Pagina 1 din 1
barcuta de viteza de la A...la Z... de la A...la...Z
Postat 27 July 2008 - 08:17 PM
Salutare,
Rog pe cei experimentati sa posteze cu ce ar trebuii sa inceapa un "INCEPATOR" (scuze);
- coca - materiale de costructie, adezivi, vopsea, etc
- statie radio...
- motorizare...
- sistem de ghidare...
- acumulatori...
- esc...
...si alte chestii necesare pentru a construii o barcuta de viteza pentru un incepator sau de ce nu pentru cei experimentati
multam
Rog pe cei experimentati sa posteze cu ce ar trebuii sa inceapa un "INCEPATOR" (scuze);
- coca - materiale de costructie, adezivi, vopsea, etc
- statie radio...
- motorizare...
- sistem de ghidare...
- acumulatori...
- esc...
...si alte chestii necesare pentru a construii o barcuta de viteza pentru un incepator sau de ce nu pentru cei experimentati
multam
...
Postat 26 September 2008 - 11:47 PM
Uite un link cu citeva lucruri utile despre "electrice" si citeva detalii mai ales pe partea de motoare/regulatoare BL.
http://forums.offsho...hread.php?t=271
Si un link cu clase (tipuri) primit de la Fulgerica ;) care inainte de a-mi da link-ul mi-a spus si de urmatoarea clasificare (ca sa inteleg ceva din link..)
- eco- elice scufundata
- offshore - elice de suprafata - care se impart in mono si hydro - mono sunt V, hydro sunt catamarane sau riggere
www.naviga.org
si trebuie cautat prin sectiuni M -> AB
http://forums.offsho...hread.php?t=271
Si un link cu clase (tipuri) primit de la Fulgerica ;) care inainte de a-mi da link-ul mi-a spus si de urmatoarea clasificare (ca sa inteleg ceva din link..)
- eco- elice scufundata
- offshore - elice de suprafata - care se impart in mono si hydro - mono sunt V, hydro sunt catamarane sau riggere
www.naviga.org
si trebuie cautat prin sectiuni M -> AB
Aceasta postare a fost editata de RC1: 26 September 2008 - 11:50 PM
Postat 27 September 2008 - 11:34 PM
BluStudio, la Sep 27 2008, 04:45 PM, a spus:
Deci prin asta inteleg ca pentru un rigger(clasa hydro) este nevoie de o elice de suprafata. Corect?
Si tot pentru rigger ce carma as avea nevoie?
Si tot pentru rigger ce carma as avea nevoie?
Pt cat-ul meu eu caut ceva ca in poza 1 (propulsie/cirma in line) pe la restul de hydro am vazut ca se foloseste ceva ca in poza 2 adica offset
Pozele sunt de la magazine on line ... nu am gasit repede altele
Arata acest topic
Pagina 1 din 1

Ajutor

Raspuns nou

Citare Multipla