In legatura cu Traxxas Nitro4 Tec as dori sa aflu parerea dumneavoastra
Postat 23 April 2005 - 07:37 PM
daca tu de asta zici...500$?!?!?! dupa cum vezi pe tower e 200$ +transport si ce-i mai trebuie max 300$ (poti s-o comanzi de pe net fara probleme)
parerea mea e sa te uiti bine pe www.towerhobbies.com sau pe www.rcmart.com
depinde ce vrei sa faci cu ea ca pt. un incepator e mai bun un off-road ca p-asta o cam faci praf, parerea mea :D
------------------------------------------------------------
Vrei bas? iti dau sa-ti ajunga
SoundCustoms Car Audio
Postat 24 April 2005 - 12:18 AM
In al doilea rand am o mare problema daca poate cineva sa-mi spuna cum se cumpara de pe aceste situri din afara ,cum se plateste si daca se iau ceva taxe la introducerea in tara[asta chiar ca nu stiu absolut deloc]
Daca se platesc in functie de pretul produdsului eu vorbisem cu tipul de la situl ala sa-mi puna in factura un pret mai mic daca se platesc taxele in functie de pret.
In al doilea rand o asemenea mashinutza e chia r asa de pretenzioasa atat la drum [calitatea drumului ] cat si pilotat pentru ca sunt un pic descurajat].
Eu ca incepator as foi in stare s-o stapanesc cat de cat la viteza mica cel putin.
Va voi da linkurile de la traxxas si va rog mult sa-mi explicati de asemenea si caracteristicile tehnice,nu prea ma pricep la termenii tehnici in engleza.
Iata linkurile http://www.traxxas.com/products/nitro/n4te...n4tec_specs.htm
si faceti click si pe virtual tour sa-mi spuneti specificatille motorului.
Va multumesc mult
Postat 24 April 2005 - 05:03 AM
la fel am vrut si eu, sa-mi iau on-road dar cand am auzit ca nu e combinatie mi-am luat monster truck, e fun.
asa, la faza cu adusu aici, la vama nu-ti ia nimic, mie nu mi-a luat si aveam factura de 600$. e jucarie pt. ei :D
SoundCustoms Car Audio
Postat 24 April 2005 - 09:56 AM
SoundCustoms Car Audio
Postat 24 April 2005 - 05:03 PM
Am vazut ca Traxasul are de obicei transmisie prin curea si HPI ul prin rotzi dintzate,pe care atzi alege-o?
In ceea ce priveste monster truckul cred ca o sa raman la asta pentru inceput,daca e mai usor de operat,ce zicetzi poate facem o cursa ,o intrecere ce zicetzi?
In ceea ce priveste plata nu mi-atzi raspuns astia de la tower hobbies accepta numai prin credit card ,eu am numai maestro de la Raifeeisen,nu se poate so prin cec?Multzumesc mult si sper ca nu v-am plictisit :D :D
Postat 24 April 2005 - 08:55 PM
eu as alege hpi ca imi plac mai mult pinioanele decat curelele si sunt si mai sigure
Postat 24 April 2005 - 10:07 PM
Citeaza
ca incepator ia ceva usor de pilotat si nu prea nervos si la ceva mai ieftin nu o sa plangi cand o sa fie infipt in copac
la asta m-am gandit si eu, numa ca am vrut totusi nervos sa nu plang dupa el cand se infige in copac dar n-a fost ieftin :lol:
asta e, n-ai cum sa le ai pe toate intr-un pachet, nu? trebuie sa sacrifici una din ele...
SoundCustoms Car Audio
Postat 25 April 2005 - 07:40 AM
cand ai spus de maestro de la rbk... ce fel de maestro??
este si un maestro cu, care se poate plati pe internet, tot ceea ce trebuie sa faci este sa te interesezi la banca sau imi scri mie si o intreb eu pe mama, sau cel mai simplu suni la raiffeisen direc 08008020202 este apel gratuit din reteaua romtelecom, defat numai de acolo poti suna k de pe mobil nu iti face legatura... programul este de la: luni-vineri:8-20 sambata 9-15
iar in legatura cu cele dou firme... parerea mea este sa te orientezi spre HPI pt k are niste modele foarte laudate, chiar dak sunt unpic mai scumpe poate decat traxxas.
O == = O
"BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!"
