invitatie mici bere si zbor, pentru Timisoreni
Postat 07 August 2008 - 12:14 PM
Numai si numai pentru TIMISORENI
Daca e vremea buna in weekendu asta o punem de-o adunare cu mici si bere (?) pe pista de langa cioca. Am tuns-o si lungit-o ieri asa ca numa bine o sa avem conditii optime de zbor. De asemenea aduc si gratarul sa profitam de el.
Zile propuse: Sambata/Duminica, dati si voi cu parerea.
Calin
Daca e vremea buna in weekendu asta o punem de-o adunare cu mici si bere (?) pe pista de langa cioca. Am tuns-o si lungit-o ieri asa ca numa bine o sa avem conditii optime de zbor. De asemenea aduc si gratarul sa profitam de el.
Calin
Postat 07 August 2008 - 12:27 PM
Kriminel, la Aug 7 2008, 01:14 PM, a spus:
Numai si numai pentru TIMISORENI
Calin
Calin
eu stau in ghiroda ..langa timisoara ..deci nu pot sa vin
huoooo
West Hobby Team
Van kit conversie T-rex 250e in 700Nitro
Van kit conversie T-rex 250e in 700Nitro
Postat 07 August 2008 - 04:05 PM
vremea se anunta furtunoasa sambata deci pentru cei ce vin de mai departe duminica ar fi ideal. Noi ne strangem si sambata oricum, ca de obicei.
http://pub.elathaide.com/weather/index.php...amp;forecast=on
http://pub.elathaide.com/weather/index.php...amp;forecast=on
Postat 07 August 2008 - 11:23 PM
alexam3001, la Aug 8 2008, 12:21 AM, a spus:
Vin si eu numa sa ne spui la ce ora incepe intrunirea.
Poate reusesc sa il aduc si pe Pilotu ca e solo daca e disponibil.
Poate reusesc sa il aduc si pe Pilotu ca e solo daca e disponibil.
Pai nu stiu ce sa zic, as zice de dimineata dar ne-o termina soarele pranzului... asa as propune de la 2 incolo... Dar e o discutie deschisa, propuneti si voi o ora optima pt voi. Sau veniti direct pe camp, sigur tre sa fie cineva acolo :)
Calin