Imi aduc aminte din copilarie cum am inceput sa construiesc cu mare spor o macheta de avion captiv. Aveam cartea "aeromodelism pionieresc" cu toate schitele in ea. Era super tare cartea si sunt foarte suparat ca nu o mai gasesc acum.
Aveam un motor de 2.5cc de la un avion mai vechi.
Imi alesesem un avion, parca se numea Zefir nu mai stiu cum, cu aripa foarte lata, usor de manevrat si lucram la el, facusem fuselajul. M-am oprit cand am inceput sa constuiresc profilele la aripa, deoarece nu aveam materiale. Si apoi cand am vazut ca nu am de unde a cumpar combustibil pentru motor... La vremea aceea nu prea exista nimic in domeniul asta in tara.
Asta se intampla acum vreo 10 ani. Acum am facut rost de un echipament RC si 2 servo si ma gandeam sa revitalizez proiectul. Mi-ar mai trebui un motor servo, sa pot cupla si eleroane :D
Nu mai gasesc cartea si nici plansele.
Are cineva cartea asta? Ma intereseaza si schitele. Fac un xerox/scan si o dau inapoi.
Cine-mi poate recomanda si mie un plan de avion pe care sa se potriveasca un motor electric, un pachet de baterii (7 buc) si 2-3 servo?
Ma gandeam sa construiesc unul dar nu stiu de la ce plan sa incep.
Merci anticipat
Later edit: Ah, scuze, acum vad, postul e pus aiurea la navomodele. Daca se poate sa fie mutat la aeromodele. Multumesc
Aceasta postare a fost editata de alexelll: 06 June 2008 - 09:35 PM