Postat 25 April 2005 - 08:31 AM
Va dau si niste linkuri cu caracteristicile tehnice la Dodge Viper Nitro http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti00...p?&I=LXFSK4&P=0
si de la Porsche produs de aceeasi firma [nu pot sa-mi dau seama de caracteristicile tehnice,poate ma ajutazi voi] http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti00...p?&I=LXBLH2&P=0
As dori daca putetzi sa-mi facetzi o comparatzie intre aceste doua modele si cel de laTraxxas Nitro 4tec http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti00...05**&P=0.Acesta este linkul de la Traxxas Nitro4 tec de pe tower hobbies.
De asemenea am mai vazut si ceva destul de ieftin dupa parerea mea ,este un moel de la Tamya http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti00...p?&I=LXFGD6&P=0
In ce priveste HPI monster truck Savage-ul mi se pare cam scump,am mai vazut doua monster truckuri tot de la HPI http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti00...p?&I=LXFXU8&P=0 si
http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti00...p?&I=LXFSK5&P=0
Care este diferentza dintre ele [va rog mult sa-mispunetzi ca sunt de tot in ceatza ,nu stiu ce sa aleg.
V-as ruga mult sa-mi spunetzi diferenta la caracteristicile tehnice la toate mashinutzele de mai sus cel putzin in are,de exemplu la viperul de la HPI spune ceva de Main Gears: 47 and 43 tooth, nylon construction,asta inseamna ca rotzile dintzate de la transmisie sunt din nylon?Aste e destul de nasol daa asa e pentru ca eu crede ca se uzeaza destul de repede si eu dorescxceva rezistent.
De asemenea o intrebare FOARTE IMPORTANTA care e mai buna o radio comanda AM sau FM?
Multzumesc mult
Postat 25 April 2005 - 08:53 AM
Este tot de la traxxas,este monster truck.
Scrie acolo ceva la sectiunea includes tuning and setup DVD.Ce inseamna aceste lucruri.
De asemena inca o ontrebare care ma framanta foarte mult ce avantaj am dacva am o radiocon=manda cu 3 canale asa cum este dotata aceasta mashina.
Inca o data va multzumesc
Postat 25 April 2005 - 09:23 PM
nylon scrie si pe cauciucurile de bicicleta pinioanele se fac din diferite materiale in functie de cerintele de exploarate adica o piesa care se uzeaza mai usor si este mai usor de construit va fi facuta dintr-un material moale pt costuri mici si eficienta mare si invers ex: clopotul ambreiajului e din fier pe cand spur gear-ul este din plastic dar acesta are o forma mai usor de facut si in caz de un impact aceasta sa poata ceda
Postat 25 April 2005 - 09:32 PM
sa stii ca eu am aproape un an de auto si merg cu un thunder tiget cu motor mic de .12 si cu 2wd dar de fiecare data reusesc o isparva ultim data am vrut sa iau radarul pe faleza si a decolat de asta iti spun sa incepi cu ceva rezonabil si puturos ca s-ar putea sa-ti para rau. asta e masinuta mea e modesta dar abia incep sa invat. m-a cronometrat radarul de la politie cu ea cu 68 km/h ceea ce pt un incepator e cam mult sincer
"parerea mea"
Imagini atasate
Postat 25 April 2005 - 11:01 PM
am vorbit cu aia de la tower hobbies si le-am zis sa puna o factura mai mica in cuite si mi-au zis ca e ilegal si ca nu pot sa faca chestia asta,am revenit cu un mail si le-am zis sa trimita factura prin posta,dar mi-au zis ca nu se poate chestia aceasta.Voi ce parere avetzi,cumm v-atzi descurcat cu taxele ca astia de tower vor sa-mi puna factura in cuite si aia de la vama se ghideaza dupa valoarea facturii,voi cum v-atzi dexcurcat,atzi avut ceva pile?[asta in cazul in care nu e secret
Postat 25 April 2005 - 11:14 PM
SoundCustoms Car Audio
Postat 26 April 2005 - 07:53 AM
Va rog mult sa ma ajutazti si poate ne intalnim si va dau o bere daca ies in avantaj
Postat 27 April 2005 - 07:59 AM
De asemenea care este mai buna in ce priveste rezistenta si fiabilitatea,transmisia prin curea la Nitro 4 Tec sau prin pinioane de nyloncal Hpi Viper[si nu ma leg aici de preferintele fiecaruia ci la pur si simlu la rezistenza si fiabilitate