Modelism - RHC Forum: In legatura cu Traxxas Nitro4 Tec - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

In legatura cu Traxxas Nitro4 Tec as dori sa aflu parerea dumneavoastra

#1 Useril este offline   burlan 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 118
  • Inregistrat: 22-April 05

Postat 23 April 2005 - 06:09 PM

Mai baieti as dori sa cumpar de pe situl extremehobby.com o mashinutza Nitro4TEC de la traxxas.com.Voi ce parere aveti despre aceasta,isi merita banii,eu fiind incepator absolut?[costa cam 500 de paraim[mashinutza este adusa din USA]
BAFTA SI BURLAN
0

#2 Useril este offline   Mamut 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 621
  • Inregistrat: 18-September 04

Postat 23 April 2005 - 07:37 PM

http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti00...&I=LXJJG1**&P=0
daca tu de asta zici...500$?!?!?! dupa cum vezi pe tower e 200$ +transport si ce-i mai trebuie max 300$ (poti s-o comanzi de pe net fara probleme)
parerea mea e sa te uiti bine pe www.towerhobbies.com sau pe www.rcmart.com
depinde ce vrei sa faci cu ea ca pt. un incepator e mai bun un off-road ca p-asta o cam faci praf, parerea mea :D
Traxxas Revo 3.0, Xray XT8, Baja 5B, Trinity NOW
------------------------------------------------------------
Vrei bas? iti dau sa-ti ajunga
SoundCustoms Car Audio
0

#3 Useril este offline   Tache 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 271
  • Inregistrat: 03-March 03

Postat 23 April 2005 - 09:59 PM

De ce vrei electrica? :D Ia frate una termica.......
Si pe aia sa dai 500$? iti iei un off road termic la banii astia......
Salvati camioanele!
0

#4 Useril este offline   burlan 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 24 April 2005 - 12:18 AM

Tache ai gresit nu e electrica e termica,nu prea ma dau in vant dupa electrice.iar linkul cu tower hobbies nu e spre Nitro 4 Tec e spre o versiune mai veche a lui Traxxas.Va voi da linkurile aferente de la firma traxxas
In al doilea rand am o mare problema daca poate cineva sa-mi spuna cum se cumpara de pe aceste situri din afara ,cum se plateste si daca se iau ceva taxe la introducerea in tara[asta chiar ca nu stiu absolut deloc]
Daca se platesc in functie de pretul produdsului eu vorbisem cu tipul de la situl ala sa-mi puna in factura un pret mai mic daca se platesc taxele in functie de pret.
In al doilea rand o asemenea mashinutza e chia r asa de pretenzioasa atat la drum [calitatea drumului ] cat si pilotat pentru ca sunt un pic descurajat].

Eu ca incepator as foi in stare s-o stapanesc cat de cat la viteza mica cel putin.
Va voi da linkurile de la traxxas si va rog mult sa-mi explicati de asemenea si caracteristicile tehnice,nu prea ma pricep la termenii tehnici in engleza.
Iata linkurile http://www.traxxas.com/products/nitro/n4te...n4tec_specs.htm
si faceti click si pe virtual tour sa-mi spuneti specificatille motorului.
Va multumesc mult
BAFTA SI BURLAN
0

#5 Useril este offline   Mamut 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 24 April 2005 - 05:03 AM

io ti-am spus parerea mea... iti iei on-road, o cam strici ca nu ai unde sa te dai ca lumea decat parcari mari unde e asfaltu bun. iar aia prinde 60mph adica 100kmh... pt. un incepator e mult prea mult.
la fel am vrut si eu, sa-mi iau on-road dar cand am auzit ca nu e combinatie mi-am luat monster truck, e fun.
asa, la faza cu adusu aici, la vama nu-ti ia nimic, mie nu mi-a luat si aveam factura de 600$. e jucarie pt. ei :D
SoundCustoms Car Audio
0

#6 Useril este offline   bMaNiAc 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 677
  • Inregistrat: 17-July 03

Postat 24 April 2005 - 07:36 AM

sau dak iti cere bani sau alte smecheri... te imbarliga cu facturi, cataloage, ii dai 300.000 lei si ai scapat
-__-==.\_
O == = O
"BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!"
0

#7 Useril este offline   Tache 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 24 April 2005 - 08:20 AM

Imi cer scuze Burlan, m-am uitat la linku postat de Mamut :D
Salvati camioanele!
0

#8 Useril este offline   Mamut 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 24 April 2005 - 09:56 AM

da burlan, acu am vazut si eu ca, de fapt, ai scris nitro 4tec... oricum pe tower e 300, daca o comanzi iesi sub 500 oricum cu ce ti-oi mai lua.
SoundCustoms Car Audio
0

#9 Useril este offline   burlan 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 24 April 2005 - 05:03 PM

