Modelism - RHC Forum: help pls - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

help pls

#1 Useril este offline   dmt_costa 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 25-April 10

Postat 08 May 2010 - 01:35 PM

in primul rand scuze daca am postat in locul gresit.sunt nou in domeniul modelismului si am inceput prin a constui o barcuta de viteza 75cmlemn de balsa schelet plus acoperita cu furnir de balsa iar apoi as dori sa o acoper cu fibra in totalitate.partea legata de lemn si de fibra ma descurc dar partea electrica....sunt varza.bugetul ar fi undeva la 10 mil max pentru electice si mecanice.barcuta e ceva n genul 75 lungime latime de 15 cm iar adancime de 9cm.(planul este de pe youtube MFC LORD)nu stiu greutatea deoarece este n stadiul de schelet acum.(cred ca va ajunge la sfarsit fara electrice undeva la 1,5kg poate mai putin .as dori pe ea 2 motoare electrice brushless iar directia barcii as vrea sa o pot face cu ajutorul celor 2 motoare(fara carma).ceea ce as dori de la dvs este sa stiu ce sa cumpar toate piesele pentru a o face functionala(nu vreau sa cumpar chestii de care nu am nevoie) daca mi ati spune si de unde ar fi si mai bine,statia as dori sa fie cu o raza mai mare de 30mtr.scuze inca o data daca am postat gresit dar am cautat posturi legate de intreb eu si n am gasit......poate am mai mult noroc asa....
0

#2 Useril este offline   Zue 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1495
  • Inregistrat: 05-January 07

Postat 08 May 2010 - 05:52 PM

pt ceea ce vrei nu iti ajung banii, mai bine ai folosii un singur motor si nici asa nu cred ca ajung 1000ron pentru inceput
Un calcul simplu:
-motor BL 60-70 Euro
-esc 80-150 Euro
-servo 10-40 Euro
-radiocomanda 40-110 Euro
-hardware 100-150 euro
-acumulator 60-100 Euro
-incarcator 60 euro

si calculul este in mare fara multe alte maruntisuri
tel.0745026562
0

#3 Useril este offline   dmt_costa 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 2
  • Inregistrat: 25-April 10

Postat 09 May 2010 - 05:09 PM

multumes de reply.as dori totusi 2 motoare si ceea ce am descris in primult post.piesele nu trebuie sa fie foarte pro ci undeva la mijloc pentru ca odata ce am sa termin aceasta barcuta sigur am sa incep alta si posibil ca piesele de pe aceasta sa le folosec pe cealalta.legat de buget ma gandeam ca ar ajunge dar la cat ma pricep eu..............ce sa mai zic.partea buna e ca merge schimbat.. :) mai adaugam cateva numere si facem treaba.daca ma puteti ajuta acum cu o lista de piese cat mai detaliata care urmeaza sa le cumpar ar fi super.ma gandesc ca dvs ati mai facut asta si stici ce cu ce se imbina si voltaje si mai stiu eu ce,pentru ca dupa cum am zis nu ma pricep la electrica neam si nici nu am gasit pe net ceva care sa semene cu ce vreau eu,anume piese folosite la barcuta cu 2 motoare schemea electrica ....fara carma pentru ca motoarele as dori sa faca asta.inca o data va multumesc de reply si sper sa ma indrumati pentru a duce la cap acest proiect
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu