Bine v-am gasit .Citesc acest forum de cateva luni ,si conform celor spuse de voi am cumparat o statie mai buna pentru inceput -futaba T9CP Problema este ca ma chinui sa o cuplez la calculator dar nu stiu ce gresesc . Am cuplat-o prin cablu USB .a fost detectata de cal , iar la control panel/game control apare ca PPM ,dar nu se misca nimic. am instalat FMS dar tot nu vede .CE setari mai trebuiesc ?
PS Simulatorul AEROFLY poate fi folosit cu aceasta statie si cablul USB ?
Pagina 1 din 1
HELP Conectare futaba T9CP la cal
Postat 18 July 2008 - 04:04 AM
cablu ala usb iti face calculatorul sa iti vada statia ca un jostick mai smecher (multe butoane, stickuri etc). deci tu in fms sau orice alt simulator trebuie sa folosesti ca metoda de control jostickul. in aerofly merge perfect - folosesc personal. am avut o futaba t4xa, ff7 si acuma o folosesc pe un graupner mx-16. a mers cu toate statiile fara cea mai mica problema. totul e in configurarea corecta. daca nu te descurci mai lasa aici mesaje
/------------------------\ |~~\_____/~~\__ | | Hash84 |______________ \______====== )-+ | | ~~~|/~~ | \------------------------/ ()
Postat 18 July 2008 - 07:44 AM
Eu am 9CAP (FF9) cred ca e acelasi lucru cu ce ai tu si imi merge si cu ceva improvizat pe USB si cu cablu serial. E cum zice Hash84 .. intai vezi daca il vede windows-ul la games controlers daca se misca alea pe acolo.. Pentru serial io folosesc un fel de emulator PPJoy pentru serial si prin ala am un joystik prin care merge statia . Usb-ul imi mergea fara nimic.
DT
Postat 28 June 2009 - 05:43 PM
Salutare,
Foloseste o locatie de memorie separata (eu am botezat-o "trainer") si seteaza modul PPM (Nu cred ca merge in PCM...).
Dupa aceea conecteaza adaptorul USB si vezi daca misca ceva (in control panel la game controllers)
La mine merge impecabil cu Aerofly. Din pacate nu pot testa FMS pentru ca nu functioneaza in Vista.
PS: Vezi ca mufa aceea patrata sa fie infipta bine - nu e cea mai fiabila conectare. Si nu apasa excesiv ca cedeaz si intra inauntru :rolleyes:
Succese!
Foloseste o locatie de memorie separata (eu am botezat-o "trainer") si seteaza modul PPM (Nu cred ca merge in PCM...).
Dupa aceea conecteaza adaptorul USB si vezi daca misca ceva (in control panel la game controllers)
La mine merge impecabil cu Aerofly. Din pacate nu pot testa FMS pentru ca nu functioneaza in Vista.
PS: Vezi ca mufa aceea patrata sa fie infipta bine - nu e cea mai fiabila conectare. Si nu apasa excesiv ca cedeaz si intra inauntru :rolleyes:
Succese!
Aceasta postare a fost editata de docmarius: 28 June 2009 - 05:44 PM
West Hobby Team
--------------------
Modele: Robbe Pitts S12, GL-450C, Pelikan X-treme, Ripmax Bossanova 15cc, Raptor 620SE
R/C: Futaba FF9C 35MHz/Jeti Duplex 2.4GHz, ESU ECoS II
--------------------
Modele: Robbe Pitts S12, GL-450C, Pelikan X-treme, Ripmax Bossanova 15cc, Raptor 620SE
R/C: Futaba FF9C 35MHz/Jeti Duplex 2.4GHz, ESU ECoS II
Arata acest topic
Pagina 1 din 1