Petitie pentru legalizarea rachetomodelismului Petitie pentru legalizarea rachetomodelismului
Postat 12 March 2009 - 04:27 PM
Postat 12 March 2009 - 05:21 PM
bethowen, la Mar 12 2009, 04:27 PM, a spus:
nici practic nu e, doar ca ai nevoie de o gramada de idiotenii.
rachetomodelismul trebuie reglementat in romania (si cum s-a intamplat cu artificiile acu 3 ani), dar pana acolo mai e cale lunga. Nu intereseaza pe nimeni in momentul de fata...
Postat 12 March 2009 - 11:26 PM
scimitar, la Mar 12 2009, 11:22 PM, a spus:
si ti se pare normal? in majoritatea tarilor se gasesc la liber, in unele chiar tot timpul nu doar in preajma revelionului. Sa fi major doar.
Postat 13 March 2009 - 08:45 AM
revenim. nici eu nu stiam. dar am citit acum o luna intr-un ziar vechi de prin decembrie si am aflat dece anu asta au fost asa sarace artificiile veciniilor. ale mele lipsind cu desavarsire.
Postat 13 March 2009 - 01:00 PM
scimitar, la Mar 13 2009, 08:45 AM, a spus:
La ora aia modulul meu de recunoastere a ironiei era offline :).
Oricum e aiurea ce se intampla la noi, da' asta e. Astia suntem, cu asta defilam.
Postat 13 March 2009 - 05:18 PM
Dexter_Jr, la Mar 12 2009, 11:26 PM, a spus:
Dexter eu zic ca este normal ca artificiile sa fie restrictionate in functie de categorie. Nu ma refer aici la mini-rachete si la mini-petarde sau la jerbe de scantei. Ma refer la adevaratele bombe si rachete care chiar sunt periculoase, mai ales pentru minori, dar si pentru majori, cu atat mai mult cu cat alcoolul aproape ca-i transforma in "artificieri" sau cel putin asa cred ei.
Asa cum a scris si Dexter, deocamdata nu cred ca intereseaza pe nimeni ce se intampla cu rachetomodelismul si/sau cu rachetomodelistii. Problema este ca daca mai apare cate unul ca pensionarul de la Bacau, sa fim convinsi ca iar o sa-l vedem la stiri ca a primit amenda si ca vor sa-i intocmeasca dosar penal.
Postat 14 March 2009 - 08:17 PM
De prin 2003 de cand am intrat prima oara pe forumul acesta, tot au aparut diverse idei si initiative de a gasi cadrul legal pentru practicarea rachetomodelismului (altul decat rachetocluburile care sunt prea putine si EXAGERAT de restrictive). Evident ca toate au ajuns subiecte de arhiva.
Era la un moment dat o initiativa cu o asociatie, parca, care parea sa prinda ceva ceva contur, dar pana la urma s-a ales praful si de aia.
Inca mai rad.
Postat 18 March 2009 - 06:41 AM
Dexter_Jr, la Mar 12 2009, 05:21 PM, a spus:
rachetomodelismul trebuie reglementat in romania (si cum s-a intamplat cu artificiile acu 3 ani), dar pana acolo mai e cale lunga. Nu intereseaza pe nimeni in momentul de fata...
Nu va fi nimic legal, nu inca.Zgomotele revolutiei inca dainuie in urechile conducatorilor.Dupa anii de teroare , atunci , au produs frica.Astazi produc cosmaruri.Noi suntem condamnati la liniste.
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
Postat 16 April 2009 - 01:26 AM
Si prin legea lor ne incalca unul dintre cele mai importante drepturi constitutionale:
Ex:
ARTICOLUL 32 Dreptul la invatatura
aliniatul 1: Dreptul la învăţătură este asigurat prin învăţământul general obligatoriu, prin învăţământul liceal şi prin cel profesional, prin învăţământul superior, precum şi prin alte forme de instrucţie şi de perfecţionare.
Postat 16 April 2009 - 01:33 AM
Postat 16 April 2009 - 08:59 AM
spy100, la Apr 16 2009, 02:33 AM, a spus:
Iti dai seama ca toate astea depind astazi de unele ca almanahe?
Chiar si cei care ar putea face ceva, nu stiu ce sa faca. Ei nu cunosc problemele noastre si nimeni nu le comunica. Trebuiesc puse toate pe hartie. Asta o poate face cineva care stie ce sa faca. Nimic de aici nu ajunge unde trebuie. Posibil sa apara schimbari, dar e vorba doar de speranta...
Telefon: 0721 385365
Postat 08 June 2009 - 04:08 PM