Dra gii mei colegi intr-ale modelismului mai am totusi o nelamurire ,nu sunt sigur ce sa aleg intre firma traxxas si HPI ce marca sa aleg?Care credetzi ca e mai buna,nu vreau sa am probleme mai ales ca sunt incepator.
Am vazut ca Traxasul are de obicei transmisie prin curea si HPI ul prin rotzi dintzate,pe care atzi alege-o?
In ceea ce priveste monster truckul cred ca o sa raman la asta pentru inceput,daca e mai usor de operat,ce zicetzi poate facem o cursa ,o intrecere ce zicetzi?
In ceea ce priveste plata nu mi-atzi raspuns astia de la tower hobbies accepta numai prin credit card ,eu am numai maestro de la Raifeeisen,nu se poate so prin cec?Multzumesc mult si sper ca nu v-am plictisit :D :D
BAFTA SI BURLAN
0

#10 Useril este offline   Almar_uno 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 168
  • Inregistrat: 21-January 05

Postat 24 April 2005 - 08:55 PM

aici cine se plictiseste pleaca asa ca cei ce doresc sfatu o sa le primeasca de la cei care nu sunt plictisit de asta e forum sa se lamureasca lumea nu sa se plictiseasca
eu as alege hpi ca imi plac mai mult pinioanele decat curelele si sunt si mai sigure
I Don't Drive Fast ... I Fly Low
0

#11 Useril este offline   Almar_uno 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 24 April 2005 - 08:57 PM

ca incepator ia ceva usor de pilotat si nu prea nervos si la ceva mai ieftin nu o sa plangi cand o sa fie infipt in copac
0

#12 Useril este offline   Mamut 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 24 April 2005 - 10:07 PM

eu stiu ca plateste prin cc. cel mai bine si mai bine le dai frumos un telefon, le spui situatia ta si gasesc ei o solutie. cam asa ar trebui sa faca.

Citeaza

Almar_uno Scris la 24 Apr 2005, 20:57
ca incepator ia ceva usor de pilotat si nu prea nervos si la ceva mai ieftin nu o sa plangi cand o sa fie infipt in copac

la asta m-am gandit si eu, numa ca am vrut totusi nervos sa nu plang dupa el cand se infige in copac dar n-a fost ieftin :lol:
asta e, n-ai cum sa le ai pe toate intr-un pachet, nu? trebuie sa sacrifici una din ele...
SoundCustoms Car Audio
0

#13 Useril este offline   bMaNiAc 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 677
  • Inregistrat: 17-July 03

Postat 25 April 2005 - 07:40 AM

hmm.... m-am informat la mama, care lucreaza intr-o banca si am intrat pe tower si a zis ca se poate plati cu orice card cu, care se poate face orice plata pe internet si trebuie sa mearga si in afara.
cand ai spus de maestro de la rbk... ce fel de maestro??
este si un maestro cu, care se poate plati pe internet, tot ceea ce trebuie sa faci este sa te interesezi la banca sau imi scri mie si o intreb eu pe mama, sau cel mai simplu suni la raiffeisen direc 08008020202 este apel gratuit din reteaua romtelecom, defat numai de acolo poti suna k de pe mobil nu iti face legatura... programul este de la: luni-vineri:8-20 sambata 9-15
iar in legatura cu cele dou firme... parerea mea este sa te orientezi spre HPI pt k are niste modele foarte laudate, chiar dak sunt unpic mai scumpe poate decat traxxas.
-__-==.\_
O == = O
"BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!"
0

#14 Useril este offline   burlan 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 25 April 2005 - 08:31 AM

Cred ca raman la HPI,totusi nu sunt foarte hotarat ce sa aleg intre off-road si on road eu le-as cumpara amandoua tipurile.
Va dau si niste linkuri cu caracteristicile tehnice la Dodge Viper Nitro http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti00...p?&I=LXFSK4&P=0
si de la Porsche produs de aceeasi firma [nu pot sa-mi dau seama de caracteristicile tehnice,poate ma ajutazi voi] http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti00...p?&I=LXBLH2&P=0
As dori daca putetzi sa-mi facetzi o comparatzie intre aceste doua modele si cel de laTraxxas Nitro 4tec http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti00...05**&P=0.Acesta este linkul de la Traxxas Nitro4 tec de pe tower hobbies.
De asemenea am mai vazut si ceva destul de ieftin dupa parerea mea ,este un moel de la Tamya http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti00...p?&I=LXFGD6&P=0
In ce priveste HPI monster truck Savage-ul mi se pare cam scump,am mai vazut doua monster truckuri tot de la HPI http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti00...p?&I=LXFXU8&P=0 si
http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti00...p?&I=LXFSK5&P=0
Care este diferentza dintre ele [va rog mult sa-mispunetzi ca sunt de tot in ceatza ,nu stiu ce sa aleg.
V-as ruga mult sa-mi spunetzi diferenta la caracteristicile tehnice la toate mashinutzele de mai sus cel putzin in are,de exemplu la viperul de la HPI spune ceva de Main Gears: 47 and 43 tooth, nylon construction,asta inseamna ca rotzile dintzate de la transmisie sunt din nylon?Aste e destul de nasol daa asa e pentru ca eu crede ca se uzeaza destul de repede si eu dorescxceva rezistent.
De asemenea o intrebare FOARTE IMPORTANTA care e mai buna o radio comanda AM sau FM?
Multzumesc mult
BAFTA SI BURLAN
0

