Modelism - RHC Forum: Restrictie atasamente - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Restrictie atasamente

#1 Useril este offline   Romulus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1190
  • Inregistrat: 02-June 08

Postat 30 July 2008 - 05:11 PM

Nu stiu daca s-a discutat anterior eu nu am gasit. As face un kit review si am multe poze, prelucrate corect la 800x600 si aproximativ 30-40k bucata, ceea ce e super decent si pentru vizionat si ca spatiu. Momentan, este restrictionat spatiul pentru atasamante la 100 kb pe post ceea ce inseamna 2 poze. Sigur, e un pas inainte fata de un atasament per post, dar imaginile spun mai mult decat cuvintele... Eu as permite mai multe poze per post si as incerca sa nu permit poze indecent de mari ca si dimensiuni. Eu cred ca e fezabil...

In plus, thumbnailul atasamentului ar trebui facut ceva mai mare. Nu cred ca poate fi spatiul de stocare pe server o asa mare problema...

Parerea mea.
0

#2 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 30 July 2008 - 05:29 PM

ia vezi acuma....suntem inca in teste/testari.
flying is my life...
0

#3 Useril este offline   Bebebe 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 96
  • Inregistrat: 03-June 08

Postat 30 July 2008 - 05:52 PM

Vezi postareabig_ipaq, la Jul 30 2008, 06:11 PM, a spus:

Nu stiu daca s-a discutat anterior eu nu am gasit. As face un kit review si am multe poze, prelucrate corect la 800x600 si aproximativ 30-40k bucata, ceea ce e super decent si pentru vizionat si ca spatiu. Momentan, este restrictionat spatiul pentru atasamante la 100 kb pe post ceea ce inseamna 2 poze. Sigur, e un pas inainte fata de un atasament per post, dar imaginile spun mai mult decat cuvintele... Eu as permite mai multe poze per post si as incerca sa nu permit poze indecent de mari ca si dimensiuni. Eu cred ca e fezabil...

In plus, thumbnailul atasamentului ar trebui facut ceva mai mare. Nu cred ca poate fi spatiul de stocare pe server o asa mare problema...

Parerea mea.

Pai tocmai thumbnailul iti reduce nr de poze pe care le poti pune, pentru ca el ocupa spatiul nu poza efectiva decat daca o adaucgi ca si atas. Asadar cu cat e mai mare thumbnailul cu atat iti intra mai putine poze. URA !

p.s. acum vad ca te referi la atasament. Eu iti recomand ca pentru poze, mai ales cand vrei sa pui mai multe intr-un post, sa folosesti site-uri speciale de image hosting si aici sa pui doar link-ul, e mai economic si ptr tine si ptr cei ce citesc si ptr host-ul forumului si sunt de parere ca si mai practic.

uite aici un exemplu: http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?show...mp;#entry230964

Aceasta postare a fost editata de Bebebe: 30 July 2008 - 06:01 PM

0

#4 Useril este offline   Romulus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 July 2008 - 08:28 PM

Nu sunt adeptul imagehostingului. Eu am server propriu cu mult spatiu disponibil si nu stochez pozele acolo. Cu un forum chiar mai mare decat asta, tot cu IPB 2.3.x. Dar daca imaginile sunt in alta parte, ele pot disparea de acolo oricand din diferite motive. Si atunci ce ramane aici e degeaba. Daca se pun pozele aici, atunci ele practic devin corp comun cu textul si nu raman aiurea in tramvai textele...

Fiind admin pe un forum mai mare ca asta, iti spun din experienta ca un membru sanctionat isi va sterge pozele puse pe image hosting si atunci continutul forumului fara acele poze, devine inutilizabil. Sigur, forumul la care sunt admin e alt domeniu, fara legatura cu modelismul, dar cred ca se aplica si aici aceasi teorie...

Concluzia mea e ca trebuie spatiu suficient. Pozele atrag membri noi. Valoreaza enorm pentru un site. Vezi pe rcgroups.com vs rcuniverse.com. Primul are multi membri, dar al doilea are un sistem de pus poze spectaculos. Iti face placere sa rasfoiesti prin ele. Eu cred ca in modelism, pozele sunt foarte importante...

Ba mai mult, sunt importante si filmele. Aici e aceeasi poveste, dar din cauza resurselor intensive, devine impractica stocarea lor locala. Dar macar se poate permite un plug-in, sau direct HTML, pentru a putea fi rulate direct aici pe forum. Si cum youtube si altii permit asa ceva... Rezultatul e din nou spectaculos...
0

#5 Useril este offline   Romulus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 July 2008 - 08:34 PM

Restrictia e mai grava. Nu mai pot uploada nimic, mai am 17.7k ramasi. Sunt in TOTAL 100 Kb pentru fiecare membru din grupul din care fac eu parte, nu per post cum am crezut initial. Ca urmare eu am pus doua poze si mai am 17,7 Kb ramasi liberi.
0

#6 Useril este offline   Dexter_Jr 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1589
  • Inregistrat: 28-February 06

Postat 30 July 2008 - 08:40 PM

s-a pus versiunea noua a forumului de nici 12 ore...aveti putintica rabdare...
Experimental Rocketry
The only way to fly...

0

#7 Useril este offline   Romulus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 July 2008 - 08:44 PM

Si deranjeaza sa spun ce-am spus mai sus? Nu e nevoie de feedback? Ca daca da, tac si astept...
0

#8 Useril este offline   Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 562
  • Inregistrat: 15-March 02

Postat 30 July 2008 - 10:24 PM

Vezi postareabig_ipaq, la Jul 30 2008, 09:44 PM, a spus:

Si deranjeaza sa spun ce-am spus mai sus? Nu e nevoie de feedback? Ca daca da, tac si astept...

Cred ca s-a rezolvat :)
Andrei
-- Nu mor caii cind vor cainii --
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu