adica ce dom'le? Sectiunea Bufnila nu e serioasa, sau ce?
Citeaza
Aaaa... acuma m-am prins!
Citeaza
Error! De obicei greementul este suflat, nu inspirat...
Valteras, nu stii ce e de fapt greementul? Ma mir. In fine, merge si cum zici tu. Sa traiesti, man. Inima buna.
Postat 11 February 2007 - 04:24 PM
Bufnila, la 11 Feb 2007, 12:43, a spus:
Pai tocmai ca stiu. De aia am zis ca de obicei e suflat, nu inspirat.
Ierea un joc de cuvinte.
Sa traiesti si tu, cu cine doresti!
Postat 02 August 2007 - 07:21 PM
Valteras, la 5 Feb 2007, 08:12, a spus:
Bufnila, la 4 Feb 2007, 19:17, a spus:
Bufnila,
Tu nu faci decat sa dai drumul la iepurashi pe imash si stai sa te uiti cum sar unii sa-i prinda?
Valteraş, mai fug şi eu după câte un iepuraş...
Postat 01 September 2007 - 04:04 PM
Citeaza
Da, dom'ne. Stiu care este cauza aparitiei acestui topic. Sevrajul.... si bila de la Valteras.
:D
TEL. 0726.191.725
Postat 15 July 2008 - 10:48 PM
Citeaza
Ie-te, ca fara sa fie prezent, arunca iepurasi.
Ovi, mai traiesti, nene, sau ti-au legat canadienii manecile la spate?
-------------
tancioc
piftele
plapuna
albocalmin
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.