#15 Useril este offline   burlan 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 25 April 2005 - 08:53 AM

De asemena ce parere avetzi si despre acesta http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti00...&I=LXDED3**&P=0
Este tot de la traxxas,este monster truck.
Scrie acolo ceva la sectiunea includes tuning and setup DVD.Ce inseamna aceste lucruri.
De asemena inca o ontrebare care ma framanta foarte mult ce avantaj am dacva am o radiocon=manda cu 3 canale asa cum este dotata aceasta mashina.
Inca o data va multzumesc
BAFTA SI BURLAN
0

#16 Useril este offline   Almar_uno 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 25 April 2005 - 09:23 PM

nu te gandi ca daca scie nylon este ciolofanul ala de bomboane
nylon scrie si pe cauciucurile de bicicleta pinioanele se fac din diferite materiale in functie de cerintele de exploarate adica o piesa care se uzeaza mai usor si este mai usor de construit va fi facuta dintr-un material moale pt costuri mici si eficienta mare si invers ex: clopotul ambreiajului e din fier pe cand spur gear-ul este din plastic dar acesta are o forma mai usor de facut si in caz de un impact aceasta sa poata ceda
0

#17 Useril este offline   Almar_uno 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 25 April 2005 - 09:32 PM

nr de dinti dau raportul vitezelor dar acesta poate fi ajustat dupa optiunea ta in functie de ce pinioane pui
sa stii ca eu am aproape un an de auto si merg cu un thunder tiget cu motor mic de .12 si cu 2wd dar de fiecare data reusesc o isparva ultim data am vrut sa iau radarul pe faleza si a decolat de asta iti spun sa incepi cu ceva rezonabil si puturos ca s-ar putea sa-ti para rau. asta e masinuta mea e modesta dar abia incep sa invat. m-a cronometrat radarul de la politie cu ea cu 68 km/h ceea ce pt un incepator e cam mult sincer
"parerea mea"

Imagini atasate

• Imagine atasata: post-3-1114457554.jpg

0

#18 Useril este offline   burlan 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 25 April 2005 - 11:01 PM

Mai baietzi uitatzi care e chestia ,voi cum v-atzi descuract cu vama am vorbit cu aia de la vama ,le-am dat un tel si mi-au zis ca la categoria aceasta de produse itzi iau un procent de 30% taxe din valoarea facturii.
am vorbit cu aia de la tower hobbies si le-am zis sa puna o factura mai mica in cuite si mi-au zis ca e ilegal si ca nu pot sa faca chestia asta,am revenit cu un mail si le-am zis sa trimita factura prin posta,dar mi-au zis ca nu se poate chestia aceasta.Voi ce parere avetzi,cumm v-atzi descurcat cu taxele ca astia de tower vor sa-mi puna factura in cuite si aia de la vama se ghideaza dupa valoarea facturii,voi cum v-atzi dexcurcat,atzi avut ceva pile?[asta in cazul in care nu e secret
BAFTA SI BURLAN
0

#19 Useril este offline   Mamut 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 25 April 2005 - 11:14 PM

eu i-am spus "nene, ie jucarie, io stiu ca nu ie taxe la jucarii...", "care este". si m-a lasat in pace, mi-a luat 58mii lei sau ceva de genu asta, reprezentand taxe postale cred. acum na, sa mai zica si altii ce si cum
SoundCustoms Car Audio
0

#20 Useril este offline   Tache 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 26 April 2005 - 07:31 AM

Chestiile astea ar trebui discutate pe MI, parerea mea
Salvati camioanele!
0

#21 Useril este offline   burlan 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 26 April 2005 - 07:53 AM

Da Tache ai dreptate,daca vrea cineva sa ma contacteze pentru aceasta problema pe YM ,idul meu este badeaionus si stau in fiecare zi,fiindca am internet prin cablu.
Va rog mult sa ma ajutazti si poate ne intalnim si va dau o bere daca ies in avantaj
BAFTA SI BURLAN
0

#22 Useril este offline   burlan 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 27 April 2005 - 07:59 AM

De asemena as mai avea o intrebare ce inseamna rezervor flip top cap [asa scrie la descrierea de pe tower a lui HPI DOdge Viper],pe cand la Traxxas Nitro 4 Tec spune ca este montat chiar in centrul de greutate.Care este diferenta dintre ele si care este mai bun in ceea ce priveste stabilitatea?
De asemenea care este mai buna in ce priveste rezistenta si fiabilitatea,transmisia prin curea la Nitro 4 Tec sau prin pinioane de nyloncal Hpi Viper[si nu ma leg aici de preferintele fiecaruia ci la pur si simlu la rezistenza si fiabilitate
BAFTA SI BURLAN
0

#23 Useril este offline   puma4u 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 100
  • Inregistrat: 25-June 08

Postat 22 July 2008 - 08:25 AM

scuze

Aceasta postare a fost editata de puma4u: 22 July 2008 - 08:25 AM

Voi radeti de mine ca sunt diferit,eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu