Modelism - RHC Forum: hpi nitro - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

hpi nitro sfat achizitie

#1 Useril este offline   Omega16 

• Junior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 55
  • Inregistrat: 07-June 08

Postat 27 June 2008 - 02:46 PM

salutari. vreau sa cumpar si eu o masinuta; vorbisem cu cineva de aici dar se pare ca stau sa ma rog de persoana respectiva. am gasit la vanzari un anunt: http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?act=...T&f=10&t=16939&

masina pare ok, asta in cazul in care si arata ok. omu zice ca nu functioneaaza in parametrii normali din cauza unor setari. rodajul il are facut si consumate ~ 15 rezervoare.

am cateva intrebari:
1. e normal pe timp cald ca motorul sa se opreasca?
2. ma poate ajuta cu niste setari optime, chiar si contra-cost? ( doar din Bucuresti)
3. e vreo problema daca se schimba tipul combustibilului (adik producatorul)?

mai am si alte intrebari, dar nu-mi vin in minte acum :)

Aceasta postare a fost editata de Omega16: 27 June 2008 - 02:47 PM

0

#2 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 2307
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 27 June 2008 - 02:57 PM

orice alt combustinil decat rokatanul este ok ....la rokatan ai o caliatate indoielnica.....din experienta mea personala.....poti folosi cu incredere tornado sau morgan fuel ambele le poti gasi in bucuresti la cei doi distribuitor ...ideal ar fi sa nu schimbi combutibilul dar decat rokatan mai bine orice altceva....cat despre reglaje vezi si tu cand se strange lumea pe la palat si ia masina cu tine...o sa gasesti tu pe cineva dispus sa o regeleze s-ar putea sa nu merga ok tocmai din cauza combustibilului....cat despre vreme cald si moare motorul s-ar putea intradevar sa nu fie reglata bine...asta daca nu e vreo alata problema....vrefifica motorul daca are compresie...sa simti o oarecare rezistenta atunci cand invarti de volanta si pistonul ajunge in varf
0

#3 Useril este offline   Omega16 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 27 June 2008 - 03:09 PM

problema e ca nu prea ma pricep...nu prea ma pricep deloc din pacate. asa ca pot sa-mi iau tzeapa (fara ca vanzatorul sa aiba vreo vina)
0

#4 Useril este offline   gigipower 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 23
  • Inregistrat: 06-June 08

Postat 27 June 2008 - 03:39 PM

Salut! Eu unul pot sa-ti garantez ca masinuta aia are o luna juma' (deci e ca si noua). Cred ca totul depinde doar de reglaje... :)
www. radiomodele.ro
YM: rctoys_ro
0

#5 Useril este offline   Omega16 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 27 June 2008 - 03:41 PM

eu nu contest ca nu e ca si noua. am vorbit cu omu si mi-a explicat ca nu se pricepe la reglaje, motiv pt. care masina "nu da tot ce poate"... nu as vrea s-o iau si sa nu am ce face cu ea...
0

#6 Useril este offline   gigipower 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 23
  • Inregistrat: 06-June 08

Postat 27 June 2008 - 03:55 PM

http://www.hpieurope.com/videos.php?lang=e...at=instructions (filmulete despre punerea in functiune si reglaje) :)

http://www.hpieurope...s/pdf/10073.pdf - manualul de la Nitro 3 Drift (masinuta pe care vrei sa o cumperi)

Aceasta postare a fost editata de gigipower: 27 June 2008 - 05:30 PM

www. radiomodele.ro
YM: rctoys_ro
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu