Moderator Sectiunea Aeromodelism
#1 Guest_Webmaster_*
Postat 23 January 2004 - 10:13 AM
Ii multumim si pe aceasta cale ca a ridicat nivelul forumului de Aero prin mesajele si pozele postate pana acum, si pentru faptul ca a acceptat sa faca parte din grupul Moderatorilor.
Speram ca forumul de Aeromodelism sa creasca si mai mult in calitatea informatiei.
Postat 23 January 2004 - 11:00 AM
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
Postat 23 January 2004 - 12:15 PM
Big, la 23 Jan 2004, 11:16, a spus:
bigModelatoru
sigur ca da...!!!...de moderatorul nostru de la aero!
Problema majora a moderatorilor a fost adunarea acestora din cand in cand, pentru stabilirea unor detalii, concluzii si masuri ce trebuiesc luate, referitor la Forumul RHC. Cum Big era prea departe (si deja a adunat doua nemotivate...la trei i se da mustrare cu avertisment...), am stabilit de comun acord cu Corsarul ca intalnirile sa le facem cel putin anual, in Kaarst, pe banii lui, in plin sezon (festivalul berii sau alte alea similare), cu deplasare doua-trei luni si plata diurnei zilnice in moneda europeana (suportata tot de Corsair) catre toti moderatorii (diurna ce trebuie sa acopere cazaraea in hotelurile cu stele de Megamembru, masa, distractie si eventual ceva de adus si acasa (o masina, un video, ceva acolo, suvenir...astea le putem lua direct din casa Corsarului, ca nu cred sa fie ranchiunos!!!))...astept si parerea celorlalti moderatori!!!
Lasand gluma deoparte, alegerea Corsarului ca moderator aero este superfaina!!!
Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 23 January 2004 - 03:21 PM
Cu rabdare si ciocan.
Postat 23 January 2004 - 01:05 PM
stimata echipa RHC.ro, pentru increderea acordata tin sa va multumesc foarte mult si va asigur ca voi depune toate eforturile necesare pentru a indeplini misiunea de moderator in forumul RHC.ro.
@ Marinaru, intilnire la shedinta de moderatori la Kaarst oricind. All Inclusiv :lol:
@ BIG, mishto nu ! numai caterinca.
CF4U Moderaptor
Aceasta postare a fost editata de Corsair4FU: 23 January 2004 - 01:05 PM
Postat 23 January 2004 - 02:25 PM
Io si cu mariNero mergem la Crossaru la sedinta tehnica. Asta pt. ca voi ashtia restu' v-ati tot adunat la Hanul lu' manuc si alte puncte nevralgice ale capitalei, si ati dezbatut in secret bere si vin fiert spre diperarea pipotei mele!
Marinare, ai cumva un sac mai mare asa si pt. mine? sau mergem cu remorca aia cu coviltir? sa incape cat mai multe marafeturi de suveniruri turistice! Ca, de nu se cade sa plecam cu mana goala din casa si tara omului!
Io vreau la hotel cu sauna, majordoma, chiscina, si 3 tembelizoare in camera. masaj, zbor, potol gretos si sa nu ma oblige nimeni sa imi scot ciorapii, ca asta nu o fac! Marinare, gasim ba, un tir mai marisor asa? ca hotelu ' ala o fi mare!
BigMOTeteo
Postat 23 January 2004 - 03:08 PM
Daca ma luati si pe mine cu voi acolo, la Kursk, sau unde ziceati, ma oblig sa fac rost de tir (adica de autotren, ca tir-uri sunt si Citroenele Jumper).
Poate ne nimerim la hoteluri cand isi schimba tehnica de calcul, ca aia arunca calculatoarele vechi la gunoi.
Eat, drink harder to live another day!
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
Postat 23 January 2004 - 03:32 PM
Flickr - pozele mele
Postat 23 January 2004 - 03:44 PM
Ma fratzilor...mi-e teama sa ma bag pe-aci caci numa' moderatori si-un webmeshter am gasit!
Corsaire! Te felicit si iti urez succes la moderat nu numai la ...modelat! Vezi acum ai ocazia si dreptul sa-ti deschizi un subiect numai despre "ventilatoare", poate bagi boala in noi si ne molipsim.
Sa nici nu te gindesti ca te vei putea sustrage de la botezul programat pe Maiul intii din anul Domnului 2004 de pe planeta Pamint ( asta sa inteleaga si h.s. )
Mit Freundliche Gruessen,
zozo
Aceasta postare a fost editata de zozo: 23 January 2004 - 03:44 PM
Postat 23 January 2004 - 06:23 PM
Incerc sa te scutesc de urmarile mesajului tau. Daca te jenezi sa scrii e problema ta dar macar jeneaza-te pâna la capat si nu scrie nimic. E mai bine pentru tine.
Nici eu nu doream sa scriu aici ca nu aveam ce. Mi-ai dat motiv.
Telefon: 0721 385365
Postat 23 January 2004 - 09:57 PM
ia uite la Vipera si la ZoZo cum ne sparg in scheme cu germana lor! Adica ce bai, daca noi nu stie germana sa ne lasam mai in jos? Aude? las ca banghim romanes mai bine ca voi, si cu haccent de Viena daca ne hofticam la pipota!
Mai Hot mai... tu iar confunzi marfa cu ambalju, decoru' cu personaju'... Noi suntem moderatori de o buna bucata de vreme, dar Corsaru a intrat acum in randurile noastre. Tu chiar citesti ce scrie pe acilea?
BigModeRatonu
Postat 26 January 2004 - 11:47 AM
Flickr - pozele mele