:
Am primit un cadou de la un aMIC ce si-a facut curat prin casa: se cheama TELEX, e facut pe undeva prin Italia; anvergura: 1520mm
suprafata portanta:38dm
greutate (?):2200-2500
motor recomandat, DAR ABSENT:5.5-7.5cmc
si o telecomanda (cred ca 6 canale) incompleta, probabil folosita facuta pe undeva intre China si Korea http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/sad.gif
Se incumeta cineva sa ma sfatuiasca/ajute/tralala, mai ales ca la modelism nu ma pricep?
Mai tin minte cite ceva de cand zburam planoare (am brevetat in 91), dar sunt constient ca asta nu e suficient.
Ma gasiti pe aici zilnic.
Bogdans.bogdan@xnet.ro
Pagina 1 din 1
am un junghi de aeromodel, nemontat si incomplet
Postat 17 December 2002 - 08:18 PM
Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 17 December 2002 - 11:47 PM
Bogdan,
Suna-ma la 0722 366990. Te ajut cu tot ce ai nevoie. Intzeleg ca ai pilotat planoare, deci cunostintze de baza ai si va fi mai usor.In perioada 1-6 ian am mai mult timp la dispozitzie.
Suna-ma la 0722 366990. Te ajut cu tot ce ai nevoie. Intzeleg ca ai pilotat planoare, deci cunostintze de baza ai si va fi mai usor.In perioada 1-6 ian am mai mult timp la dispozitzie.
PER ASPERA AD ASTRA!
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
Postat 30 December 2002 - 08:58 PM
Poate ma anuntati si pe mine cand zburati cu modelul... as vrea sa ma uit.
si poate imi ziceti si cand il reparati.. daca nu deranjeaza as vrea si eu sa vad cate ceva.
si poate imi ziceti si cand il reparati.. daca nu deranjeaza as vrea si eu sa vad cate ceva.
Postat 30 December 2002 - 08:58 PM
Poate ma anuntati si pe mine cand zburati cu modelul... as vrea sa ma uit.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1